Bildirim
PTT Kapıda Ödeme ile Paranın Gelme Süresi Nedir?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Havale ceki nedir anlamadim hangi subeden gönderdiyseniz gidip adiniza yatirilan parayi cekeceksiniz bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ptt de çalışan memur bana para karşı taraftan teslim alındıktan sonra adresinize ptt'ye para yatırıldığına dair bilgilendirme mesajı gelecektir dedi.Bunun 1 ay'ı bulabileceğinden bahsetti. -
quote:
Orijinalden alıntı: feaser
Ptt de çalışan memur bana para karşı taraftan teslim alındıktan sonra adresinize ptt'ye para yatırıldığına dair bilgilendirme mesajı gelecektir dedi.Bunun 1 ay'ı bulabileceğinden bahsetti.
1 ayı bulmaz.En fazla ürünü alıcı teslim aldıktan sonra 3-4 gün. Bir PTT Kart çıkarırsanız 1 günde bile hallolur işiniz. Banka hesabı gibi , Denizbank ile ortak çalışıyorlar PTTBank hizmeti. Kapıda ödemeli sistem ile yollarsınız kişi ürünü teslim alıp parasını öder , parayı teslim alan memur şubeye varıp kayıda teslimi geçtiği gibi PTTBank hesabınıza para yatar. Eğer sadece 1 kereliğine kapıda ödeme ile gönderim yapacağım diyorsanız gerek yok ancak , bahsettiğim kart/hesap ücretsiz bu yüzden eğer bu yöntemle çalışırım diyorsanız mutlaka alın.
-
Bilgilendirme için teşekkürler 1 kereliğine gönderim yaptım.Daha yapcağımı sanmıyorum.Ama çıkaracağım. İnş 5 güne kadar yatar.Ürünü satışını iptal ettik tekrar parayı yatıracağım. -
Hocam bu konuları pek bilmiyorum, iki insan(şirket değil normal bireysel olarak) karşılıklı kapıda ödemeli kargo gönderebilir mi -
Bende o şekilde gönderdim...Büyük pttlerden gönderebilirsiniz. -
Gönderme ücreti ne kadar acaba? -
Hocam tekrardan yardımcı olabilecek varmı ptt den sordum para görünmedi.Fakat teslim edildi.Ptt kartım yok.Teslimat pazartesi görünüyor.Acaba para ne zaman görünür? Ne zaman alabilirim? -
Ben ayni gün cekiyordum gönderdigim ürünün ücretini sizin iste bir is var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X