Palit 3080 Ti Gamerock OC - Termal Pad Tavsiyesi
Merhaba, Palit 3080 Ti Gamerock ekran kartına sahibim. Termal padlerini değiştirmek istiyorum. Daha önceden mining yapan birinden satın aldım. Dolayısıyla termal padlerinin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kartı sadece oyun oynamak amaçlı kullanacağım ve uzun bir süre karta müdahale etmek istemiyorum. O yüzden şimdiden değiştireyim yıllarca kullanayım istiyorum.
Araştırmalarıma göre 1mm ve 2mm pad olması gerekiyor. Aşağıdaki marka padler çok bilindik değil anladığım kadarıyla ancak kullananlar memnun olduğunu belirtiyor. Fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.
Türknet adına TV hizmeti satmaya çalışıyorlar!
Bugün aşağıda belirttiğim numaradan arandım ve "Hat sinyalinizde iyileştirmeler yapıyoruz. Hattınızda güncelleme sağladım. Gece vakti 20dk'lık bir kesinti yaşayabilirsiniz" denildi. Ben de bilgilendirme için teşekkür ettim.
Hemen arkasından Türknet ile birlikte TV hizmetinin de bedelini zaten ödediğimi (50TL internet, 50TL TV) ancak TV hizmetinin hattıma tanımlı olmadığını, onaylamam durumunda tanımlayacaklarını belirttiler. Böyle bir paket olmadığını bildiğim için hattımda herhangi bir değişiklik istemediğimi belirttim. Israr ederek "Ama zaten parasını ödüyorsunuz, öyle de böyle de ödeyeceksiniz, TV hizmetini tanımlayalım kullanırsınız" dediler. Ben de hayır hiçbir değişiklik istemiyorum dedim.
Burada Türknet adı kullanılarak insanlar kandırılıyor. Bilgilendirmek istedim.
Arandığım numara: 0850 520 07 06
Okunmamış bildirim yok görünüyor. Tümünü okundu say dediğimizde de ısrarla "İçerik" ve "Güncelleme" sekmelerindeki bildirimler görünmeye devam ediyor. Portal bölümüne girip oradan okundu olarak işaretlememiz gerekiyor. Forumda "Tümünü okundu say" dedikten sonra bildirimlerin silinmesini sağlayabilir misiniz? Aynı durum mobilde de geçerli.
Duolingo ile Çalışanlar İçin Tüm Kelimeler
|
SwiftKey Klavyeye Türkçe Dil Desteği Geldi
|
|
|
WP 8.1'deki klavye sorunları için oy verin!
|
AlteF4 - Teknolojinin Kısayolu
|
Youtube Erişim Engeli Kaldırıldı
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.699
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 26.494 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.152 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar