Şimdi Ara

iPhone SE 4 kılıfı sızdı: İşte iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone SE 4 kılıfı sızdı: İşte iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı
    Teknoloji devi Apple'ın uygun fiyatlı akıllı telefon serisi iPhone SE'nin dördüncü nesil modeli hakkında önemli detaylar ortaya çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Tanınmış kılıf üreticisi Spigen'in web sitesinde yayınlanan yeni render görüntüleri, yeni iPhone SE'nin tasarımında değişikliklere gidileceğini gösteriyor. Önümüzdeki hafta içinde sessiz bir lansman ile tanıtılması beklenen cihaz, serinin geleneksel tasarım dilinden uzaklaşarak modern iPhone'ların izinden gitmesi bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Poco F7 ilk sertifikasını aldı: İşte beklenen özellikleri

İşte iPhone SE 4'ün kılıf görüntüleri:

Yeni iPhone SE'nin en dikkat çekici özelliği, Face ID sensörlerini barındıran çentikli ekran tasarımı olacak. iPhone 14'te kullanılan 6.1 inçlik Super Retina XDR OLED ekranın benzerini kullanan model, hem görüntüleme deneyimini iyileştirecek hem de Face ID teknolojisiyle güvenlik seviyesini artıracak. Cihazın dış tasarımında Apple'ın klasik düğme düzeni korunurken, geleneksel Uyarı Kaydırıcısının yerini yeni bir düğme mekanizmasının alacağı görülüyor.

Donanım tarafında da önemli yenilikler sunan iPhone SE 4, Apple'ın yeni A18 yonga setinden güç alacak. 8 GB RAM ile desteklenen bu işlemci, Apple Intelligence yapay zeka özelliklerini sorunsuz çalıştırabilecek kapasiteye sahip. Fotoğraf tutkunlarını sevindirecek bir diğer gelişme ise 48 MP çözünürlüğündeki ana kamera sensörü. Tek kamera kurulumu ile gelen cihaz, yüksek çözünürlüklü sensörü sayesinde etkileyici fotoğraf performansı sunmayı hedefliyor.

iPhone SE 4 kılıfı sızdı: İşte iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı
    iPhone SE 4'ün bir diğer önemli özelliği, Apple'ın kendi geliştirdiği hücresel modeme sahip ilk iPhone modeli olması. Bu hamle, şirketin Qualcomm'a olan bağımlılığını azaltma stratejisinin önemli bir adımı olarak görülüyor. Avrupa Birliği regülasyonlarına uyum sağlamak adına Lightning portun yerini USB Type-C bağlantı noktasının alacağı da kesinleşmiş görünüyor.

Apple'ın uygun fiyatlı akıllı telefon pazarındaki konumunu güçlendirmeyi hedeflediği iPhone SE 4, 499 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Modern tasarım, gelişmiş kamera özellikleri ve güçlü donanımıyla dikkat çeken cihaz, hem Apple ekosistemini tercih eden kullanıcılara hem de bütçe dostu bir iPhone arayanlara hitap edecek gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.spigen.com/products/iphone-se-series-ultra-hybrid?_pos=2&_fid=b1b127666&_ss=c&variant=43584647102511

• Önden iphone 11 arkadan iphone 7. Çıkart 11-7: iphone se 4, topla apple'ın 18. yılı

• fiyat ne olacak acaba. samsunga mı geçsem 16 mı alsam derken se 3’ten se4 e geçebilirim zira düz 16 ile bir farkı yok bence bu modelin. umarım pili iyi olur, se3 pili berbat çünkü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sene 2025 hala tek kamera vay be Apple bu kadar mağrur olma senden büyük samsung var :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arvelo kullanıcısına yanıt
    Tr de 50bin tl de iphone 15 var..yeni nesil işlemcilide olsa kamera vs kırpılması sebebi ile 15 i kesebileceğini sanmam..o sebeple benim tahminim iphone 14 fiyatı seviyesinden(+1,2 bin tl belki) çıkar şeklinde

• Ulan neyse ki sızdı, sızmayaydı nasıl bir tasarıma sahip olacağını ne kadar düşünsek tahmin edemezdik.

