İbanıma para ödemesi sonrası ürün kargolama ?
|
Merhaba.1.5 ay önce corsa d 2013 otomatik benzinli araç aldim.Araç piyasası inanın çok garip olmuş ki araç yokluğundan insanlar resmen 2.ele saldıriyor.Bizde yangindan mal kaçırır gibi araç aldik ama hatasiz ilan yazan aracin stoplar kirik,lastikte balon varmış ve birçok eksigini para harcayarak tamamladım Almasak başkaları bekliyordu.Aldik ama aracın gizli arizası varmış.Noter sonrası araca bindim vitesi d ye aldim sağına soluna bakarken arıza ışığı yakti araç kendini korumaya aldi.Araca yabanci oldugum için anlayamadim.Hemen satıcı çocuğa mesaj attim abi lpg dendir dedi bende emniyet güvenlik görevlisi diye itimat ettim hatta sizi gideceğiniz yere birakıyım demistim ne gerek var abi demişti.Eksperde itimat edip b.sayara bile bağlatmadik.Keşke bağlatsaymısız.İşin enteresanı motor sıcaklığı düşükken pek yapmıyor.İlk başlarda umursamadim anlamadigim için lpg sistemi etkiliyor sandim ama işin aslı öyle değilmiş.Zaten obd soketi önden iceri düşmüş yandan çikartmişlar.Ondan bile anlamaliydik.Zaten araştirmalarimizda bu sorun çözümü tavsiyesine istinaden bujiler ve bobin benden önce değiştirilmiş gaz kelebeği sökülüp takılmış kelepcesini bile takmamişlar.Bu araç vekaletle aldığımız çocuğun k.pederininmiş rahatsizliktan dolayi ayağı kesilmiş ve araç cok uzun süre yatmış.Engelli aracı çıktığı için acil satma kararı almislar.Aldıgımiz çocuk vekaletle sattı ama bundan önce samsundan antalyaya oradan ankaraya gelmiş.Yani aracin arizasını bilmemedine imkan yok.Eksperde aracin boyasına kasasina yürüyenine baktirdik ama gizli sorunu bilemedik çünkü herzaman yapmıyor.Ama bu aracı bir saat trafikte kullanan birisinin bu arızayı yaşamamasina imkan yok.Yani bile bile sattılar diye düşünüyorum.Sorun dogrultusunda birkaç parça denedik ama çözulmedi.Allahtan parçaci arkadaşim var boş yere parça parası vermiyoruz.Ama hâlâ çözemedik psikolojim bozuldu arabadan soğudum.Masraftan vaz geçtim ama hiç ummadığınız bir kirmizı isikta yogun trafikte birden arizaya geçmesi ve aracın taaki stop edip tekrar calıstirmadan düzelmemesi bu arada arkadaki kornaların çalması sinir bozucu.Nerdeyse dava bile acmak aklımdan geçiyor.Siz ne dersiniz bu konuda...
Egzoz Emisyon süresi geçmiş
|
Kablonet taahhütlüm bitiyor tavsiye
|
Mosfet transistör yardım.
Arkadaşlar elimde proware 10.8v şarjlı vidalama geçti pillerin birinin içindeki d8524n mosfet patlamış bu mosfetten piyasada yok başina gelen muadil bulan varmıdır.
Kablo tv için kablo tavsiyesi yardim.
|
vita hangi firmware en iyi
|
Gear s3 şarj cihazı ile galaxy watch ?
|
JBL T500BT VE T450BT deneyerek inceledim.
|
|
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.189
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 48.775 (Bu ay: 520)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 849 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar