Şimdi Ara

Redmi Note 12 Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyat çok iddialı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4g modelinin satışına yasak getirilmeliye katılmıyorum tr ye note 12 pro 4g gelmesinin nedeni üçüncü dünya ülkesine gerilememiz sonuç olarak gerilemiş ülkeler teknolojiyi geriden takip eder 4.5g(LTE advenced) bile 4g çıktıktan kaç yıl sonra geldi keza 5ğ cikali da yıllar oldu 6g ve 7g haberleri gördük 6g için bir çok sentetik test örnekleri gördük sonuç olarak teknolojiyi geriden takip eden ülkeler için 5g iyi ancak bu noktada dediğim gibi güçlü orta sınıf ve süper orta sınıf olarak gelen soç platformlarinin 4g versiyonu da çıkartılmalıl.

Bu ne işe yarar ?
    Muhtemelen Türkiye'ye önümüzdeki bir kaç yıl içinde hâlâ 5g gelmiycek beş yıl sonra yada dört yıl gelmeye basliycak (belirli noktalar şehir merkezleri)

Sonuç olarak şuan ileride kullanırım diye 5g cihaz alan birçok kişi zaten cihazini eskitti değiştirdi yada 5g gelene kadar cihazını dayanmiyicak objektif bakarsanız bu söylediklerim kelimesi kelimesine gerçekler.

şahsen boşuna 5g yada 2mp macro kamera için para vermektense yada 8mp berbat bir geniş açı kameraya yer vermektense
    Bir ana ve derinlik kamerası olan 5g si olmayan bir telefon tercih ederim neden paramı boşa harciyayim diğer bir açıdan dünya kaynaklarini ise yaramaz bir şeye neden harciyayim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• The.lawrenc kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz 4G bantları çok dardı. 17. Ve 4. Bant ile gelen Nexus 4 LG Optimus G S4 Lte gibi cihazlar Türkiye'deki 4G frekansları ile pek uyumlu değildi. Bu dönemde 3G cihazlar istenmese bile kabul gördü.

5G ise standartları oturmuş gibi bir şey zaten. Şu an aldığınız 5G telefon büyük ihtimalle çoğu bandı kapsar.

Herkes 2 yılda bir telefon değiştirmiyor. Çoğu kişi için artık bu devir 4 yıla kadar yükseldi. Ve 2 yıla kalmaz testlerin tamamlanıp kademe kademe kullanıcı hizmetine sunulacağını düşünüyorum.

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Zaten ben ben 5g li versiyon çıkmasın demiyorum üstteki mesajımı okursan ama senin gibi 4g li cihaz cikartilmasin olayına katılmıyorum şimdi sen beş altı yılda cihaz değiştiriyorsun tüm cihaz üreticileri sana uyarsa orta sınıf alan bir iki yılda cihaz değiştirenler ne olucak yorumun düşüncesizce sadece uzun yıllar kullananları kapsıyor açıkçası hiç objektif değilsin taraflı düşünüyorsun
    Band olayına gelirsek 4g bile oturmuş değil tr de kapsanan bir çok band var band 20(800mhz) en uzağa giden ama 3g den daha yavaş aktarım aralığı sunan bir kanal ama olayı zaten aktarım hızı değil mesafe sonuç olarak hâlâ bir çok yerde hatta şuan olduğum Ankara'da bile band 3 1800mhz yayın yapılıyor Ankara bu ülkenin başkenti umarım 5g oluşum süreciyle ilgili yorumlarim yanlış çıkar ve daha hızlı ilerleme olur.

• Bende redmib10 note s var bu cihazin ram özelliği ile yeni versiyon redmi12 nin arasında geliştirilmiş bir fark varda sanki note 10 s daha gelişmiş buna göre

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.