Şimdi Ara

Kargoyla sim kart gonderme de bir sorun olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ptt ile gonderdigimizde bunu baska biseyin icine mi koymak lazim yoksa direkt gonderebilir miyiz.operator degisikligi yapacam. Hat annemin ustune ama farkli sehirlerdeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operator değişikliği için senin sim kartına ihtiyacı yok annen ordan transfer talebinde bulununca yeni sıfır numarasız sim kart veriyorlar. Annen sim kartı alıp yanına bişey koyup gönderebilir.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Annem operator degistirip ben bulundugum sehirdeki turkcell bayiliginden alamam degil mi tek yol kargo ?

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında mümkün ama uğraşmazlar. Yeni sim kartın 2 adet stickeri oluyor birini nufus cüzdanı fotokopine yapıştırıyorlar. Bulunduğun bölgedeki turkcell bayisi o kodu annenin bulunduğu bölgeye faxlasa veya gönderse çözülebilir.

Veya şöyle bir yol daha düşündüm. O sim kart 6-7 güne açılacak ya. Kartım kayboldu diyip 15 TL'ye bulunduğun yerden alabilirsin.

Ama annenin üstüne onun gelmesi gerekecek veya fotokopi ile oluyor mu bilmiyorum.

Sanırım tek yol kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Hocam aslında mümkün ama uğraşmazlar. Yeni sim kartın 2 adet stickeri oluyor birini nufus cüzdanı fotokopine yapıştırıyorlar. Bulunduğun bölgedeki turkcell bayisi o kodu annenin bulunduğu bölgeye faxlasa veya gönderse çözülebilir.

Veya şöyle bir yol daha düşündüm. O sim kart 6-7 güne açılacak ya. Kartım kayboldu diyip 15 TL'ye bulunduğun yerden alabilirsin.

Ama annenin üstüne onun gelmesi gerekecek veya fotokopi ile oluyor mu bilmiyorum.

Sanırım tek yol kargo.

Hocam 6-7 gun suruyor mu artik gunumuz teknolojisinde sasirdim. Malesef sanirim tek yol kargo annem hatti degistirecek bana gonderecek sanirim. Peki biseyin icine koymasa direkt sim karti zarfinda gonderse kargocular kabul etmez mi ?

Kabul eder hocam. Fakat küçük şeylerin kaybolma, umursanmama riski olduğu için risk olur sonuçta 5-7 tl arası kargo ücreti verecek. Yanına bir şeylerde eklesin içine atsın garanti olur.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Hocam mektup gonderse olur mu annem cunku aklima ekleyecek bir sey gelmiyor veya sim karti aldiginda direkt zarfi acmadan gonderse posta gibi olur nu sonucta kargo agirligina gore ucretlendirme oluyor annem yiyecek gondermesin simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ağırlık yapmayacak 1 desi şeklinde bir şeyler gönderebilir garanti olması açısından. Elbette öylede gönderebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.