Şimdi Ara

Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. 4 senelik emektar telefonu artık değiştirmenin vakti geldi. Ama yaklaşık 1-2 aydır telefon arıyorum. Henüz bir şey bulamadım.
    S4 mini diyordum samsung sorunlu dediler.
    xperia sp dedim güncelleme gelmez dediler.
    xperia z alayım dedim kitkat çok bozdu dediler.
    en son g2 alayım dedim ama onda da sarı ekran, ölü piksel filan muhabbetleri var.

Yahu sorunsuz bir telefon yok mudur? Onca para veriyoruz, bunları çekmek zorunda mıyız?

Şimdi derdin bu mu diyeceksiniz de cidden kafayı yiyeceğim ya. Ne alayım ben arkadaşlar?

G2 alayım mı? Sarı ekran münferit bir durum mudur?

Bir de bizdeuygun.com iyi midir?

Bir de bu 403k 405k filan var diyorlar. Hangisi iyidir? Ben hangi seriden olduğunu nasıl anlarım?

• Seriler arasında fark yok.

Bizdeuygundan aldım delta garantili 403 seri.

İki haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.

Ekran sararması sorunu çok oyun oynayıp telefonun aşırı ısınanlarda oluyor. Nadiren görülen bir durum. Eğer bu durum meydana gelirse servise Gönderirsiniz serviste ekran değişimi yapılır. Eğer yapmazlarsa tüketici Mahkemesine başvurup her türlü değişim yaparsınız.

Aldıktan sonra bir hafta içinde geri iade hakkınız var. Ölü piksel falan olursa değişim yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Seriler arasında fark yok.

Bizdeuygundan aldım delta garantili 403 seri.

İki haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.

Ekran sararması sorunu çok oyun oynayıp telefonun aşırı ısınanlarda oluyor. Nadiren görülen bir durum. Eğer bu durum meydana gelirse servise Gönderirsiniz serviste ekran değişimi yapılır. Eğer yapmazlarsa tüketici Mahkemesine başvurup her türlü değişim yaparsınız.

Aldıktan sonra bir hafta içinde geri iade hakkınız var. Ölü piksel falan olursa değişim yaparlar.

Çok oyun oynamam muhtemelen de yine de sararması kötü bir durum. Zira telefonu kullanmak için alıyoruz.
    Teşekkür ederim yanıtınız için.
  • Aylardır bu sarı ekran muhabbetini yaşamadım o sorun ekranı problemli olan arkadaşlar saatlerce oyun oynadıktan sonra telefon 50°ye filan çıktığında oluyor sanırım ama onu da yaşayan çok kişi yok sanki bir kaç arkadaşım da g2 kullanıyor hic böyle bir problem yaşamadık

• Lg g pro 2 alin hocam yada g flex.

Samsunga ve sonye ugramayin bence z ve z1de su gecirme ve cop gibi ekran samsung zaten tirt.

Htc kamera onemsizse alabilirsiniz superdir.

Cinli xioamide idare ederdir.

• Samsung almayında ne alırsanız alın
  • @BllCkr, oyun oynayacağımı sanmıyorum pek. O halde alayım ben bu telefonu. Çok teşekkür ederim.
    @AnıllGüder, pro2 hangisi hiç denk gelmedim sanıyorum. G2 daha cazip geliyor gibi?
    @LegendM, teşekkür ederim düşünmüyorum zaten pek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G2 alınmaz ...
     Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı?

• ...
     Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: greengold

G2 alınmaz ...

Çakma stevejones

• 1 hafta oldu g2 alalı gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mythcomeback

@BllCkr, oyun oynayacağımı sanmıyorum pek. O halde alayım ben bu telefonu. Çok teşekkür ederim.
    @AnıllGüder, pro2 hangisi hiç denk gelmedim sanıyorum. G2 daha cazip geliyor gibi?
    @LegendM, teşekkür ederim düşünmüyorum zaten pek.

G2de isinma var kamera cop performan dususu var 2 gb ram var 3000 mah pil var

G pro 2de isinma yok kamera super ses cikisi 1 watt 3 gb ram 3200 mah pil

G flex 3500 mah pil hd ekranla en cok performan ve pil sagliyacak cihazdir

• Androidde ısrarcı degilsen apple ürünlerini deneyebilirsin

• @greengold siz ne önerirsiniz?
    @PORTOSS. teşekkür ederim.
    @AnıllGüder rica etsem bana bir siteden link atar mısınız, mümkünse lg'nin sitesinden. Nette de aradım lakin bulamadım. lite çıkıyor genelde?
    @süleyman apple sevmiyorum pek. Kalitesine diyeceğim yok ama ısınamadım bir türlü.
  • quote:

@greengold siz ne önerirsiniz?
    @AnıllGüder rica etsem bana bir siteden link atar mısınız, mümkünse lg'nin sitesinden. Nette de aradım lakin bulamadım. lite çıkıyor genelde?
    @süleyman apple sevmiyorum pek. Kalitesine diyeceğim yok ama ısınamadım bir türlü.

XPERIA Z1

• Fiyatı daha fazla yüksetlmek istemiyorum açıkçası. Yine de teşekkürler. maksimum 1100-1200.
  • quote:

Fiyatı daha fazla yüksetlmek istemiyorum açıkçası. Yine de teşekkürler. maksimum 1100-1200.

Pardon hocam xperia z diyecektim

• Estağfurullah, ben zaten z düşünüyordum, hatta z hayranıydım diyebilirim. Fakat son güncellemeden sonra telefon mahvolmuş diyorlar. İnceleyince de g2 daha iyi duruyor açıkçası.
  • quote:

@greengold siz ne önerirsiniz?

http://m.lg.com/hk_en/mobile-phones/lg-D838

• Türkiye'ye gelmedi mi henüz hocam? Nette fiyat göremedim hiç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.