Şimdi Ara

Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mythcomeback

Türkiye'ye gelmedi mi henüz hocam? Nette fiyat göremedim hiç.

16 gb 1250

32 gb 1400 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıl Bey, telefonu satan bir yer de bulabilirsem süper olacak sanırım. :)

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: greengold

G2 alınmaz ...
     Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı? Nedir benim çektiğim? Sorunsuz telefon yok mudur? G2 alınır mı?

Çakma stevejones

Kusura bakma buna bir "hahahahahahahahahahahahaha" yazicam kendimi tutamadim cok iyiydi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Anıl Bey, telefonu satan bir yer de bulabilirsem süper olacak sanırım. :)

Teşekkür ederim.

İzmirdeyseniz çankaya ve hatayı öneririm. Ben buralarda eliteme cam film ararken buldum ucuz bi miktara 32 gb taksitte yaptılar 1 gün sonra 1.600₺ teklif etti yakın bi dostum sıkısık olduğum ve eliteden çok zarar edicektim bundan kar ediyordum keşke satmasam dediğim ama sattığım bi cihaz oldu bana 350 400 TL kazandırdı :D
  • G pro ve g pro 2 nin arasinda cok fark yok gibi , sadece ekran dahada buyuk ve biraz daha hizli , 2 haftadir g pro kullaniyorum ve gayet memnunum , g2 ve g pro arasinda kalmistim ama g pro nun kasasi daha saglam , g2 peformans olarak biraz daha iyi ama gunluk kullanimda cok belli olmuyor , g2 iyi bir telefon , alma imkanin varsa alabilirsin hatta g3 al derim imkanin varsa

• Yok hocam İzmir'de değilim. Net üzerinden bulabilirsem iyi olur. Aksi halde zor.
    Emrah1988, teşekkür ederim. Çok fazla olumsuz şey okuyunca kafası karışıyor insanın. Alacağım sanırım. G3 için bütçeyi arttırmak gerek onu da istemiyorum.
  • quote:

Yok hocam İzmir'de değilim. Net üzerinden bulabilirsem iyi olur. Aksi halde zor.
    Emrah1988, teşekkür ederim. Çok fazla olumsuz şey okuyunca kafası karışıyor insanın. Alacağım sanırım. G3 için bütçeyi arttırmak gerek onu da istemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-us-iletisimden-lg-g-pro-2-kayitli-sifir-beyaz-kutusunda-173352177/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ferhat-iletisim-lg-g-pro-2-sifir-gibi-beyaz-renk-kayitli-173131409/detay

Verdifiniz fazladan 200tlye degicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Yok hocam İzmir'de değilim. Net üzerinden bulabilirsem iyi olur. Aksi halde zor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-us-iletisimden-lg-g-pro-2-kayitli-sifir-beyaz-kutusunda-173352177/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ferhat-iletisim-lg-g-pro-2-sifir-gibi-beyaz-renk-kayitli-173131409/detay

Verdifiniz fazladan 200tlye degicektir

Çok güvenilir gelmedi hocam, bilemedim. Zaten bütçeyi de artık arttırmak istemiyorum. Sizi de uğraştırdım kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim öneriniz için. En iyisi g2 olacak sanırım.

• sorunsuz telefon olduğunu sanmıyorum
  • 1 aydır g2 kullanıyorum yardımcı olayım biraz benimki 404 serisi kutusunda yazar serisi arkada kod var. Öncelikle cihaz ısınıyor onu baştan söyleyeyim internette gezinirken falan ancak hiçbir performans düşüklüğü yok sadece siz rahatsız oluyorsunuz inceden. Ben 2 saat kadar nfs mw oynadım arada tekliyor oyun sadece o kadar başka bir zararı yok. Arayüz olsun uygulamalar olsun (rehber olsun (!) ) yağ gibi oldukça memnunum. Eksilerine gelirsek gece kamerada fps düşüklüğü var gece video'yu kötü çekiyor bu açık ve net, fotoğraf kalitesi idare eder benim işimi görüyor. Ahize kalitesi pek iyi değil konuşurken sağlam dinlemek gerekiyor karşıdakini ancak iş görüyor kötü diyemem sadece iyi değil. Genel olarak memnunum oldukça sarı ekran ölü piksel gibi birşey yok ilerde ne olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 31 Temmuz 2014; 23:59:51 >

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Kamera için xdabbeb modunu öneririm.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

Kamera için xdabbeb modunu öneririm.

Hocam xda'da ki konuya baktım kurmak zor görünüyor bunu birde fabrika ayarlarına sıfırlıyorsa kuramam root var nasıl kurulcak ki bu?
  • M8 al

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Xdabbeb de 4k ve 720p 120 fps video çekimi modları da bulunuyor.ama en önemlisi gece çekimindeki fps sorununu yok etmesi.

Ben 4.4 yani kitkat kullanıyorum.O yüzden xda dan 3.20 sürümünü indirip twrp den flashladım.(bu video çekimi için olan mod)
    Sonra belki slow motion video çekip de oynatırsam diyerek video ile ilgili olan modu da flashladım.

Bu modlar telefona yeni uygulamalar yüklemiyor, sadece varolan uygulamalarda değişiklik yapıyor.

• Ona kalirsa benim lg g pro da isiniyor ,bence bu gayet normal ,fazla takilmayin buna , bence en mantiklisi g2 senin icin , kesinlikle super bi telefon

• her telefonda sorun var sonuçta. g2 bu aralar ünlü bir telefon olduğu için alan çok oluyor, durum öyle olunca çok duyuyorsunuz şikayetleri. millet gelip durup dururken "alet çok iyi çalışıyor, 10 numara, sorunsuz" diyecek hali yok ya
  • @Şekilsiniz ya, çok teşekkür ederim. Evet kamera görüntülerine bakıyorum netten videoları çok iyi değil. Nokia c6-01 bile daha stabil videolar çekiyor diyebilirim. Ama yine de en iyisi bu gibi seçenekler arasından.
    @Todo al Blanco, henüz modları pek bilmiyorum ama tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hele bir alayım da, büyük ihtimalle yüklerim. Zaten yeni alacağım için fabrika ayarlarına dönmek filan gibi şeyler bile gerekse sorun olmaz.
    @Melikbey, fiyatı çok. Teşekkür ederim.
    @Nintendo. haklısınız. Teşekkür ederim ilginiz için.

Bir de odaklanma sorunu çözüldü mü videolarda? O mod çözer mi bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 1 Ağustos 2014; 12:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1988

Ona kalirsa benim lg g pro da isiniyor ,bence bu gayet normal ,fazla takilmayin buna , bence en mantiklisi g2 senin icin , kesinlikle super bi telefon

Haklısınız sanırım. Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.