Okunmamış bildirim yok görünüyor. Tümünü okundu say dediğimizde de ısrarla "İçerik" ve "Güncelleme" sekmelerindeki bildirimler görünmeye devam ediyor. Portal bölümüne girip oradan okundu olarak işaretlememiz gerekiyor. Forumda "Tümünü okundu say" dedikten sonra bildirimlerin silinmesini sağlayabilir misiniz? Aynı durum mobilde de geçerli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 20 Temmuz 2021; 9:37:48 > |
Bildirimlerin ısrarla görünmesi sorunu
-
-
merhaba, konu ile ilgileniyorum. bildirim için teşekkürler.
-
Merhaba, bu sorun hala çözülmüş değil. Forumda "Tümünü Okundu Say" butonu çalışmıyor. Butona bastıktan sonra bile aşağıdaki gibi bildirim var görünüyor. Aynı bildirim uyarısı mobil uygulamada da görünmeye devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 14 Mayıs 2021; 9:38:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DemirKipiMerhaba, bu sorun hala çözülmüş değil. Forumda "Tümünü Okundu Say" butonu çalışmıyor. Butona bastıktan sonra bile aşağıdaki gibi bildirim var görünüyor. Aynı bildirim uyarısı mobil uygulamada da görünmeye devam ediyor.
turuncu olan portal bildirimi hocam, portaldan da silmeniz gerekiyor şimdilik. onu da düzelteceğiz ama.
-
bu problemi nasıl çözebiliriz? aynı bildirim iphone mobil uygulamada da görünüyor. masa üstündeki neyse de telefondaki işaret sinir bozucu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.turuncu olan portal bildirimi hocam, portaldan da silmeniz gerekiyor şimdilik. onu da düzelteceğiz ama.
Alıntıları GösterUzun zaman geçti ancak soruna ilişkin herhangi bir düzeltme söz konusu değil. İsteğe bağlı olarak portal bildirimlerini kapat seçeneği koyun bari de sürekli bildirim temizlemekle uğraşmayalım.
-
Mini versiyonunda 2 tane bildirim bendede gözüküyor sürekli. Yeni tasarıma geçince olmaya başladı.
Mesaj yazıyorum göndere basıyorum sayfa donup kalıyor. Profil dersen berbat bir hal aldı.
Şu forumun 2013'den bu yana iyiye gittiğini görmedim. Her gelen yenilik forumu daha da batıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mini sürümde bende de oluyor. 1 bildirim var diyor ama listeye bakınca birşey yok. 1 rakamını yok etmek için masaüstü sürüme geçip tümünü okundu say diyorum her seferinde.quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Mini versiyonunda 2 tane bildirim bendede gözüküyor sürekli. Yeni tasarıma geçince olmaya başladı.
Mesaj yazıyorum göndere basıyorum sayfa donup kalıyor. Profil dersen berbat bir hal aldı.
Şu forumun 2013'den bu yana iyiye gittiğini görmedim. Her gelen yenilik forumu daha da batıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Mini sürümde bende de oluyor. 1 bildirim var diyor ama listeye bakınca birşey yok. 1 rakamını yok etmek için masaüstü sürüme geçip tümünü okundu say diyorum her seferinde.
Alıntıları Gösteridlerinizden kontrol edelim hocam, gerçekten okunmamış bir bildirim kalmış mı biryerlerde yoksa bug mı oluştu.
-
-
bu enteresan bi bilgi mutlaka faydası olur teşekkür ettim.
-
Şu anasayfa içerik bildirimlerini forumdan okundu olarak işaretleyemiyoruz, bari anasayfa bildirimlerini kapat seçeneğimiz olsa. Neden bildirim gelmesin diye bir seçenek yok?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X