Şimdi Ara

2. el s3 aldım. Garanti belgesi var ama faturası yok sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibariyle 2. el s3 aldım bir telefoncudan. Yanında garanti belgesini verdi ancak faturasını vermedi. Vermeme sebebi olarak ise telefonu tanıdığı bir bayan arkadaşından aldığını ve bu arkadaşının faturasını kaybettiğini söyledi.

Telefonun sıfırı şehrin tam göbeğindeki büyük bir Türkcell mağazasından alınmış. Satıcı faturanın olmamasının sorun teşkil etmeyeceğini ve o mağazaya gidersem mağaza çalışanlarının s3 ün imei numarasına bakarak garanti , fatura gibi durumları halledebileceklerini söyledi. Böyle bir konuda bilgisizim yani fatura olmadan sadece imei numarasına bakarak garanti vb. gibi işler hallediliyor mu bilmiyorum.

O Türkcell mağazasına gittim ama çok fazla yoğunluk vardı , kapısına kadar müşteriyle doluydu , neredeyse içeriye bile zor giriliyordu bu nedenle aynen geri çıktım o kadar kalabalığın arasında mağaza çalışanlarını birde böyle ufak bir işle uğraştırmak komik olurdu zaten bende o kalabalığı görünce beklemek istemedim.

Sizlere sormak istediğim garanti belgesinin olupta faturanın olmamayışı sorun yaratırmı?
    Hem o türkcell mağazasına gitsem ne demem gerekiyor? Daha mağazaya gittiğimde ne demem gerektiğini bile bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 8 Aralık 2013; 15:56:25 >

• Garanti belgesinde firma kaşesi, ürünün açık marka ve modeli ve satış tarihi, imei numarası ve firma yetkilisinin imzası var mı.
  • İthalatçı firma ve satıcı firmanın imza ve kaşeleri var. Belgede boş olan yerler; satış tarihi , fatura no , modeli , teslimat tarihi ve yer , bandrol ve seri no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 8 Aralık 2013; 17:11:42 >
  • O belge de garanti için yeterli sanırım. Telefonun garantisinin devam edip etmediğini en iyi Samsung yetkili servisinden öğrenebilirsiniz. Zira ürün satıldığı anda imei numarasından garanti süresini işletmeye başlıyorlar. En yakın Samsung yetkili servisine başvurup telefonunuzun Samsung Türkiye garantili olup olmadığını, garantisi var ise ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. Resmi Samsung Türkiyenin sitesinden baktığımda telefonun alındığı türkcell mağazası aynı zamanda samsungun mobil cihaz servis noktası olarak gözüküyor. Hafta içi uygun bir vaktimde mağazaya gidip sorarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 8 Aralık 2013; 16:56:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.