Şimdi Ara

Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 78erhan78

yukarıdaki bir kaç cümle var 3gs al 4 zaten arabir model 5 alırsın 2 sene sonrda gibi

birkere 5 çıkınca onu alırsın diyorsun ve onun kamera ve işlemci dışında iphone 4 den hiçbir farkı olmayacak ki kameraya herkes önem vermez.İşlemci muhtemel a5
    olucak.Ve iphone 4 ten farkı olmayacaktır.Sırf o ekran için bile alınır bir 4 e bak bir 3gs e 4 al 2 sene sonra değiştiricek olursan 6veya artık ne çıkarsa onu alırsın.Bu apple çıkartıkları arasında devrim yapan tek model 4 dür bende soylemesi.4 alamazsan

ipod touch 4 al bir süre sonra hevesinin çoğunu bununla alıcaksın ama vazgeçemeyeceksin:D

Hocam ilk mesajda belirttim Ipod Touch 4 aldım işte o yüzden Apple'a yöneliyorum. Ama paramın yettiği kadar alacağım sanırım. 3GS'te karar kıldım.

• 4 3gs ten üstündür tabiki..önemli olan beklentidir, siz beklentinize ihtiyacınıza göre alın..hız olarak sormussunuz birçok uygulamada 4 ile 3gs başbaşa gidiyor..youtube den karşılaştırmalarına bakabilirsiniz (kamera karşılaştırmaları dahil)
  • Ben ikisini de kullandim. Su an icin iphone 3gs al daha sonra onu satip iphone.un yeni modelini alirsin
  • peki galaxy 2 mi iphone 4 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Bence fazla yorum bekleme çünkü burda "4 al yaaaa naapacan 3GS'i" şeklinde abuk yorumlar gelebilir. Gerekçeleri de en fazla retina ekran ve kamera olabilir. Benim için bunlar "eksiklik" bile değil. Senelerce 26.000 renkli Nokia'ları kullandık. Sanki iPhone kullanırken mikroskop mu kullanıyoruz da aradaki çözünürlük farkını görecez

Al bi tane garantili tertemiz 3GS 32GB 1.000 lira civarına çoook rahat bulursun garantili. Mis gibi kullan. 5 çıkıp ucuzlayana kadar çok rahat idare eder seni. Takılma yok emin olabilirsin

32 GB garantili 1 000 mi? nereden bulacagım, yardımcı olur musunuz? cok ucuz geldi fiyat...

• Hayatımı 2'ye böldüm.. Iphone4'ten öncesi ve sonrası Ben arkadaşlara katılıyorum; Biraz daha bekle kardeşim iphone 4 al derim ben,çünkü bu teknoloji seni rahat bi 3-4 yıl idare eder.. Bence esas gereksiz ara model iphone 5 olacağı için iphone 6 çıkana kadar kral iphone 4 olur ;)
  • Eğer İphone 4'e bütçen yetmiyorsa ama İphone kullanmakta istiyorsan 750-800 civarında garantili faturalı 16 ya da 32 Gb lık modeller bulabilirsin rahat. Onlara yönel derim. Ben 3gs kullanıyorum gayette memnunum, şimdilik İphone 4'e geçmeyi de düşünmüyorum ama madem yeni alacaksın az daha bekleyip az daha para biriktirip 4'le başlaman daha iyi olur.
  • Valla karşılaştırma videolarına da baktım. Ip4 ile 3GS arasında çok fark yok. Aradaki 600 liralık farkın değmeyeceğine inanıyorum. Bütçeme göre konuşuyorum tabi.
  • 4G almaya çalış. Bir kere retina ekran farkını çok rahat hissettiriyor, kamera bildiğin fotoğraf makinesi gibi. Ki iPhone 3GS'ten her türlü daha çabuk çekilecektir Apple'ın desteği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

4G almaya çalış. Bir kere retina ekran farkını çok rahat hissettiriyor, kamera bildiğin fotoğraf makinesi gibi. Ki iPhone 3GS'ten her türlü daha çabuk çekilecektir Apple'ın desteği.

Hocam beni 1 yıl götürsün yeter. İleride düşünürüm heralde. Baksanıza 3G'ler bile hala 600 civarında. Ben Samsung aldım 900'e 4 ay sonra 575'e zor sattım. 2. eli çok değerli nedense.
  • 5 çıkınca 3GS hala değerli olur diye düşünüyorsan 3GS al hocam. Sonra satarsın 5'e geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

5 çıkınca 3GS hala değerli olur diye düşünüyorsan 3GS al hocam. Sonra satarsın 5'e geçersin.

