Şimdi Ara

Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bir Iphone alma arefesindeyim. Ipod Touch ile hevesimi alayım dedim ama daha da heveslendim bu telefona. Bütçem 950 TL. Şu zamanda 3GS alınır mı ? Yoksa 1-2 ay daha bekleyip 4 mü alayım ? IOS 4 sıkıntısız akıcı bir şekilde çalışıyor mu 3GS'te ? Ben Ipod Touch'ta 4.2.1'i kullandım bir kere takılma donma olmadı. Tabi telefon daha farklı olur ama kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak isterim. Stabil bir şekilde çalışıyor mu 3GS ? Yoksa bana illa 4 gerekli mi ? Ben gerekli olmadığını düşünüyorum. Uygulama olarak jiroskop haricinde her ikiside eşit gibi. Takılma donma olmasın düzgün temiz çalışsın yeter bana. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 30 Nisan 2011; 15:42:08 >

• iPhone 3GS 32GB 4.2.1 jb. Takılma problemi yok. 4 ile neredeyse aynı hızda çalışıyor. Bence 4 çok gereksiz bir ara model. 3GS alın 1-1.5 sene kullanın sonra 5'e terfi edersiniz. Aynen ben de öyle yapacam. 4 şuan fazla pahalı ve gereksiz. Ayrıca 3GS'in şarjı hala gayet yeterli. 2 gün garanti verebilirim. Tabi elinizden düşerse.
  • Eyvallah hocam. Benim de bütçem çok yüksek olmadığı için 1500lere çıkamıyorum malesef. Acaba bu telefon yeterli olur mu diye merak etmiştim. İlk olumlu yorum geldi.
  • Bence fazla yorum bekleme çünkü burda "4 al yaaaa naapacan 3GS'i" şeklinde abuk yorumlar gelebilir. Gerekçeleri de en fazla retina ekran ve kamera olabilir. Benim için bunlar "eksiklik" bile değil. Senelerce 26.000 renkli Nokia'ları kullandık. Sanki iPhone kullanırken mikroskop mu kullanıyoruz da aradaki çözünürlük farkını görecez

Al bi tane garantili tertemiz 3GS 32GB 1.000 lira civarına çoook rahat bulursun garantili. Mis gibi kullan. 5 çıkıp ucuzlayana kadar çok rahat idare eder seni. Takılma yok emin olabilirsin
  • takılma filan yok gayet stabil ama tercih senin tabiki
  • Ben de aynı durumdayım ve 3GS almayı düşünüyorum.
  • 4 almaya calis apple ios5 le 3gsyi de bitirebilir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 mi nokia 8 mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen hafta 3gs den ip4 e gecen biri olarak kesinlikle ip4 ü oneririm. 1000 liraya bugun alacagin 3gs yi ip5 cikinca kaca satabileceksin? Ekim ayinda 1150 liraya aldigim 32gb 3gs i 1200 liraya gg de sattim. İphone kullanirken zarar etmemek icin en guncel model kullanilmali bence
  • Şu zamanda 1100 tl gibi bir meblağı 3gs 'e bağlamak çok yazık olur. İlk çıkan nesilden itibaren Iphone kullanıyorum, 2g de dahil olmak üzere hepsini kullandım, bu dördü arasında devrim niteliğinde farklara sahip olan tek telefon Iphone 4. Yukarıda gereksiz bir ara model olarak bi yorum yapılmış Iphone 4 için, saygı duyuyor ama kesinlikle katılmıyorum.

Iphone 4'ün 3GS'den Farkları

* 1Ghz A4 İşlemci + 512mb ram (600 Mhz Cortex-A8+256mb ram -- 3gs)
    * 960*480 piksel çözünürlüklü ips destekli ekran. (480*320 piksel ips desteği yok -- 3gs)
    * 5mp led flashlı kamera + 720p HD Video çekim. (3.2mp kamera flash yok, hd video çekimi yok -- 3gs)
    * Ön yüzde kamera, Wifi üzerinden ücretsiz görüntülü görüşme (Facetime) (ön yüzde kamera yok - 3gs)
    * Gyroscope (6 eksen desteği, oyunlar ve 3d uygulamalar için) (ivme ölçer sensör, gyroscope yok -- 3gs)
    * Çift Mikrofon. (yok -- 3gs)
    * 802.11N Wireless desteği. (802.11 b/g desteği -- 3gs)
    * %40'a varan daha iyi pil ömrü.

Bekleyin, para biriktirin, Iphone 4 alın, 2. elde garantili yada sıfır yurtdışı olarak 1500-1600 tl gibi bulmak mümkün.

Elbette son karar size ait...

• Dis tasarim olarak 4, 3GS den cok onde bana gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Şu zamanda 1100 tl gibi bir meblağı 3gs 'e bağlamak çok yazık olur. İlk çıkan nesilden itibaren Iphone kullanıyorum, 2g de dahil olmak üzere hepsini kullandım, bu dördü arasında devrim niteliğinde farklara sahip olan tek telefon Iphone 4. Yukarıda gereksiz bir ara model olarak bi yorum yapılmış Iphone 4 için, saygı duyuyor ama kesinlikle katılmıyorum.

