Şimdi Ara

İbanıma para ödemesi sonrası ürün kargolama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.2.el akıllı saat ilanima bir alıcı cıktı.Whatsapptan saatin fotolarını gönderdim beğendi fiyatta anlaştik.Alıcı arkadaş eskişehirde ben ankaradayım.Dedim ödeme nasıl olacak.Abi ibanına ücreti atıyım(3.500tl) para gelince sende kargo yaparsın dedi.Günümüzde iyice paronayak olduk.Parayı hesabima gönderdi diyelim.Ben ürünü kargoladım sonrasında almadım,elime ulaşmadı kutu boş yada bozuk kırık gibi bahaneler uydurup başıma sorun acabilir mi.Aslinda alıcının korkması gerekirken ben işkirlendim.Fikire ihtiyacım var ne dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 8 Aralık 2024; 21:40:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iptal eder eftyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Eft iptal olmaz parayı bir kere gönderdin mi geri alamazsın

• Para gelince açıklama kısmına da bak her şey normalse bir sey olmaz. Belki kullandığınız platformda eski satışlarınız varsa ondan güvenmistir

• DavidLynchh kullanıcısına yanıt
    Evet.Sarı site 2010 üyesiyim.Bugün 3500 tl havale yaptı çocuk.Bende ürünü videolu paketleyip kargoladım.Ben olsam yinede güvenemem.

• serhat1971 kullanıcısına yanıt

Hocam birine param güvendeyle sıfır krem kargoladım teslim edileli saatler oldu ama hala onaylamamış iade isteyip kullanılmış olarak gönderme ihtimali var mı

• izayoi kullanıcısına yanıt
    İhtimal yok değil ama ben sistem onaylayana kadar onay veymeyi bilmeyen yada unutanlarıda gördüm.Param guvendeyle satışlar yaptım ama sevmiyorum.Her zaman bir risk var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.