Bildirim
Redmi Note 12 Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyat çok iddialı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Editör neyi nerden kopyalayip yapıştırdı merak ediyorum sdn den sonra donanım haberi silme vakti yaklaşıyor Redmi Note 12 modeli 50mp isocell jn1 sensör kullanıyor ayrıca
Soc tarafında SD 685 platformunu kullanıyor
Ekran amoled ve Dolby vision yok tabi amoled le oled arasında çok fark yok ancak gerçekler bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.lawrenc -- 5 Nisan 2023; 11:46:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine yalan yanlış bilgiler iddialı fiyat falan yok özellikleri yanlış yazmışsın çünkü
-
Bu sefer pro model daha düzgün olmuş, ois - oled ekran - 67w şarj ama yine redmi note serisi. Artık beğenmiyorum. Xiaomi yi
Eski haberlerimizden almıştım özellikler listesini fakat oradakiler onaylı bilgiler değildi. Hata bundan kaynaklandı.
-
8 gen 1 li realmi var piyasada. Alan aldı zaten. Bu saatten sonra çok bir rekabetci fiyatla gelemez
neresi iddaali fiyat bunun ?
-
4000 falan sandım iddialı deyince..
Ois eis ve 4k ve 1080 60 hz çekme varsa gayet iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de neresi iddialı onu anlamadım. 4G Snapdragon 680 çipsetinin devamıeski Cortex A73 çekirdeklerine sahip 685 ile yola devam ediyor Redmi.
Pro modeli gibi Dimensity 900 1080 çipsetleri ile çıksaydı kabul edilebilirdi. Şu an resmen bir espri. Redmi Note serisi zirveyi Note8 Pro ile yaptı. 12 Pro ile de güzel bir devam sağlandı. Düz seri her zamanki gibi beklentiyi karşılamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 5 Nisan 2023; 17:38:19 >
Yeni vergiler ile güzel bir fiyat aslında iddialı ifadesi doğru olmuş.
-
düzüne 732g kulancaklarına gitmişler proya koymuşlar :S
-
AMOLED oled aynı ztn ??
6.67 olmadı , daha küçük yapın şu telefonları
Global kayıtsız 4000 e alırız. Xiaomi alıyorsanız kaç*k alınır, boşuna vergi vermeye gerek.
-
Nerden alırız hocam o fiyata?
-
Ara mahallelerdeki telefonculara bakın, sarı siteye listeleyen de var
Editör neyi nerden kopyalayip yapıştırdı merak ediyorum sdn den sonra donanım haberi silme vakti yaklaşıyor Redmi Note 12 modeli 50mp isocell jn1 sensör kullanıyor ayrıca
Soc tarafında SD 685 platformunu kullanıyor Ekran amoled ve Dolby vision yok tabi amoled le oled arasında çok fark yok ancak gerçekler bunlar. |
4000 falan sandım iddialı deyince..
|
neresi iddaali fiyat bunun ?
|
Yine yalan yanlış bilgiler iddialı fiyat falan yok özellikleri yanlış yazmışsın çünkü
|
düzüne 732g kulancaklarına gitmişler proya koymuşlar :S
|
6.67 olmadı , daha küçük yapın şu telefonları
|
Bu sefer pro model daha düzgün olmuş, ois - oled ekran - 67w şarj ama yine redmi note serisi. Artık beğenmiyorum. Xiaomi yi
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- instagram efekt arama
- whatsapp durum kaç saniye
- deepfake yapma
- instagram arka plan beyaz yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X