Valla hocam 3G'lere bakıyorum çokta kötü durumda değiller. En azından çok değer kaybetmez.
  • Açtığın konuda her 2 model içinde farklı yorumlar var güzel arkadaşım.
    Bütçene göre senin 4 bulman zaten çok zor. belki tanıdık vasıtası ile pasaport kayıtlı simlock vs alır uğraşırsın.
    Yada karar kıldığın 3Gs alırsın yoluna bakarsın. garantiside olur. Fakat;
    Zaten iPod 4 aldım kullanıyorum diyorsun. iPhone 4 ne yapacaksın? al yanına alo diyebileceğin ucuz bir telefon.
    Bu şekilde forumda olan çok arkadaş var. 5 bekliyor.
    Kaldıki sen iPod 4 kullanan ve ekranı gören biri olarak 3Gs de tatmin olamazsın.
    SMS ve Alo demek içinde 3Gs ye 1100 liyara yakın para vermek yanlış olur şu zamanda.
    Karar senin. 250-300 TL ye kadar herhangi bir cihazı al keyfine bak derim. ne 4 al, nede 3Gs
    Paranı biriktir bir sonra çıkacak model TR ye gelene kadar. o zaman onu al...

iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Bence fazla yorum bekleme çünkü burda "4 al yaaaa naapacan 3GS'i" şeklinde abuk yorumlar gelebilir. Gerekçeleri de en fazla retina ekran ve kamera olabilir. Benim için bunlar "eksiklik" bile değil. Senelerce 26.000 renkli Nokia'ları kullandık. Sanki iPhone kullanırken mikroskop mu kullanıyoruz da aradaki çözünürlük farkını görecez

Al bi tane garantili tertemiz 3GS 32GB 1.000 lira civarına çoook rahat bulursun garantili. Mis gibi kullan. 5 çıkıp ucuzlayana kadar çok rahat idare eder seni. Takılma yok emin olabilirsin

32 GB garantili 1 000 mi? nereden bulacagım, yardımcı olur musunuz? cok ucuz geldi fiyat...

32ler 1100 civarı 16lar 1000 civarı bulunuyor 2. el sitelerine bak bulursun. Ben de satıyorum 3GS 32GB siyah 12 ay garantili vodafondan alınma. invisible shieldle kullandım çiziği yok. Pm.den konuşabiliriz düşünürsen.

• Madem 1000 tl butcen var htc desire hd al keyfine bak 3gs dende iphone 4 dende ustun cihaz bunu sadece ben degil pek cok teknonoliji siteside buna hemfikir. Pek tabi parada keyifde seni istedigin cihazi almakta ozgursun fakat kendini bu kadar yorma tek modele kisitlama.. fan boylar hemen saldurmasin 3g de 3gs de 4 de kullandim iphonelarda super cihazlardir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Madem 1000 tl butcen var htc desire hd al keyfine bak 3gs dende iphone 4 dende ustun cihaz bunu sadece ben degil pek cok teknonoliji siteside buna hemfikir. Pek tabi parada keyifde seni istedigin cihazi almakta ozgursun fakat kendini bu kadar yorma tek modele kisitlama.. fan boylar hemen saldurmasin 3g de 3gs de 4 de kullandim iphonelarda super cihazlardir..

tavsiye ettiğiniz telefon iphone ile kıyaslanamaz bile ıphonedan sonra androide geçtim ve bu telefonu kullandım ama 3 ay sonra tekrar ıphone geri dönüş yaptım htc lerin en büyük sorunu şarj sorunudur akşam yatarken %100 de bırakırsınız sabah kalkarsınız şarj %20 lere inmiştir htc kullanıyorsanız heryerde bir şarj aletiniz olmak zorundadır ancak ıphone da öyle değil gece bırakıyorum ya %1 azalıyor yada 2 o yüzden htc yi kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi arkadaş dicekki o sorununda çözümü var inan denemediğim custom rom overclock ayarı kalmadı ama hiçbirisi fayda etmedi şurda birisi çıkıpta bana htc de şarj sorunu yaşamıyorum diyemez ama samsung derseniz onu hiçbir lafım olmaz galaxy s cidden mükemmel bir telefon heleki s2 gümbür gümbür geliyor tabi burdada şöyle bir sorun çıkıyor android ülkemizde çok yaygınlaşmadığı için daha doğrusu marketi daha yeni yani resmi olarak ülkemizde açıldığı için yerli uygulama anlamında çok büyük sıkıntıları var satma sebeplerimden biriside buydu...

• quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Madem 1000 tl butcen var htc desire hd al keyfine bak 3gs dende iphone 4 dende ustun cihaz bunu sadece ben degil pek cok teknonoliji siteside buna hemfikir. Pek tabi parada keyifde seni istedigin cihazi almakta ozgursun fakat kendini bu kadar yorma tek modele kisitlama.. fan boylar hemen saldurmasin 3g de 3gs de 4 de kullandim iphonelarda super cihazlardir..

tavsiye ettiğiniz telefon iphone ile kıyaslanamaz bile ıphonedan sonra androide geçtim ve bu telefonu kullandım ama 3 ay sonra tekrar ıphone geri dönüş yaptım htc lerin en büyük sorunu şarj sorunudur akşam yatarken %100 de bırakırsınız sabah kalkarsınız şarj %20 lere inmiştir htc kullanıyorsanız heryerde bir şarj aletiniz olmak zorundadır ancak ıphone da öyle değil gece bırakıyorum ya %1 azalıyor yada 2 o yüzden htc yi kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi arkadaş dicekki o sorununda çözümü var inan denemediğim custom rom overclock ayarı kalmadı ama hiçbirisi fayda etmedi şurda birisi çıkıpta bana htc de şarj sorunu yaşamıyorum diyemez ama samsung derseniz onu hiçbir lafım olmaz galaxy s cidden mükemmel bir telefon heleki s2 gümbür gümbür geliyor tabi burdada şöyle bir sorun çıkıyor android ülkemizde çok yaygınlaşmadığı için daha doğrusu marketi daha yeni yani resmi olarak ülkemizde açıldığı için yerli uygulama anlamında çok büyük sıkıntıları var satma sebeplerimden biriside buydu...

Allah aşkına şu yazdığınıza kim inanır acaba? Siz htc desire hd kullandığınıza eminmisiniz? Şimdi siz diyorsunuzki htc dhd iphone 3gs ile bile kıyaslanamaz öylemi Batarya konusunda size tek söyliyeceğim var şuan miui rom ile kullanıyorum ( 2 gün rahat bir şekilde yetiyor ) ve bu ortalama bir kullanım ile gün içinde 3g net bağlantısı mail kontrolü oyun video konuşma vs. Heleki şu söylediğiniz sakşam yatarken %100 de bırakırsınız sabah kalkarsınız şarj %20 lere inmiştir htc kullanıyorsanız heryerde bir şarj aletiniz olmak zorundadır orjinal rom veyahut costum romlarda bir gecede htc desire hd nin harcadığı tüketim %3 ile % 7 arasındadır lütfen boş boş konuşayalım.. Android işletim sisteminin mantığını bilmeden cihazı nasıl kullanmanız gerektiğini bilmeden alıyorsunuz android işletim sistemli cihazları sonra vay efendim şarjım yetmiyor vay efendim yanında akü taşı neyse efendim burası apple konusu daha fazla apple müritleri ile uğraşmak istemiyorum. Benimki nacizane bir tavsiye idi arkdaşda ister bu tavsiyeyi dikkate alır ister hadi ordan der geçer hepinize kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 30 Nisan 2011; 11:00:18 >

• Hocam HTC Desire HD'de güzel cihaz fakat çok büyük ya. Gördüm, deneme şansım oldu fakat dediğim gibi aşırı büyük geldi bana. Yoksa Iphone en iyisidir diğerleri tü kakadır diyecek halde değilim. He Iphone diğerlerinden farklıdır evet , fenomendir ama bu piyasada ki diğer tüm telefonlardan daha iyi olduğu anlamına gelmez. Ben stabilite , donmama vs. istedim o yüzden Iphone alıyorum. Android isteseydim heralde Galaxy S alırdım. Kendi görüşlerim sizinkilere de saygı duyarım. Şarj sorun olmamalı. Dokunmatik ekranlı akıllı tüm telefonlarda ortalama 2 gün gider şarj. (Samsung Wave hariç) O yüzden şarj çok çok büyük sıkıntı değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Hocam HTC Desire HD'de güzel cihaz fakat çok büyük ya. Gördüm, deneme şansım oldu fakat dediğim gibi aşırı büyük geldi bana. Yoksa Iphone en iyisidir diğerleri tü kakadır diyecek halde değilim. He Iphone diğerlerinden farklıdır evet , fenomendir ama bu piyasada ki diğer tüm telefonlardan daha iyi olduğu anlamına gelmez. Ben stabilite , donmama vs. istedim o yüzden Iphone alıyorum. Android isteseydim heralde Galaxy S alırdım. Kendi görüşlerim sizinkilere de saygı duyarım. Şarj sorun olmamalı. Dokunmatik ekranlı akıllı tüm telefonlarda ortalama 2 gün gider şarj. (Samsung Wave hariç) O yüzden şarj çok çok büyük sıkıntı değil benim için.

