Şimdi Ara

3400 TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haziranın ortasında bir sistem toplayacağım ve size danışmak istedim.
    Öncelikle montaj bilmediğim için sistemi inventus dan toplamayı düşünüyorum. Bütçem 3400 lira civarı arkadaşlar.Monitör dahil düşünüyorum ama elimde şu monitör var ve acaba bu monitörü kullanıp daha üst bir sistem toplasam mı diye düşünüyorum ve kararsızım. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.http://www.philips.co.uk/c-p/221V2AB_00/21.5-54.6-cm-v-line-full-hd (ölü piksel yok ona baktım)

Evet şimdi kafamdaki sistemleri sizle paylaşayım;
    Monitör Dahil:
     3400 TL Sistem Tavsiyesi

monitör:http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-i2369v-genis-ekran-led-ips-monitor.html

Monitörsüz:
     3400 TL Sistem Tavsiyesi

Sizce hangisini almalıyım?

1- 2 monitörde de hdmı yok sıkıntı olur mu?
    2- İnventus biraz pahalı teknobiyotik, sinerji gibi siteler biraz daha ucuz ama güvenilir mi?
    3- 2. sisteme güç kaynağı yeterli olur mu, fan 1 tane aldım yeterli mi?
    4- İşletim sistemini kendim kurmayı düşünüyorum çünkü çok pahalı bunu usb veya cd ile yapabilir miyim?

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Oynadığım oyunlar aşırı yüksek değil o yüzden monitörlü düşünürsem aoc i2369v nasıldır veya başka bir tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- olur, monitor olarak Viewsonic VX2263SMHL-W monitoru oneririm. benim de kullanmakta oldugum monitor bu. 2ms ips 2 hdmi
    2- teknobiyotik ten sikayetci kalanlar var forumda, sinerjiden de daha alisveris yapan gormedim ama musteri memnuniyetleri daha iyi.
    3- 2 sisteme de guc kaynagi yeterli olur. ek bir fan olmaniza gerek bile yok.
    4- media creation tool la orjinal windows yukleyip sonra da kms auto gibi bir programla yapabilirsiniz.

ayrica 120gb bir ssd almanizi onermiyorum. n11 den 280tl civarlarina samsung 860evo 256gb bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWrongGuy

1- olur, monitor olarak Viewsonic VX2263SMHL-W monitoru oneririm. benim de kullanmakta oldugum monitor bu. 2ms ips 2 hdmi
    2- teknobiyotik ten sikayetci kalanlar var forumda, sinerjiden de daha alisveris yapan gormedim ama musteri memnuniyetleri daha iyi.
    3- 2 sisteme de guc kaynagi yeterli olur. ek bir fan olmaniza gerek bile yok.
    4- media creation tool la orjinal windows yukleyip sonra da kms auto gibi bir programla yapabilirsiniz.

ayrica 120gb bir ssd almanizi onermiyorum. n11 den 280tl civarlarina samsung 860evo 256gb bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim o zaman fanı kaldırıp ssd yi dediğinizi yaparım monitörde ghosting var mı? Bir de hani kombinasyonu önerirsiniz?

• M2 sata
    Sata express
    Usb 3.1
    Killer ethernet
    Gaming lan
    Auido boost ses kartı
    Gaming
    Vs vs

R9 390 8Gb 512 bit
    Hyperx Ssd
    Skylake I5
    600 watt 80 plus psu 2x usb 3.0
    24" 1080p 2ms monitor
    Bu mesaja eklenen görseller:

3400 TL Sistem Tavsiyesi

Sinerji bilgisayardan iki kez alışveriş yaptım 2 side gayet kaliteli ve hızlıydı kapalı kutu faturası vs sıkıntı çıkarmadılar
    Siparis ettigim urunler
    Corsair ramler
    850 evo ssd
    Zalman z11 kasa
    Seagate hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 23 Nisan 2016; 20:25:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    860 evo 850 evo olucak, yanlis yazmisim. monitor hem cok sik hem de tepki suresi dusuk. monitorden gayet memnunum ve bu monitor almadan once arastirmistim. ssd olarak da samsung 3d v-nand teknolojisiyle diger ssd lerden bir adim onde. Bu ay crucial da ayni teknolojiyi kullanarak bir ssd cikaricakti ama hala goremedik. sistemelrden de ikincisini oneririm. rami isterseniz 16gb yapabilirsiniz, su an 8gb yeter ama ilerde bi daha ram sorununuz olmaz.
  • Sistem cidden o fiyata çok iyi olmuş sağolun. Galiba sinerji düşüneceğim çünkü o fiyata r9 380x var inventus da. Öneriniz için sağolun.Bir tek monitörü arkadaşın dediğinden yaparım çünkü ıps istiyorum ikinize de teşekkür ederim başka önerisi olan varsa yazabilir sinerji montaj ve test yapıyor mu?

Edit: Sinerji satış sonrası hizmet açısından iyi mi? Bir sorun olunca ilgilenirler herhalde. Bir de fps oyunlarında monitörden memnunmusunuz? Ben csgo oynuyorum da ghosting olmaması önemli teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 23 Nisan 2016; 20:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Sistem cidden o fiyata çok iyi olmuş sağolun. Galiba sinerji düşüneceğim çünkü o fiyata r9 380x var inventus da. Öneriniz için sağolun.Bir tek monitörü arkadaşın dediğinden yaparım çünkü ıps istiyorum ikinize de teşekkür ederim başka önerisi olan varsa yazabilir sinerji montaj ve test yapıyor mu?

Edit: Sinerji satış sonrası hizmet açısından iyi mi? Bir sorun olunca ilgilenirler herhalde. Bir de fps oyunlarında monitörden memnunmusunuz? Ben csgo oynuyorum da ghosting olmaması önemli teşekkürler.

Valla tecrübem şu oldu mutevazi insanlar misal kasa alacağım zaman öndeki fanlarla ilgili ustte su sogutma bölümüyle ilgili ölçü aldım ona göre radyatör uyumuna falan baktım satış sonrası hic ariza ve sorun olmadığı icin arama gereksinimi olmadı ama alırken sormuştum bi sorun olursa ister siz ürünleri yetkili distribütöre gonderin ister bize gönderin biz ureticeye gonderelim demislerdi bu bile onlarla alışveriş yapmak icin yeterliydi gercekten müşteri hizmetleri kaliteli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler ben de biraz araştırdım cidden iyiymiş beni 200 liralık bir masraftan kurtardınız teşekkürler.

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayırlı akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.