* 960*480 piksel çözünürlüklü ips destekli ekran. (480*320 piksel ips desteği yok -- 3gs)
    * 5mp led flashlı kamera + 720p HD Video çekim. (3.2mp kamera flash yok, hd video çekimi yok -- 3gs)
    * Ön yüzde kamera, Wifi üzerinden ücretsiz görüntülü görüşme (Facetime) (ön yüzde kamera yok - 3gs)
    * Gyroscope (6 eksen desteği, oyunlar ve 3d uygulamalar için) (ivme ölçer sensör, gyroscope yok -- 3gs)

Bekleyin, para biriktirin, Iphone 4 alın, 2. elde garantili yada sıfır yurtdışı olarak 1500-1600 tl gibi bulmak mümkün.

1100 TL'nin hepsini harcamayı düşünmüyorum tabiki de. 850-900 arası temiz bir telefon arıyorum. Ama 1500'de çok yüksek geliyor sanki. Yani sonuçta biriktirerek alacağım. Benim için sıkıntısız olsun, stabil olsun, yavaşlama donma olmasın yeter. Kullananlar herhangi bir performans kaybı olmadığını söylüyor. Yoksa tabi ki gönül ister ki 4 alayım.

• quote:

Şu zamanda 1100 tl gibi bir meblağı 3gs 'e bağlamak çok yazık olur. İlk çıkan nesilden itibaren Iphone kullanıyorum, 2g de dahil olmak üzere hepsini kullandım, bu dördü arasında devrim niteliğinde farklara sahip olan tek telefon Iphone 4. Yukarıda gereksiz bir ara model olarak bi yorum yapılmış Iphone 4 için, saygı duyuyor ama kesinlikle katılmıyorum.

tümüne katılmamak elde değil. ip4 gereksiz yada ne yapacaksın al 3gs diyenlerin hepsi 3gs sahipleridir varmı ip4 alıpta "ya hiç gereği yokmuş 3gs daha iyimiş" diyen????

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

1100 TL'nin hepsini harcamayı düşünmüyorum tabiki de. 850-900 arası temiz bir telefon arıyorum. Ama 1500'de çok yüksek geliyor sanki. Yani sonuçta biriktirerek alacağım. Benim için sıkıntısız olsun, stabil olsun, yavaşlama donma olmasın yeter. Kullananlar herhangi bir performans kaybı olmadığını söylüyor. Yoksa tabi ki gönül ister ki 4 alayım.

Bu kadar farktan sonra hala 3gs alacağım diyorsanız bunu sadece bütçenize bağlarım..
    Madem vereceğiniz para o kadar iphone 4 e bakmayın, 3gs alıp kullanın.. Konu açmaya gerek yok ki..

• quote:

Garantili 2. el 3GS ile garantili 4 arasndaki 600-700 lirayı unutarak yorum yazıyorsunuz. Ben de biliyorum bu artılarının olduğunu.

Ama konu açan arkadaş 1000 lira gibi bir bütçeye sahip. Keşke bunu da göz önünde bulundursaydınız. Bende bilirdim bunca artıyı yazmayı.

O bütçe ile 3GS de gayet yeterli 4 almak zorunda değilsiniz 3GS alıp 1-1,5 sene kullanıp 5'e geçersiniz dedim. Ve hala dediğimin arkasındayım.

Bütçe 1.500 ve üzeri olsaydı ben de 4 önermeyi bilirdim....

• Aynen oyle hocam hani eger cidden 700 liralik farka degecekse beklerim. Ama isteklerimi 3gs karsiliyorsa butcemde ona uygunsa beklemem 3gs alirim. Hani o kadar fark deger mi degmez mi ogrenmek istedigim o. Yoksa gonul isterki en iyisini alayim bende.
  • iş parada başlayıp parada bitiyor.tabikide ip 4 ip3g s'den daha iyi.adamlar boşuna yenisini çıkartmazdı zaten..İşin özü bütçeniz neye yetiyorsa onu alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 26 Nisan 2011; 20:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Aynen oyle hocam hani eger cidden 700 liralik farka degecekse beklerim. Ama isteklerimi 3gs karsiliyorsa butcemde ona uygunsa beklemem 3gs alirim. Hani o kadar fark deger mi degmez mi ogrenmek istedigim o. Yoksa gonul isterki en iyisini alayim bende.

800-900 e 3GS alin ip4'e gerek yok..
  • İphone 4 akarrrr...
  • bende 3gs ten geçen biri olarak kesinlikle biraz daha sık 4 al derim
  • yukarıdaki bir kaç cümle var 3gs al 4 zaten arabir model 5 alırsın 2 sene sonrda gibi

birkere 5 çıkınca onu alırsın diyorsun ve onun kamera ve işlemci dışında iphone 4 den hiçbir farkı olmayacak ki kameraya herkes önem vermez.İşlemci muhtemel a5
    olucak.Ve iphone 4 ten farkı olmayacaktır.Sırf o ekran için bile alınır bir 4 e bak bir 3gs e 4 al 2 sene sonra değiştiricek olursan 6veya artık ne çıkarsa onu alırsın.Bu apple çıkartıkları arasında devrim yapan tek model 4 dür bende soylemesi.4 alamazsan

ipod touch 4 al bir süre sonra hevesinin çoğunu bununla alıcaksın ama vazgeçemeyeceksin:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.