Vergi indirimiyle telefon almak istiyordum fakat öğrendim ki kullanacağın hat kendi üzerine olmalı bu durumda. Benim hattım babamın üzerindeydi kendi üstüme almak istedim fakat 600-700 tl civarı masraf çıkıyor. Türk telekomda hat sahibi değişikliği ücretsiz diye dedikodular okudum fakat yanlış infoymuş onlar da ücret alıyor. Ben de bu durumda yeni hat almayı makul buldum fakat bir süreliğine iki hattı beraber kullanacağım bu süre zarfında yeni aldığım hat için asgari tutarda harcama yapmak istiyorum çünkü diğer hattımda uygun bir tarifeyi kullanıyorum şimdilik. En asgari ücretlendirme nasıl oluyor herhangi bir operatör için, kaç ay boyunca TL yüklemesem hattım kapanmaz yada vergi ücretlendirmesi ne kadar ? Bu konular hakkında bilgi sahibi olan forumdaşlar beni aydınlatırsa mutlu olurum. |
Yeni alınmış bir sim kartını asgari harcamayla kullanma
-
-
Bimcellde şu an hat 375₺. Hiç bişi yüklemesends 6 ay götürür seni. Standart 15₺ vergi gelir o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer ses trafiği olmayacaksa netgsm data hattı tavsiye ederim. Vergiden muaf, aylık 25 TL ye tarifeleri mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralarında en uygun bu sanırım çok teşekkürler dostum...
-
Hocam ben kıimseyi aramasam olur da karşıdan arama gelince de mi sıkıntı acaba? Bir de numarayı başka operatöre taşısam sıkıntı olur mu? netgsm'i ilk defa duyuyorum da..
-
Karışadan arama gelirse kapalı görünür. Mesaj geliyor sorun olmuyor. Normal netgsm hattı başka operatöre taşınır. Data hattının taşınacağını sanmıyorum.
Vergiden muaf olduğu için soruyorum, merdiven altı bir gsm operatörü ise numarayı vodafone a yada türk telekoma taşısam alınmayan vergileri tahsil ederler mi? Data hattı derken neyi kastettiniz anlamadım. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
-
Hangi vergiden muaf peki?
Normal hat taşınıyorsa data hattı da taşınır
o telefona o hattı takıp kullanman gerekiyor diye biliyorum. ben de kendi hakkımla anneme telefon aldım annemin noyu üzerime aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telsiz kullanım ödenmiyor. Normal hat taşıma olursa sim kart + kargo ücreti alıyor 150 TL kadar. Yeni hat alırsan yine aynı sadece sim kart ücreti.
Telsiz kullanım ücretinde muaf. Data hattı sadece internet trafiğinin olduğu hattır. Ses trafiğine kapalı halde kullanılır. Taşıma ile ilgili bilgim yok, yanlış yönlendirme olmasın. Müşteri hizmetlerine sormanızı tavsiye ederim.
-
-
M2M Mobil Data Tarifesi ile M2M servislerinde kullanılmak üzere alınan hatlardan Özel iletişim, Hat Açılış Vergisi alınmaz!
m2m hattı alınıp 90 gün sonra taşınır :)
-
Uzun süredir kullanıyorum. Data kullanımı heryere açık, istediğiniz sayfalara girer. Ayrıca wp, tg, banka vs tüm olayların mesajları sorunsuz gelir.
Hocam netgsmi aradım ve durumu sordum.Öncelikle ses trafiği olmadan kullanma durumuyla alakalı hiçbir şey bilmiyorlar, bir de 400 tlik verginin de ödenmesi gerektiğini söyledi. Turkcellin baz istasyonlarını kullanıyorlarmış. Aslında hiçbir fiyat farkı yokmuş. Bimcell de şuan 375 tl ve en mantıklısı bu sanırım
-
Anladım hocam ben bu şekilde vergisiz kullanıyorum. Tercih sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X