Bildirim
İphone garantiye gidince sıfır kutu mu geliyor?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tam emin değilim ama eskiden benim telefonumun kutu içeriği değil sadece kendisi gelmişti. Apple bu konuda ne yapıyor bilmiyorum tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece swap telefon gelecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: genchukukcu
arkadaşlar ben 5s gold kullanıyordum.telefon sık sık kitlendiği için garantiye yolladım.ama adam kutuya gerek yok dedi sadece telefonu aldı.Şimdi değişim gelirse yeni bir kulaklık ve şarj cıhazı mı gelıcek kutusunda,yoksa sadece telefon mu?
Direk telefon değişiyor sadece -
Fazladan şarj cihazı ve kulaklığın olacağını düşündün sanırım.. -
Ambalajin icinde sifir bir telefon getiriyorlar diye biliyorum
Fazladan sarj aleti ve kulaklik pesine dustun sanirim
Degisim olursa ince beyaz bir kutuda swap cihaz veriliyor. İcinde sadece cihaz var.
quote:
Orijinalden alıntı: genchukukcu
arkadaşlar ben 5s gold kullanıyordum.telefon sık sık kitlendiği için garantiye yolladım.ama adam kutuya gerek yok dedi sadece telefonu aldı.Şimdi değişim gelirse yeni bir kulaklık ve şarj cıhazı mı gelıcek kutusunda,yoksa sadece telefon mu?
Cihazın ilk kutu açılımındaki haliyle gelecek
Hiçbir içerik olmayacak.
İmei numaran değişecek.
AB ses sorunun ortadan kalkacak.
sadece cihaz -
Apple amcam diyor ki:
1- Elimizde sıfırlanmış cihaz varsa sıfırlanmış cihaz veririz. (Dileyen olursa bununla ilgili detaylı bilgi veririm)
2- Sıfırlanmış cihaz yoksa Parça niyeti ile ülkeye vergisiz giren kutusuz sıfır cihaz veririz.
3- İkisi de yoksa mecbur kutulu sıfır cihaz veririz. (Arkadaşım 4S'ini kutusuz servise verdi. 1 hafta sonra Jelatini hiç açılmamış tam aksesuarlı kutulu cihaz verdiler)
Bu nedenle bazıları swap cihaz sıfır olmaz der bazıları sıfır olur der bol bol kavga ederler :D
Swap demek kelime anlamıyla birlikte bakıldığında adamlar sana bir cihaz verir sende onlara bozuk cihazını verirsin. Yani değiş tokuş, takas, al gülüm ver gülüm demektir :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone powerbank şarj etmiyor
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- bildirim sesi gelmiyor
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X