Şimdi Ara

Redmi Note 12 Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyat çok iddialı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi Note 12 Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyat çok iddialı
    Xiaomi, Türkiye'de düzenlediği etkinlik kapsamında yeni akıllı telefonlarını tanıttı. Redmi Note 12 ailesini Türkiye'ye getiren firma yeni akıllı telefonlarının fiyatlarını ve çıkış tarihini resmen paylaştı. Bu bağlamda piyasaya ilk giren ürün Redmi Note 12 modeli olacak. Bu model makul donanımıyla ön plana çıkarken Türkiye fiyatı ile de iddialı bir konuma oturacak gibi görünüyor. 

Redmi Note 12 Türkiye fiyatı

Redmi Note 12 Türkiye fiyatı 8.499 TL olacak. Bu telefon 6 Nisan tarihinden itibaren tüm Türkiye'de piyasaya çıkmış olacak. Açıklanan fiyatın 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan model olduğunun da altını çizelim. Telefonun öne çıkan diğer özellikleri arasında 6.67 inç Full HD+ 120 Hz AMOLED ekran, Snapdragon 685, 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı kamera sistemi, 5000 mAh batarya gibi detaylar yer alıyor.

Redmi Note 12 özellikleri

• Ekran: 6.67 inç Full HD+ AMOLED ekran,120Hz yenileme hızı, 1200nit 

• İşlemci: Snapdragon 685 yonga seti

• Bellek ve depolama: 128GB + 6 GB, UFS 2.2

• Arka kamera: 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı

• Ön kamera: 13 megapiksel

• İşletim sistemi: Android 13 (MIUI 14)

• Bağlantı: NFC, WiFi6

• Pil: 33W hızlı şarj destekli 5000 mAh pil

• Editör neyi nerden kopyalayip yapıştırdı merak ediyorum sdn den sonra donanım haberi silme vakti yaklaşıyor Redmi Note 12 modeli 50mp isocell jn1 sensör kullanıyor ayrıca
    Soc tarafında SD 685 platformunu kullanıyor
    Ekran amoled ve Dolby vision yok tabi amoled le oled arasında çok fark yok ancak gerçekler bunlar.
  • Editör neyi nerden kopyalayip yapıştırdı merak ediyorum sdn den sonra donanım haberi silme vakti yaklaşıyor Redmi Note 12 modeli 50mp isocell jn1 sensör kullanıyor ayrıca
    Soc tarafında SD 685 platformunu kullanıyor
    Ekran amoled ve Dolby vision yok tabi amoled le oled arasında çok fark yok ancak gerçekler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.lawrenc -- 5 Nisan 2023; 11:46:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine yalan yanlış bilgiler iddialı fiyat falan yok özellikleri yanlış yazmışsın çünkü

• Bu sefer pro model daha düzgün olmuş, ois - oled ekran - 67w şarj ama yine redmi note serisi. Artık beğenmiyorum. Xiaomi yi

• Eski haberlerimizden almıştım özellikler listesini fakat oradakiler onaylı bilgiler değildi. Hata bundan kaynaklandı.

• 8 gen 1 li realmi var piyasada. Alan aldı zaten. Bu saatten sonra çok bir rekabetci fiyatla gelemez

• neresi iddaali fiyat bunun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4000 falan sandım iddialı deyince..

• Ois eis ve 4k ve 1080 60 hz çekme varsa gayet iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The.lawrenc kullanıcısına yanıt
    Ben de neresi iddialı onu anlamadım. 4G Snapdragon 680 çipsetinin devamıeski Cortex A73 çekirdeklerine sahip 685 ile yola devam ediyor Redmi.

Pro modeli gibi Dimensity 900 1080 çipsetleri ile çıksaydı kabul edilebilirdi. Şu an resmen bir espri. Redmi Note serisi zirveyi Note8 Pro ile yaptı. 12 Pro ile de güzel bir devam sağlandı. Düz seri her zamanki gibi beklentiyi karşılamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 5 Nisan 2023; 17:38:19 >
  • Yeni vergiler ile güzel bir fiyat aslında iddialı ifadesi doğru olmuş.

• düzüne 732g kulancaklarına gitmişler proya koymuşlar :S

• AMOLED oled aynı ztn ??

• 6.67 olmadı , daha küçük yapın şu telefonları

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Global kayıtsız 4000 e alırız. Xiaomi alıyorsanız kaç*k alınır, boşuna vergi vermeye gerek.

• CoolSnow kullanıcısına yanıt
    Nerden alırız hocam o fiyata?

• rerea kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-xiaomi--f2593

Buradaki cok mesajli konulara bakin hocam.

• rerea kullanıcısına yanıt

Ara mahallelerdeki telefonculara bakın, sarı siteye listeleyen de var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.