Şimdi Ara

Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
    Xiaomi, geçtiğimiz Kasım ayında düzenlenen etkinlikte merakla beklenen Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro modellerini duyurmuştu. Yakın tarihte Avrupa pazarında satışa çıkan her iki model, an itibarıyla Türkiye pazarına da giriş yaptı. İşte Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 ve Buds 5 Pro'nun Türkiye fiyatı.

Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Türkiye’de satışa çıktı

Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 ve Buds 5 Pro, geçtiğimiz saatlerde Xiaomi Türkiye mağazasında listelenmeye başladı. Buna göre uygun fiyatlı bir saat arayanlar için tercih edilebilecek Redmi Watch 4, ülkemizde 3.299 TL fiyatla kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca gümüş grisi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.

Öte yandan Redmi Buds 5 kablosuz kulaklık modeli için belirlenen fiyat etiketi 1.099 TL. Abisi Redmi Buds 5 Pro ise 1.949 TL fiyatla listeleniyor. 

Redmi Watch 4 özellikler

Redmi Watch 4, firmanın metal kasaya sahip ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyor. Şık tasarımıyla dikkat çeken cihaz, ön yüzünde 390×450 piksel çözünürlük sunan 1.97 inç MOLED LTPS ekrana sahip. Ayrıca 200 farklı saat yüzü, AOD (Hep Açık Ekran) desteği, 5 ATM suya dayanıklılık, 150 spor modu ve 20 gün pil ömrü sunuyor.

Ayrıca Bkz.Redmi Watch 4 tanıtıldı: 1.97 inç AMOLED ekran, HyperOS ve metal kasa

Sağlık bölümünde ise, kandaki oksijen seviyesini ölçme, uyku kalitesini ve süresini izleme, adet döngüsünü takip etme ve kalp atış hızını sayma gibi standart işlevleri mevcut. 

Redmi Buds 5 ve 5 Pro

Xiaomi'nin yeni bütçe kulaklık modeli olan Redmi Buds 5, 12.4 mm çapında titanyum kaplı sürücülerden güç alıyor. Bunun yanında NetEase Cloud Sound sertifikası, Bluetooth 5.3 ve çift mikrofona sahip. Ayrıca üç farklı gürültü engelleme ve üç farklı dış ses geçirgenlik seviyesi (şeffaf mod) ile 46 dB'ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC) sunabiliyor. Pil ömrü ise tek kullanımda 10 saat, şarj kutusunun desteği ile 40 saat. 

Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
    Redmi Buds 5 Pro ise, kardeşine kıyasla 10 mm tweeter, 11 mm dinamik subwoofer ve üç mikrofona sahip. Ek olarak 52dB'e kadar aktif gürültü engelleme (ANC), tek kullanım da 10 saat, kutuyla 38 saat pil süresi sunuyor. Hi-Res ses ve LDAC destekli kulaklığın IP54 sertifikasına da sahip olduğunu hatırlatalım. 

Kaynak:https://www.mi.com/tr/product-list
    Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/redmi-watch-4/
    Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/redmi-buds-5-pro/

• Gayet güzel olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çöp

• Saatin fiyatı nasıl . Anlayanlar söyler mi. Beklemek mi lazım iner mi yoksa, bu model daha ucuz dicek var mı. Önceki modelle arasında 1k fark var bana pahalı geldi.

• jubeii kullanıcısına yanıt

Bana fena gelmedi 100tl de kuponu var sipariş verdim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 nit parlaklıkla güneş altında yalan olur.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Nasıl alınır mı Alınır mı nasıl..Hoca buna bu parayı vereceğine watch 4 ya da 5 al biraz üzerine ekleyip.Saat görünümlü bileklik bu tıpkı Huawei watch lar gibi.

• Kulaklık olarak Galaxy buds 2 pro mu yoksa red mi buds 5 pro mu?

• Saat sizce nasıl. İstediğim uygulamadan bildirim alabilirmiyim. Eşime alacamda kare ekran diye tutturdu. Redmi zaten telefonuda.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

watch 2 lite kullanıyordum onda bile her uygulamadan bildirim geliyordu telefonum ios

bunda kesin gelir

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Mi sitesinde daha uygun 3200 gibi. Diğer siteler çok pahalı nedenki acaba

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

bilemiyorum ayrıca mi sitesinden alırsan 100 tl daha kupon indirimi yapıyor benimki bugün geldi daha kutusunu açamadım

• Akıllı saatler telekomünikasyon ürünü müdür ? Kart taksitlendirmesi yapılıyor mu acaba diye soruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.