Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin giyilebilir cihaz pazarındaki en önemli silahı sayılan Mi Band serisi bugüne kadar 140 milyon satış yaparak önemli bir başarıya imza attı. Xiaomi Mi Band 7 yine uygun fiyat etiketi ve uzun kullanım sürelerine odaklanıyor.

Xiaomi Mi Band 7 özellikleri

Mi Band 7 akıllı bileklik 1.62 inçlik AMOLED ekran ile yüzde 25 büyümüş. Piksel yoğunluğu ise 326PPI seviyesinde kalmış. 100 farklı ve yeni ekran teması eklenirken ara yüz biraz daha elden geçirilmiş. Bu kez Her Zaman Açık ekran mevcut. 

Ayrıca Bkz.Dimensity 1050 duyuruldu: Daha iyi 5G

Nabız, uyku takibi, kandaki oksijen, nefes alma skoru, stres takibi gibi yaşam destekleri olan modelde kandaki oksijen oranı belirli bir seviye altına indiğinde uyarı veriliyor. Elbette bilekliğin sürekli kullanıcısının değerlerini ölçüyor olması gerekli. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan bileklikte GPS de yer almıyor. Böylece kullanım süresi 14 güne kadar uzuyor. Batarya biraz daha büyümüş ancak ekran başta olmak üzere enerji tüketimi de artmış.

Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Mi Band 7 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Band 7 modeli standart 37$, NFC entegre 44$ fiyatla satılacak. Önceki modele göre fiyatlar yüzde 5-10 arasında artış göstermiş. Henüz global çıkış hakkında bilgi verilmedi.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-band-7-3126826/

• Mi band 6 yerine neden tercih edilsin ki?
    Pil kapasitesi artmamış, ekstra özellikler eklenmemiş. Daha büyük ekran isteyen kullanıcılar için zaten farklı modeller mevcut.

• Makyaj bile yok. 6 rakamının göbeğini kesip, ters çevirerek 7 yapmışlar tamam. Az artışla yenilenmiş bandınız olur, o kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar yavaş yavaş veriyor. Şimdi NFC eklendi seneye de gps geliyor. Hepsini bir ekleseler bir sonraki modele ne koyacaklar?🤣

• samsung yap şu fit3'ü be

• Yine gol değil şayomi.

• yunusbeen kullanıcısına yanıt

Kardeşim cahilsen sus barı.

NFS miband 4-5-6 da vardı ve 7 de de var. İlk kez buna koymad . Yerleşik gps 2 senedir bekliyoruz. Koymuyor Xiaomi. Nedeni belli amiral saatlerinde kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var ama global modelde yok. Mi band 5 kullanıyorum.

• Fiyasko

• Bende 5 kullanıyorum istersen NFS li kullan ister NFS olmadan bu tercih hakkın var. Google da nfsli 4 5 6 modelleri var tr de satılıyor alıp kullanabilirsin. Bu yeni birşey değil onu anlatmaya çalışıyorum.

• Yatacak yeri yok bu haber sitelerinin. Her yıl gps ile geldiği yazıyor hep fos çıkıyor

• Alper003 kullanıcısına yanıt
    Global modellerinde nfc çalışmıyor. Sadece Çinde çalışıyor. 3-5-6 kullandım kaç yıldır nfc bekliyorum

• Mi band 4 forewer

• Her zaman açık ekran var lansmanı izledim yanlış bilgi.

• Alper003 kullanıcısına yanıt
    NFS ne aga? Need For Speed mi?

• Duş alırken kilidin kendiliğinden açılması ve saçma sapan menülere girip, hatta fabrika ayarlarına dönme gibi istenmeyen durumların önüne geçmek için bir geliştirme yapmışlar mı? Yapmamışlarsa almaya değmez.

• Biz 5 ile devam..

• Bende Band5 kullanıcısıyım. Bu özellikler ile 7 ye geçiş yapmayı düşünmüyorum.

• 5 kullanıyorum neredeyse 2 sene olacak kolumuzda patlayana kadar devam

• 5 ile devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.