Şimdi Ara

Başkasının Üzerine Olan Fatura İle Ekran Kartı Garantisi Sorunsuz Hallediliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımda r9 270 ekran kartı var sahibinden sitesinden birinden almıştı daha 4 ay garantisi var ürünün faturası mevcut.

Şimdi bu ürünü Vatanbilgisayara götürsek işlem yaparlar mı? garantiye gönderirler mi? ve diyelim para iadesi olacak o durumda parayı bize yatırıyorlar mı? Çünkü faturadaki kişi ürünü Adana Vatanbilgisayardan almış..

Böyle bir durum başına gelen varmı?

• sıkıntı olmaz, seri numarası üzerinden kaydedildiği için faturaya da gerek yok. siz yine de tedbiri elden bırakmayın faturayı ve bütün kutu içeriklerini isteyin.
  • Para iadesi vatan fişi olarak alırsanız, yine vatandan alışveriş yaparsınız. Nakit olarak veriliyormu bilmiyorum. Ben başkasının adına vatandan alınmış telefon için götürmüştüm, aynı tutarda iade fişi verdiler gittim vatandan başka telefon aldım sıkıntı olmamıştı. Olurda sorarlarsa alan kişi akrabam der geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 13 Ağustos 2016; 2:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan kişi nakit olarak aldıysa garantiden iade kararı çıkarsa hediye çeki yerine para iadesi talep edebilirsiniz ancak alan kişi kredi kartı ile aldıysa para onun kredi kartına yatar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Alan kişi nakit olarak aldıysa garantiden iade kararı çıkarsa hediye çeki yerine para iadesi talep edebilirsiniz ancak alan kişi kredi kartı ile aldıysa para onun kredi kartına yatar.

Hocam bu zamanda nakit alan kullanıcı sayısı cok az herkes kredi kartınla alıyor eğer böyle bir şey diyorsanız ve bu konuda kesin bilgiye sahipseniz bir çok kullanıcıyı etkilendirir bu durum hatta ikinci el piyasasını bile bitirir dediğiniz cümle.
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ile alınmışsa ve eğer para iadesi isterseniz karta yatar ancak eğer siz kart sahibi değilseniz iade para yerine iade kuponu alırsınız. Hakkınız yanmaz yani. Ben de bu şekilde garantiden iade aldım.

Gtx 970 serisinde yaşadıgım bir durum ekran kartını kredi kartıyla satın almıştım cw yüzünden iade etmiştim hediye çeki teklif etmişlerdi ancak ben paramı geri istiyorum dedim onlarda ekran kartını satın aldıgım kredi kartına ödedigim ücreti geri gönderdiler bununlada bitmiyor eger ekran kartını alırken taksit yaptırdıysanız ve henüz taksitleriniz bitmediyse paranız aydan aya taksit taksit parça parça yatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Gtx 970 serisinde yaşadıgım bir durum ekran kartını kredi kartıyla satın almıştım cw yüzünden iade etmiştim hediye çeki teklif etmişlerdi ancak ben paramı geri istiyorum dedim onlarda ekran kartını satın aldıgım kredi kartına ödedigim ücreti geri gönderdiler bununlada bitmiyor eger ekran kartını alırken taksit yaptırdıysanız ve henüz taksitleriniz bitmediyse paranız aydan aya taksit taksit parça parça yatıyor.

İade kuponu alabileceğini söylemiş yukarıdaki arkadaş.
  • 3 sene önce başıma geldi anakart almıştık iade çıktı fatura benim adıma idi fakat ödemesi arkadaşın kredi kartında yapılmıştı

iade olunca para iadesi istedik ama arkadaşın kartından çekildiği için sorun oldu direkt o kartta iade oluyor yada

iade kuponu tercih edersin miktarı kadar verirsen sana istediğin zaman istedin alışverişte miktarı kadar para yerine geçen durum olur

ha peşin ödenip alındıysa para iadesi peşin oluyor ödeme durumuna göre zaten fatura varsa orada yazıyor peşin veya kredi kartı taksitiyle diye
  • Ekran kartının üreticisi kimse (asus,msi vb.), Pazartesi günü teknik servislerinin müşteri hizmetlerini arayın ve kesin bilgi alın. Burada yorum yapan arkadaşlar çoğu yaşadıkları olaylara göre yorum yapıyorlar. Siz işinizi sağlama alın.

Kart MSI ise >
    www.servispoint.com
    ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası
    http://www.servispoint.com/iletisim.aspx

Asus ise >http://www.asus.com/tr/About_ASUS/Facilities_Branches/

Diğer markalardan biriyse yine aynı şekilde arayıp sorun.

iade kuponu bir diger adıyla hediye çeki alabilecegini bende belirttim ama kartı iade edip parasını almak istersen önceki mesajımda da belirttigim şeyler harfiyen geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.