Uzun süredir gtx 1660ti kartlı dizüstü bilgisayar takip ediyorum. Son günlerde gördüğüm en düşük fiyat, ben denk gelmemiş olabilirim daha düşüğüne. İhtiyacı olan düşünebilir işlemcisi biraz eski maalesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 25 Ocak 2021; 21:9:19 > |
GTX 1660Ti, HP Pavilion Gaming 15-DK0023NT, 8675 TL
-
-
10 bine 2 hafta önce hp omen satıldı. rtx 2060 i5 10300 lü. dolayısıyla sıcak değil alınmaz.
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > -
quote:
Orijinalden alıntı: matterdomeevet buydu ve daha ucuzdu.
-
o zaman bir ay önce bu fiyata satıldığından dolayı bundan sonraki hiçbir fiyat sıcak olmaz
Hatta şu fiyata satıldığı için sıcak fırsatlar bölümü kapatılmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 25 Ocak 2021; 21:32:38 >
-
Benim de gördüğüm en düşük fiyat bu hocam 1660ti li
-
bende hdd si farklı versiyoru var(15-DK0021NT), açıkçası çok memnunum bilgisayardan; ben pek oyun oynamadığım için sıkıntı etmedim ama benim laptoptaki ekran kartı 1660ti qmax, yani bir miktar kırpılmış-frekansı düşürülmüş versiyon, bu modelde de bu şekildedir yüksek ihtimalle.
içinde windows yüklü olması da sıfırdan uğraşmamak adına başlı başına bir avantaj. bir de hp geri ödemesiyle 480tl yi alınca fiyat daha da uyguna gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 25 Ocak 2021; 22:19:7 > -
0,03 olan ürün geldi mi -
Oyun içinse uzak durun maxq uyarayım yoksa fiyatı iyi sayılır. -
Vaktinde konu da acmistim tekrarliyorum bu pcyi alacaginiza,
Rtx2060li msi ayni islemciye sahip laptop amazonda,"1$=7,7" hesapliyor o yuzden 8900tlye geliyor. 1$'i daha ucuz mâl edebiliyorsaniz(7,4tl)8500 civarina gelecek bu pc.
Edit:144 hz ekranamazon.comMSI GF65 Thin 9SEXR-839 i5-9300H/RTX2060/8GB/512G/Win10 Gaming Laptop, 15-15.99 incheshttps://www.amazon.com/dp/B08BZRQXXQ
-
onu o fiyata gönderecek dünyada firma yoktur :) tabiki göndermedi bende gönderir diye almadım 0.03 kuruşa almak için aldım :)
-
Asus geldi mi hocam ? Siparişler iptal edilip, ürün satışa kapatılmıştı.
-
Hocam bu gerçekten baya Bi mantıklı geldi. 8 gb ram de yanına oh miss
-
1660 ti max q olmadığından emin olun . Max q modeli kendi modeline göre %10 a yakın performansı daha kötüdür bilginize -
Üstelik satıcı Amazon görünüyor. Herhangi bir sorun veya memuniyetsizlikte servis ile muhatap etmeden iade aldıklarına dair forumda ana konusu vardı övgü anlamında. 1650 Ti gibi yarı çöp ekran kartlı modeller aynı işlemci + ram + depolama ile bundan pahalıya satılıyor (örnek Lenovo modelleri).quote:
Orijinalden alıntı: Mao tunevet buydu ve daha ucuzdu.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2021; 23:8:37 > -
1660ti ama laptop fiyatları düşüş trendinde. 9300h ve 60 hz ekranlı bir pc almak bu kadar vermişken iyi değil. 6999 tl'lik lenovo daha güzel bir seçenek gibi.
-
Msi gönderilmiş olamaz. Umarım öyledir. Nolur gönderilmedi deyin :Dquote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIo zaman bir ay önce bu fiyata satıldığından dolayı bundan sonraki hiçbir fiyat sıcak olmaz
Hatta şu fiyata satıldığı için sıcak fırsatlar bölümü kapatılmalı
Edit:gönderilmemiş içim rahatladı. Ben de iki gün önce HB'den 1 tl'ye 14 ayar altın aldım gönderilmedi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 2 Şubat 2021; 0:5:0 >
-
7k üstü balon.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
o zaman bir ay önce bu fiyata satıldığından dolayı bundan sonraki hiçbir fiyat sıcak olmaz Hatta şu fiyata satıldığı için sıcak fırsatlar bölümü kapatılmalı |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X