Şimdi Ara

PTT Kapıda Ödeme ile Paranın Gelme Süresi Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ptt kapıda ödeme ile istanbuldan istanbul içersine bir kargo gönderdim.1 gün içersinde ulaştı.Şimdi havale çekini bekliyorum.Ptt kartım olmadığı için adresime çek gelecekmiş.Bu çekin gelmesi ne kadar sürer? Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

• Havale ceki nedir anlamadim hangi subeden gönderdiyseniz gidip adiniza yatirilan parayi cekeceksiniz bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt de çalışan memur bana para karşı taraftan teslim alındıktan sonra adresinize ptt'ye para yatırıldığına dair bilgilendirme mesajı gelecektir dedi.Bunun 1 ay'ı bulabileceğinden bahsetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feaser

Ptt de çalışan memur bana para karşı taraftan teslim alındıktan sonra adresinize ptt'ye para yatırıldığına dair bilgilendirme mesajı gelecektir dedi.Bunun 1 ay'ı bulabileceğinden bahsetti.

1 ayı bulmaz.En fazla ürünü alıcı teslim aldıktan sonra 3-4 gün. Bir PTT Kart çıkarırsanız 1 günde bile hallolur işiniz. Banka hesabı gibi , Denizbank ile ortak çalışıyorlar PTTBank hizmeti. Kapıda ödemeli sistem ile yollarsınız kişi ürünü teslim alıp parasını öder , parayı teslim alan memur şubeye varıp kayıda teslimi geçtiği gibi PTTBank hesabınıza para yatar. Eğer sadece 1 kereliğine kapıda ödeme ile gönderim yapacağım diyorsanız gerek yok ancak , bahsettiğim kart/hesap ücretsiz bu yüzden eğer bu yöntemle çalışırım diyorsanız mutlaka alın.

• Bilgilendirme için teşekkürler 1 kereliğine gönderim yaptım.Daha yapcağımı sanmıyorum.Ama çıkaracağım. İnş 5 güne kadar yatar.Ürünü satışını iptal ettik tekrar parayı yatıracağım.
  • Hocam bu konuları pek bilmiyorum, iki insan(şirket değil normal bireysel olarak) karşılıklı kapıda ödemeli kargo gönderebilir mi
  • Bende o şekilde gönderdim...Büyük pttlerden gönderebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gönderme ücreti ne kadar acaba?
  • Hocam tekrardan yardımcı olabilecek varmı ptt den sordum para görünmedi.Fakat teslim edildi.Ptt kartım yok.Teslimat pazartesi görünüyor.Acaba para ne zaman görünür? Ne zaman alabilirim?
  • Ben ayni gün cekiyordum gönderdigim ürünün ücretini sizin iste bir is var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.