Şimdi Ara

Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 3g den 4 e gectim.boyle ekran boyle kaliteli bi retina gormedim.arkadasimda 3gs var ve gecen alip bakiyim dedim resmen iyikide almisim 4 u dedim.

Sirf retina ekrani icin bile alinir 4

en kucuk orneklerinden

Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGROSs -- 30 Nisan 2011; 13:47:58 >
  • iphone 4 veya dhd ,incredible s vs almak icin cok gec kanımca cift cekirdeklere gecis doneminde ya bekleyip oturmus bi cift cekirdekli yada 3gs en mantıklısı gibi..
  • 3GS aldım arkadaşlar. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Konu kalsın belki arada kalan başka arkadaşlar olur onlar için güzel bir rehber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Madem 1000 tl butcen var htc desire hd al keyfine bak 3gs dende iphone 4 dende ustun cihaz bunu sadece ben degil pek cok teknonoliji siteside buna hemfikir. Pek tabi parada keyifde seni istedigin cihazi almakta ozgursun fakat kendini bu kadar yorma tek modele kisitlama.. fan boylar hemen saldurmasin 3g de 3gs de 4 de kullandim iphonelarda super cihazlardir..

tavsiye ettiğiniz telefon iphone ile kıyaslanamaz bile ıphonedan sonra androide geçtim ve bu telefonu kullandım ama 3 ay sonra tekrar ıphone geri dönüş yaptım htc lerin en büyük sorunu şarj sorunudur akşam yatarken %100 de bırakırsınız sabah kalkarsınız şarj %20 lere inmiştir htc kullanıyorsanız heryerde bir şarj aletiniz olmak zorundadır ancak ıphone da öyle değil gece bırakıyorum ya %1 azalıyor yada 2 o yüzden htc yi kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi arkadaş dicekki o sorununda çözümü var inan denemediğim custom rom overclock ayarı kalmadı ama hiçbirisi fayda etmedi şurda birisi çıkıpta bana htc de şarj sorunu yaşamıyorum diyemez ama samsung derseniz onu hiçbir lafım olmaz galaxy s cidden mükemmel bir telefon heleki s2 gümbür gümbür geliyor tabi burdada şöyle bir sorun çıkıyor android ülkemizde çok yaygınlaşmadığı için daha doğrusu marketi daha yeni yani resmi olarak ülkemizde açıldığı için yerli uygulama anlamında çok büyük sıkıntıları var satma sebeplerimden biriside buydu...

Allah aşkına şu yazdığınıza kim inanır acaba? Siz htc desire hd kullandığınıza eminmisiniz? Şimdi siz diyorsunuzki htc dhd iphone 3gs ile bile kıyaslanamaz öylemi Batarya konusunda size tek söyliyeceğim var şuan miui rom ile kullanıyorum ( 2 gün rahat bir şekilde yetiyor ) ve bu ortalama bir kullanım ile gün içinde 3g net bağlantısı mail kontrolü oyun video konuşma vs. Heleki şu söylediğiniz sakşam yatarken %100 de bırakırsınız sabah kalkarsınız şarj %20 lere inmiştir htc kullanıyorsanız heryerde bir şarj aletiniz olmak zorundadır orjinal rom veyahut costum romlarda bir gecede htc desire hd nin harcadığı tüketim %3 ile % 7 arasındadır lütfen boş boş konuşayalım.. Android işletim sisteminin mantığını bilmeden cihazı nasıl kullanmanız gerektiğini bilmeden alıyorsunuz android işletim sistemli cihazları sonra vay efendim şarjım yetmiyor vay efendim yanında akü taşı neyse efendim burası apple konusu daha fazla apple müritleri ile uğraşmak istemiyorum. Benimki nacizane bir tavsiye idi arkdaşda ister bu tavsiyeyi dikkate alır ister hadi ordan der geçer hepinize kolay gelsin.

inan android hakkında senin bilmediğin kadar bilgiye sahibim uygulama yapma işine kadar girmiştim miu dediğin rom çinlilerin ios çakması romu hadi iphone u sevmiyorsun neden peki iosun çakma romunu kullanıyorsun sana benden naçizhane bir tavsiye android bölümüne veya htc bölümüne gir başlıkları kullanıcı yorumlarını iyice bir oku bakalım ne sorunları varmış htc nin... android ve androidli cihazlar konusunda tartışmaya bile girmem çünkü aynı seviyede değiliz android işletim sisteminin mantığını o kadar iyi biliyorumki bi konuda yardıma ihtiyacın olursa romlarla ilgili olsun root işlemleriyle olsun s-off moduyla ilgili olsun her zaman yardımcı olurum...

