Herkese merhabalar. Turkcell E-sim destekli Akıllı saat tabletler icin bu islemi ayda 35-45₺ yapiyor. Tek Numara 2cihazdan erişim. Maalesef Vodafone ve Turk telekom gidip sorduğumda yeni hat satma derdindeler. Ben ne yapayım 2 hattı!! Vodafone bedava yapsın yapmasın ama bu teknoloji mutlaka baska ülkedeki Vodafone da vardir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 8 Aralık 2023; 11:28:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone E-Sim Tek Numara Ne Zaman Gelir?
-
-
türk telekom' da tek numarayı hem saatte hem telefonda bugün itibarıyla kullanmaya başladım. vodafone' a da yakın zamanda gelir muhtemelen
-
Vodafone daha internet hizmetini düzeltemedi hala ısrarla kullanan var :D
-
10 yıllık Turkcell abonesiydim.
30gb icin 350₺ istediler.
Aynısı 145₺ Vodafone Aradaki fark deger değmez siz karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat ne?
Aylik kullanim ucreti varmı?
Turkcell 35-45₺ diye biliyorum
Değmez
-
Hocam detay verebilir misiniz? Servis adı nedir? Online işlemlerde ne olarak yazıyor? Saat ve telefonunuz ne marka?
Google'ı Türk telekom tek numara yazınca bir sayfa çıkıyor ama kaldırılmış.
Size en yakın avm yada bayiye gidip sormanız gerek.
Mesela 3 farklı Vodafone bayiye gittim.
Bayi 1)Bizde öyle hizmet yok. Yeni numara e-sim şeklinde olmasi gerek dedi.
Bayi 2) Baska Vodafone bayi telefonda e-sim sadece Apple watch da var diye biliyorlar. Huawei Watch 4-Watch 4 pro dan haberleri yok!!
Bayi 3.gittigim Vodafone bayisi Vodafone hicbir saate e-sim hizmeti sunmuyor dedi.
Yani calisanlar dahi bilmiyor!!
Türk Telekom dan forumdaki 1 üye ben kullanmaya başladım yazmis.
Yani 1 hay 2 cihaz (Tek Numara) Galiba Türk Telekom geldi diye biliyorum.
Turkcell gittim 1 hat 2 cihaz olayi var ama;
Aynı anda hem saat hem telefon aktif olamaz diyor!!
Yani disari çıkacaksınız spora,markete gideceksiniz evde telefonu Ucak modunda bırakıp çıkacaksınız. Veya Arabada/Motosiklette ucak modunda kalacak cok sacma geldi bana.
110 tl verince Süresiz qr kod alınabiliyormus.
Ben Turkcell geri gectim bakalim hattim acilsin yazarim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 10 Aralık 2023; 11:48:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğru aynı anda aktif olmaz. Uzaklaşınca oluyor zaten. Olması gereken bu. Ben bazen telefonu ofiste bırakıp saat ve Bluetooth kulaklık ile devam ederim diyorum. Onun gibi düşünebilirsiniz. Bluetooth ile cihaz yakında olmadığını anlayınca telefondaki hat beklemeye geçiyor ve saat devreye giriyor. Ama saat tabiki telefona yakın okunx Bluetooth üzerinden cevap verebiliyor.
Şimdi özetle;
Turkcell sorun yok.1 Hat 2 cihaz mümkün.
TurkTelekom Aynı hizmet var diyen üye cevap bekliyoruz teyit için.
Vodafone yeni hat satma derdinde.
Ben Turkcell geri gecmek icin basvuru yaptim 170 tl 25gb paket icin.
vodafone üzerinde direk e-sim karta hat taşıma yapabiliyor muyuz ? Örnekle ikinci hattımı vodafone taşıyıp sim kart yerine e-sim veriyorlar mı ?
-
https://forum.donanimhaber.com/apple-watch-cellular-ve-turk-telekom--157268387#157528096
Yukaridaki konuda detaylar mevcut.
Saat ve telefonun bağlantısı olmadığı zaman(saat ve telefon birbirinden uzakken) hem saat hem telefon çalıyor. Telefonun açık olması lazım. Uçak moduna alınca çalışmıyor.
web sitesinde ya da online işlemlerde paket satın alımı ile ilgili bir şey göremedim. uygulamada tarife bilgilerinde görünüyor sadece.
-
Vodafone'un çalışmaları var, Haziran ayında apple tarafından onaylanacak ve hizmet vermeye başlayacakmış.
-
Haziran ayı bitmek üzere ama henüz bir duyuru gelmedi.
Aşağıdaki sayfayı sık sık kontrol etmekte fayda var. Burada Vodafone görürseniz artık desteği var demek olacaktır.
apple (türkiye)Apple Watch - İletişim Operatörlerihttps://www.apple.com/tr/watch/cellular/#table-apple-watchAyrıca şu bağlantı da işinize yarayacaktır
https://support.apple.com/tr-tr/guide/watch/apd641d0e7f1/watchos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cybokron -- 27 Haziran 2024; 13:42:8 >
-
Linkedin'den CEO'ya mesaj attım, Temmuz ilk haftası diye dönüş yaptı kurumsal hesabından
Merhaba, one number talebim dün gece açılmış. dün gün içinde mesaj gelmişti fakat açılmamıştı, ben uyurken açılmış. apple watch cellular da kullanıyorum sorunsuz. hatta ben yaklaşık 1 ay önce watch uygulamasından plan başvurumu yapmıştım fakat aktif olmamıştı. daha sonra müşteri hizmetlerini aradım acenteye başvurun dedi. geçen hafta acenteye gittim, bön bön baktı. neyse ki başvurum olumlu sonuçlandı.
-
vodafone bende watch uygulamadan başvurdum akabinde telefona sms ve çağrı almamaya başladı, lanet olsun bu hizmete dedim, kapattım iptal ettim one numberi hattım iki ara bir derede kaldı, daha sonra hattımı arayanlar "vodafone kayıtlı bir numara yoktur." uyarısı vermeye başladı. 1 gün boyunca ne çağrı alabildim ne sms rezil etti beni, şimdi tekrar aktif etmeye korkuyorum.
-
fiziki sim + esim kullanabiliyor musunuz yani hocam? bende ikiz sim var ikisi de fiziki, şu anda bir fiziki + bir esim lazım oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 0850 549 4000
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- vodafone fatura kesim tarihi değiştirme
- yurtiçi internet promosyonu nedir
- kaybolan hattı yeniden çıkarmak ne kadar
- vodafon yurt dışı paketi
- ağda kayıtlı değil ne demek
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone hediye internet
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X