Şimdi Ara

Devasa ekranlı iPhone 16 Pro Max tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben almaya cesaret edemedim, ya o sorun bende olursa diye… Hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 10 Eylül 2024; 10:41:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• joven kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Apple optik zoom yapamiyor diye gördüm burda 4.kamerasi yok ya hani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple fanboylari niye hungur hungur agliyor

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    5x optik zoom var

• Elma kullanıcısına yanıt

Hocam Türkiye de satislarin az oldugunu dusunmuyorum. 16 pro max için 1.5 ay calismam lazım. Ama ben hala 11 kullanıyorum ihtiyaç lari fazlası ile karsiliyor. Fakat bir kesim de var ki kapisinda nobet tutuyor ilk ben alacam krediyi çektim bekliyorum diyen. Birçok kez yurt disina da gitmis biri olarak sunu söyleuebilirim genel de Avrupa ve Amerika taraf larinda inanın çok da umurlarinda degil apple vs. Isimi görsün yeter diyorlar hangisi uygunsa knu alıyor. Ama ülkemiz de kapis kapis gidiyor. Bizim milletimiz olmayan parası ile hava atma yi sever. Apple yarın 10 bin e çeksin fiyatları kimse gidip almaz niye ucuz diye 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman da ne büyük ne büyük

ne de büyük icat

telefon la işte.

bu sene bu süper eskiler kaka

seneye bu kaka

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

amma sallamışsın he 100 pound için birbirini vurur diye

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Aynısını Amerika, New York içinde söyleyebilirim. New York'takiler kırık ekranlı telefon kullanıyorlar, üstelik maaşları yıllık $100K-$150K dolar. Ben de 8 yıldır Amerika'dayım. Bunca zaman bir tane S10 plus aldım ikinci el ve 5 yıl kullandım. 5 aydır da ikinci el S23 kullanıyorum $400 dolara aldım.

Bir de şu var ki bizim insanımız iphone 16 olsun diğer telefonlar olsun yeni gelen özelliklerin ne işe yarayacağını ya da nasıl kullanılacağını bilmiyor. WiFi 7 modülü olunca telefon yolda giderken internete daha hızlı bağlanacak sanan milyonlarca 20 yaş altı insanımız var! Ya da gece çekim yaparken gece modunu seçmeden gece fotosu çektiğini sanan insanlarla dolu ülkemiz. en az 10 milyon insanımız bu telefonlara sahip olsa bile default ayar ne geliyorsa öyle kullanıyor bu yüzden de ha iphone 12 ha iphone 16, arada bir fark kalmıyor. Şuan şu forum kullanıcıları da dahil olmak üzere kontrol etsek görürüz ki 144 Hz monitör alan insanlarımız aslında default 60 Hz de kullanmaktalar, ayarlardan 144 Hz'i seçmeyi bilmeyen 15 milyon insanımız var en az!

Yani bu ülke insanı kaynakları kullanmayı bilmiyor ama sürekli yeni kaynak istiyorlar. Birilerinin onlara sorunun kendilerinde olduğunu söylemesi gerek.

Muharrem İnce denedi, başına neler geldi gördük.

Yazık ki halkın cahilliği ülkemize aşırı şekilde zarar veriyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Eylül 2024; 14:51:17 >

• Alan bir tane de devlete alıyor, devlette kim iphone max kullanıyor merak ediyorum. Cihaz için söyleyecek bir şey yok tam bir yaratık, böyle telefon mu olur. Yine de ipad mini bekliyorum.

• Pm te en iyi geliştirme kamera kanadında kalanının oyun oynayan kesim harici 15pm den neredeyse hiçbir farkı olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazlar pahalı değil, bizde vergi dünyanın geri kalanına göre çok. ÖTV olmasa tek maaşımla çok rahat alacağım üstüne para artacak cihazlar,

keza yine TL kullanan KKTC fiyatlarına bakarsanız rahat alınabilecek fiyatlarda. Bizde ÖTV, ÖİV cart curt olmasa sadece KDV olsa herkesin elinde Iphone olur.

Gereksiz vergilerden kurtulursak alım gücümüz artacaktır. 1 cihaz kendimize, 2 cihaz devlete aldıkça ne kadar maaş alırsan al yetmez.

ABD'liye göre 2 kat fazla kazanman lazım ki aynı alım gücüne sahip ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 11 Eylül 2024; 19:28:39 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    S21'ini de unutma hocam. Eline geçmedi değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Eylül 2024; 22:33:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aman caniiiim, geldi, kutuyu actim, log in oldum, android versiyonuna baktim, Android 14'u gorunce kapatip iade ettim. O sayilmaz :D

• Çer çöp özellikler 18 beklemek şart oldu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 12 Eylül 2024; 11:12:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok kişinin yaşam amacının 16 sürümü çıkmış. İnsanlar bu telefona göre ekonomiyi değerlendiriyor. Bu telefon için yurtdışında çalışmak istiyor. Vay be.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.