Şarj konusuna gelince neden çok şarj yiyor biliyormusun birincisi desire hd nin ekranı eğerki normal desire ın ilk çıkan serilerindeki gibi amoled olsaydı şarj daha uzun giderdi ancak super lcd olduğu için amolede göre daha çok güç tüketiyor ekranın büyük olması ve pilin amper olarak yetersiz kalması androidin flash desteği ve multitasking özelliği vs. sebeplerden şarj çok uzun gitmiyor...

He telefonun özelliklerine hiçbirşey diyemem 3gs ile kıyaslanamaz bile ancak bir şey istediği kadar yüksek özellikli olsun ama iş görmedikten sonra mobilitesi yüksek olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz benim için...

Son olarak androidli cihaz alıcaksanız samsung tan şaşmayın derim heleki s2 geldiği zaman anında tekrar androide geri dönüş yapıcam tekrar...

Güzel kardeşim sen nasıl olduda benim bir anda android bilgimi ölçer oldun anlamadım zihin mi okuyorsun hayırdır.. Miui rom kullanıyorsam bilgi xda forumlarını yani android devoloperlarının olduğu forumları aktif olarak kullanıyorumdur. İkincisi costum rom kullanıyorsam zaten çoktan Root yetksi Radio S-off enginie s-off işlemlerini yapmışım demektir bu nasıl boş bir yorum. Kaldıki ben sana tekdik değerlerden bahsetmişim cihaz bekleme modunda costum rom ile 2-4 mah güç tüketmekte buda ortalama 2 gün batarya ömrü demektir. Gelelim neden şuan miui rom kullandığıma görüntüsü hoşuma gidiyor özellikle iconlar bu kişisel tercih meselesidir kaldıki daha önce 2 yıllık ios geçmişim var. Miui den önce coredroid kullanıyordum sıkıldım bugun miui kullanıyorum yarın yine sıkılırım android revolotion hd romu kullanırım olmadı MDJ's üstadın sense 3.0 lı romunu kullanırım.Kısacası Mobil işletim sistemlerinin 2000 li yıllardan beri içindeyim belki hatırlamazsın ama Motorola Mpx 200 adlı bir cihaz vardı windows işletim sistemli zamanındawww.mpx.gen.tr sitesini kurmuştuk ve onlarca insanlara yardımcı olmuştuk hatta yetmemiş site olarak costum romlar hazırlamıştır.Kısacası benim hangi romu kullandığım seni bağlarmı bunu sorgulama hakkına sahipmisin ? HAYIR.. Fakat ortada bir gerçek varki sen henüz desire hd ni kullanmayı öğrenemeden cihazını satmışsın yazık etmişsin.

İnanki Htc Desire Hd anakonusunda insanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ve en çok karşılaştığım şey insanların telefonu yeni alıralmaz yahu bunun şarjı çok az gidiyor muhabbeti oluyor. fakat söylediğim tavsiye ettiğimiz yollarlandan sonra ( ki en önemlisi kullanılan rom ile uygun radio versiyonunu kullanmaktır ) kendileri bile bataryalarının rahtlıkla 2 günü devirdiğini aktarıyorlar. Yazık henüz cihazı kullanmayı öğrenemeden çamur atmaya başlamııssın. Yada htc ile alıp veremediğin bir dava var .Herneyse amacım seninle tartışmak değil maksat insanları yanlış bilgilerden arındırmak

Bu arada ;

@ Nikola Tesla hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 30 Nisan 2011; 16:32:23 >

• @teknofobi hocam gel sen desire hd başlığına takılmaya , engin bilgilerini bize aktarmaya devam et, burda sinirlerin zıplar başka bi işe yaramaz. iphone 4 ün şarjı 1 hafta gidiyor heralde bizim haberimiz yok, dhd nin şarjı sabah kalktığımda %100 den %20 ye düşmüştü diyen adamla ne laf kalabalığı yapıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

@teknofobi hocam gel sen desire hd başlığına takılmaya , engin bilgilerini bize aktarmaya devam et, burda sinirlerin zıplar başka bi işe yaramaz. iphone 4 ün şarjı 1 hafta gidiyor heralde bizim haberimiz yok, dhd nin şarjı sabah kalktığımda %100 den %20 ye düşmüştü diyen adamla ne laf kalabalığı yapıyon

hocam hiç sorma hayır herşeye eyvallah da çok merak ediyorum nasıl beceriyorlar gece yatarken %100 olan şarjı sabah %20 ye düşürmeyi bençok merak ediyorum? Aşırı bir çaba ister gerçekten. Herneyse biz yavaştan konumuza kayalım mantığı olan forum kullanıcıları eminim yazdıklarımdan gerekli bilgileri süzeceklerdir zaten.