Hocam o halde tavsiyem bilmiyorum garanti sizin için ne derece önemli fakat yerinizde olsam 1100 tl ye sıfır simkilitli iphone 4 alırdım gevey ile beraber kullanırdım. Fakat en güzeli tabiki üstüne 200-300 tl daha ekliyip simfree bir iphone 4 almanız olucaktır. Fakat şuda bir gerçekki tercihiniz 3gs de iphone 4 de olsa yarın satıp model değiştirmek istediğinizde çok çok az zarar ediceksiniz. O açıdan çokda düşünmeye değmez aslında gönlünüzce takılın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Allah aşkına şu yazdığınıza kim inanır acaba? Siz htc desire hd kullandığınıza eminmisiniz? Şimdi siz diyorsunuzki htc dhd iphone 3gs ile bile kıyaslanamaz öylemi Batarya konusunda size tek söyliyeceğim var şuan miui rom ile kullanıyorum ( 2 gün rahat bir şekilde yetiyor ) ve bu ortalama bir kullanım ile gün içinde 3g net bağlantısı mail kontrolü oyun video konuşma vs. Heleki şu söylediğiniz sakşam yatarken %100 de bırakırsınız sabah kalkarsınız şarj %20 lere inmiştir htc kullanıyorsanız heryerde bir şarj aletiniz olmak zorundadır orjinal rom veyahut costum romlarda bir gecede htc desire hd nin harcadığı tüketim %3 ile % 7 arasındadır lütfen boş boş konuşayalım.. Android işletim sisteminin mantığını bilmeden cihazı nasıl kullanmanız gerektiğini bilmeden alıyorsunuz android işletim sistemli cihazları sonra vay efendim şarjım yetmiyor vay efendim yanında akü taşı neyse efendim burası apple konusu daha fazla apple müritleri ile uğraşmak istemiyorum. Benimki nacizane bir tavsiye idi arkdaşda ister bu tavsiyeyi dikkate alır ister hadi ordan der geçer hepinize kolay gelsin.

inan android hakkında senin bilmediğin kadar bilgiye sahibim uygulama yapma işine kadar girmiştim miu dediğin rom çinlilerin ios çakması romu hadi iphone u sevmiyorsun neden peki iosun çakma romunu kullanıyorsun sana benden naçizhane bir tavsiye android bölümüne veya htc bölümüne gir başlıkları kullanıcı yorumlarını iyice bir oku bakalım ne sorunları varmış htc nin... android ve androidli cihazlar konusunda tartışmaya bile girmem çünkü aynı seviyede değiliz android işletim sisteminin mantığını o kadar iyi biliyorumki bi konuda yardıma ihtiyacın olursa romlarla ilgili olsun root işlemleriyle olsun s-off moduyla ilgili olsun her zaman yardımcı olurum...

Şarj konusuna gelince neden çok şarj yiyor biliyormusun birincisi desire hd nin ekranı eğerki normal desire ın ilk çıkan serilerindeki gibi amoled olsaydı şarj daha uzun giderdi ancak super lcd olduğu için amolede göre daha çok güç tüketiyor ekranın büyük olması ve pilin amper olarak yetersiz kalması androidin flash desteği ve multitasking özelliği vs. sebeplerden şarj çok uzun gitmiyor...

He telefonun özelliklerine hiçbirşey diyemem 3gs ile kıyaslanamaz bile ancak bir şey istediği kadar yüksek özellikli olsun ama iş görmedikten sonra mobilitesi yüksek olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz benim için...

Son olarak androidli cihaz alıcaksanız samsung tan şaşmayın derim heleki s2 geldiği zaman anında tekrar androide geri dönüş yapıcam tekrar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.