Şimdi Ara

Şarj aleti yırtıldı çok sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek büyük jackli olan şarj aleti bu diğerleri lighting
    Bantlasam olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septams -- 21 Ağustos 2013; 0:33:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam orayı bir bant ama sağlam bi bant ile bantlayabirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip4 kullanırken bana da aynı şey olmuştu. ip5 aldım inşallah böyle sorun yaşamam dedim, bu da aynı hale düştü. Büyük ihtimal şarjda takılıyken masanın ucundaysa aşınma, bükülmeden kaynaklı böyle patlıyor ordaki plastik kısım. Gelin görün ki kaliteli çakma kablolarda böyle bir sorun yaşanmıyor. Tavsiyem alın 5-10 liraya başka bir kablo her türlü rahata kavuşun.
  • Orjinal ise garantiye ver degistiriyolar

• Ben 3gs kullanırken benim şarj aletide öyle olmuştu bantladım uzun bir süre idare etti beni.Rahatlıkla bantlayabilirsiniz fakat iyi bir bant olmalı.
  • Elektrik bandi
    Ustune yara bandi

• aynisi banada oldu 10 gun once. garantiye versem degisirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede oldu.Hem kulaklikta hem sarj aletinde.Sarj aletini elektrik bandiyla banltladim.Sonra bide earpods aldim.

• iPhone iyi güzel hoşta aksesuarlar harbi dandik 4 kere iPhone kulaklığı değiştirdim şuan 4. de sol kısım bozuldu 5. alacağım. Birde benimki de öyle patladı orası şuan çok dikkat ediyorum. Bant tek çare, arkadaşlarımın da öyleydi bantlamışlardı.
  • Orjinale bu bendede aynısı oldu. Çöpe attım en sonunda.
  • Herkeste aynı sorun varmış, garantiye uğraşılmaz elektrik bandı+ yarı bandı yapayim

• bu şekilde yırtılmayan şarj yok ki

benimki de yırtık
  • hocam plastiği komple sökün bir işe yaramıyor ben söktüm mutluyum biraz ısınıyor o kadar :D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squit

hocam plastiği komple sökün bir işe yaramıyor ben söktüm mutluyum biraz ısınıyor o kadar :D:D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Bantlasam olur mu

hocam ilanınızı gördüm kablo arıyorsanız bende var orjinal deil ama 1. kalite ben kendim de kullanıyorum aksesuar desteklemiyor hatası vermiyor orjinalden farkszı die bilerim yurtdısından getittirdim ihtiyacınız varsa cok ucuz fiyata veriyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-ipad-data-kablosu-131339538/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: orh01

quote:

Orijinalden alıntı: Septams

Bantlasam olur mu

hocam ilanınızı gördüm kablo arıyorsanız bende var orjinal deil ama 1. kalite ben kendim de kullanıyorum aksesuar desteklemiyor hatası vermiyor orjinalden farkszı die bilerim yurtdısından getittirdim ihtiyacınız varsa cok ucuz fiyata veriyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-ipad-data-kablosu-131339538/detay/

Hocam tesekkürler ancak halletşm sorunu ipod şarj aletini kullanıyorum

• Hicbirsey olmaz bir senedir oyle kullniyorum

• Herkes aksesuar kalitesizliğinden bahsetmiş ama 2 yıldır iPhone 4 ve 1,5 yıldır iPad kullanıyorum hiçbir problem yok şarj aletlerinde. Sürekli seyahat eden biriyim hemde.
  • eski iPhone 4'ümü bununla sarj ettim aynısı başıma geldi hala da çalışıyor hocam test ediyorum ara ara orjinal kablo ömür boyu
  • Siyah sağlam bant ile çok sağlam bantla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.