Şimdi Ara

Xiaomi Smart Band 9 Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Smart Band 9 Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı
    Xiaomi, geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte kullanıcılar tarafından sevilen Band serisinin yeni üyesi olan Smart Band 9’u resmen tanıtmıştı. Çin’de bir süredir satışta olan Smart Band 9, kısa bir süre önce Avrupa pazarı ile birlikte Türkiye’de de satışa çıkartıldı. Bu bağlamda Xiaomi Smart Band 9 Türkiye fiyatı da belli oldu.

Xiaomi Smart Band 9 Türkiye’de

Xiaomi Smart Band 9 fiyatı 1.399 TL olarak açıklandı. Türkiye’de gümüş, mavi, pembe ve siyah renk seçeneklerine sahip olan model, aktivite takibi için piyasadaki en ideal cihazlardan birisi konumunda.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Band 9 akıllı bileklik tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Tasarım noktasında iddialı olan Smart Band 9, 1,62 inçlik 1200 nit parlaklık sunan AMOLED ekrana sahip. 150’den fazla spor modunu destekleyen akıllı bilekliğin pil ömrü ise 21 güne kadar dayanabiliyor. Kalp atış hızı ve SpO2 izleme özelliğiyle desteklenen Smart Band 9, Bluetooth 5.4’ü kullanıyor. Ayrıca 50 metreye kadar suya dayanıklı bir yapısı olan Smart Band 9, uyku takibi ve diğer ölçümlerinde önceki modellere göre daha yüksek doğruluk vadediyor.

Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-smart-band-9/

• İyi mi bu alet?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    İyi alet ama o paraya öküz alınır. Bekleyip makul fiyat gelmesi gerekir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi çok güzel de MB 9 aldığımda otomatik olarak Mi Fitness uygulamasına yönlendirecek. Mi Fitness uygulamasına Mi Scale 2 tartımı tanıtamıyorum. Mecburen Zepp Life uygulamasıni tartım için kullanmaya devam edeceğim. Ayrıca Mi Fitness'da Zepp Life'da benim gibi koşucular için çok gerekli olan yüksek nabız uyarısı ve koşulan mesafe, hız vs uyarıları gelmiyor. (Text to speech) Koşarken telefona mi bakacağız? Sırf bu yüzden MB 8'i iade edip MB 7 aldım. Gözüm MB 9'da ama Mi Scale 2 tanitabilmem ve Mi Fitness'a text to speech özelliklerinin gelmesi lazim. Uzun oldu ama içimi döktüm.

• Artık eski çekiciliği kalmadı bence. Onun yerine daha akıllı saate yakın tasarımlı ürünler tercih ederim alacak olsam.

• Zamanında 120 lira olan cihazın fiyatına bak...

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Benim hanıma hediye verdiler telefonun yanın da ne güzel ülke olmuşuz be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8'i kulllananlar varsa bu aletler App olarak Zepp mi kullanıyor, bir bilgi verebilir misiniz?

• Bende huwaei 6 var mesela, 6 sına bakıyorum 9 una bakıyorum, şüheyla hanımın muhteşem değişi mi gibi, öyle atla deve bir şey yok. Sözde kalp ritmi %10 20 iyileşti diye yedirmeye başladılar her versiyon ama yani o da ne kadar doğruysa işte. Sanki artık çıkarmış olmak için çıkıyor bunlar. 10 u da gelse 15 i de gelse galiba aynı olacak.

• 41 Dolar imiş, fiyatı biraz yüksek. Ben de Japonyadan indirimden yaklaşık 30 dolara siparis verdim m Türkiye fiyatini 999 Tl seviyesinde tutsalardi keske. Bu arada Enagda 2020,2021,2022,2023 ve su ana kadar enflasyon toplayinca %1900 çıkıyor. O dönem 100 tl olduğunu düşününce fiyat makul bile kalmış gıdaya göre 😅

• Smart band değil mi band 9 lazım.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Diyince dikkatimi çekti mi Band 9 çıkmıcak mıydı farkları ne

• İmparatormape İ kullanıcısına yanıt
    Ikiside farklı cihazlar tipki mi band 8 ve smart band 8 gibi. Smartlar lite giris seviye cihazlar

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Anladım ben mi bandi bu fiyata bekliyordum o geldiğinde daha pahalı olacak öyleyse

• iki ay sonra 900 TL

• Kalibrasyonu kötü bunların uzun süreler kullandım.

• raxetul kullanıcısına yanıt
    Hocam Xiaomi band 8 kullanıcısıyım. Uygulama olarak Mi fitness kullanıyor.

• Mi band 8 için olan kordonlar mi band 9 için de uyumlu olur mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Combobox kullanıcısına yanıt
    Cihazların boyutları farklı ancak yabancı forumlarda ve videolarda uyumlu olduğu söyleniyor. Resmi bir bilgi görmedim bu konuda.
    Resmi sitedeki fiyatlar önceki nesle göre daha ucuz bu arada.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    80 TL idi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.