• Birşey sormak istiyorum son fiyat nedir iphone 4 gold 2000 bahsediyor ama sağda solda duyuyorum 1700 faln diyorlar sizin bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon
    @teknofobi hocam gel sen desire hd başlığına takılmaya , engin bilgilerini bize aktarmaya devam et, burda sinirlerin zıplar başka bi işe yaramaz. iphone 4 ün şarjı 1 hafta gidiyor heralde bizim haberimiz yok, dhd nin şarjı sabah kalktığımda %100 den %20 ye düşmüştü diyen adamla ne laf kalabalığı yapıyon

Ben desire hd yi cok kisa sure kullandim ancak htc desire modelini uzun sure kullandim ve ayni sorunlarla hd de karsilasinca iphone a geri donus yaptim evet iphone 4 un sarji bir hafta gitmiyor ama 24 saati doldurmadan da biticek korkusu yasatmiyor bana... sorun su ki arkadasta bahsetmis sonucta bu telefonlari kullanlarin cogu custom rom nedir bilmez orjinal haliyle kullanir bizim gibi forumlardada dolasmaz iphone hic bir ayariyla oynamadan size bunu sunar ancak htc ile bu sarj surelerini yakalamak icin hos ben yakalayamadim bir suru custom rom setcpu ayari vs. Yapmak gerekiyor sorunda burdan cikiyor ben telefonu kullanmak zevkini cikartmak istiyorum neden custom rom vs gibi seylerle ugrasmak durumunda birakiliyorum... buarada burda tartisiyoruz bazi arkadaslar dalga gecmek amacli niye muhattab oluyorsun tarzinda konusuyorlar o arkadaslara sunu soyluyorum htc desire basligina bi girin bakin bakalim kac kisiye htc konusunda yardimci olmusum kac kisiyi htc li yapmisim o yuzden isi dalgaya vurmanin veya karsindaki kisinin bos konusmak adina biseyler salladigini dusunmek cok dogru olmuyor...

• Bütçen varsa tabikide iPhone 4 fakat 3Gs de idare edemicek bir telefon değildir
  • Arkadaslar ozur dileyerek bi soru sormak istiyorum. Bir yakinima siparis verip yakin zamanda Almanya dan iphone 16gb 3gs getirtmek istiyorum. Türkiye'de kullanabilir miyim? Kullanirken yurtdisi olmasi problem cikarir mi?

Bu konu hakkinda bilgilendirirseniz veya baska bir sayfaya yonlendirirseniz sevinirim.

Herkese iyi geceler...
  • Bu iş bir süre sonra 3g ve 3gs olayına dönmesin. 3g şuanda can çekişiyor , eğer ki apple yeni gelen OS5 ile 3gs i kasıcak derecede yazılım yaparsa anlayın ki 3gs den hayır gelmez . Onun için bütçe el veriyorsa iphone 4 almak mantıklı , bir de şunu anlamıyorum 3gs alın iphone 5 çıkarsa satıp geçersiniz deniyor o zaman iphone 4 almak mantıksızlık mı ? Öyle düşünürsek Iphone 5 den sonra çıkabilecek yeni Iphone a geçer iphone 4 sahibi , 1.5 sene kafası rahat olur . 2.elde ve 0 da arada fiyat farkı olabilir kabul ediyorum ama 3gs lerin ilk çıktığındaki fiyatlarıda göz önünde bulunduralım , ayrıca elimizde ki iphone 4 de ölü fiyata gidicek diye birşey yok ( sonunu düşünen iphone cu arkadaşlara )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil35

Arkadaslar ozur dileyerek bi soru sormak istiyorum. Bir yakinima siparis verip yakin zamanda Almanya dan iphone 16gb 3gs getirtmek istiyorum. Türkiye'de kullanabilir miyim? Kullanirken yurtdisi olmasi problem cikarir mi?

Bu konu hakkinda bilgilendirirseniz veya baska bir sayfaya yonlendirirseniz sevinirim.

Herkese iyi geceler...

cihaz sim free olursa pasaport kaydıyla sorunsuz kullanabilirsin
  • arkadaşlar sıfır kayıtsız 3gs 16gb var nelere dikkat etmeliyim ve şu an kaç lira civarı? Edit: yeni konu açmıştım ama sonradan bu konuyu gördüm daha hızlı cevap alabilmek için buraya yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 30 Mayıs 2011; 1:17:23 >
  • iphone 4' e alıştıkdan sonra artık 3gs nin bile ekranı cansız geliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.