• Şu sızdı lafını biraksaniz mi artık. Gizem yaratmaya gerek yok paylaşılıyor işte çok gizli bilgi gibi sızdı ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Fiyatı düz modele yakın olmamalı. Yoksa gider düz model alınır özellikle bizim ülkede SE modelinin fiyatı çok düşüyor ikinci elde, düz modellere rağbet yüksek ve halk arasında bilinen modeller en azından düz olanlar.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    ben 40bin bekliyorum, takas desteği de olursa geçişi düşünürüm se 2022’den çünkü düz 16 almanın mantığı yok bu model çıkarsa böyle. dediğiniz doğru, se 2. elde değersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 9 Şubat 2025; 14:27:26 >

500 dolardan gelirse zaten bizde vergilerle beraber 36 bin TL oluyor hatta geçiyor bir miktar.

Bir de yeni çıktığı ve kar ekleneceği düşünülürse 40 bin TL bile iyimser görünüyor.

Öyle bir durumda düz iphone 15 128gb (50 bin TL şu an) almak ikinci elde daha az zarar ettirir görüşündeyim.

Ben de SE 3 (2022)'den geçiş yapmayı düşünüyorum. Kafam atarsa Samsung S serisine geçiş yaparım diyordum hatta.

Bekleyip görelim, 3 yıl olacak SE 3 ile bu arada ve değiştirme ihtiyacı hissettiriyor artık.

intelligence işi değiştiriyor hocam, artık yeni özellikler min 8gb ramlılara göre gelecektir.

ben alırken ekranı bilerek küçük diye almıştım ancak hem pil hem ekran rahatsız eder oldu. ara ara takılmalar olsa da (sanıyorum ki pilden kaynaklı) performansı hala iyi.

• Çoğu kişi tek kameradan fazlasını kullanmıyor zaten. A18 çip ve 8 gb ram ile gelirse piyasaya sağlam bir giriş yapabilir. Özellikle s25 serisini üzebilir.

• Ya şu sizin sızıntı haberlerinizden bıktık.Sızıntı sizıntı.🤮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 9 Şubat 2025; 15:53:26 >
  • takmışlar kamera sayısına bu cihazın konsepti bu şekilde zaten çöpsung gibi 3 tane çöp kamera koyacağına bir tane adam gibi kamera koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    iPhone SE 4 kılıfı sızdı: İşte iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımıCumhuriyetyoutube
    MHP Lideri Devlet Bahçeli: “3 bölge var İstanbul'da. Toplam milletvekili sayısı 98, 9+8 eşittir 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir gecesi. Bu tesadüf müdür?” Ayrıcalıklardan yararlanmak için Cumhuriyet Tv'ye katılın: https://www.youtube.com/channel/UCgnTQ4IeDnrnocBaiHHJsNg/join Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Cumhuriyet Tv kanalımıza abone olmayı unutmayın. Cumhuriyet Tv’yi sosyal medya hesaplarından takip edin: Twitter; https://twitter.com/TvCumhuriyet Facebook; https://www.facebook.com/tvcumhuriyet Instagram; https://www.instagram.com/cumhuriyettv Cumhuriyet haber verir. https://www.cumhuriyet.com.tr #CumhuriyetTV #Haber #SonDakika
    https://www.youtube.com/shorts/Y_mFKR_sijA?si=eeKJwQW6ntzhKAgJ

• güzel görünüyor keşke benim olsaiPhone SE 4 kılıfı sızdı: İşte iPhone SE 4'ün muhtemel tasarımı 

• 35k olarak çıkar trde muhtemelen ve bunu alacağıma biraz daha koyup 14 alırım daha iyi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

iPhone 14'ten iyi bu telefon yalnız.

iphone 16 800 dolar değil miydi? 800 dolarlık cihaz 65 bin tl den geliyse 500 dolardan çıkarsa 40 bin olabilir. Sırf işlemcisi iyi diye 60 hz telefona 40 bin bile verilir mi bilemedim. Kocaman çirkin çentik de cabası. Yıllar önce Samsung falan dalga geçiyordu adamlar 2025 de hala çentik kullanıyor. 50 bine s25 alır geçerdim ben olsam. Fakat ucuz iphone istiyorsan mantıklı seçim. Genelde teknolojiden anlamayanlar veya kızlar falan tercih eder diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 10 Şubat 2025; 15:53:40 >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Bahçeli hesabı olmuş seninki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.