arkadaşlar, apple watch 7 cellular ve iphone 14 pro max kullanıyorum. hattım da türk telekom ve fiziksel sim kart kullanıyorum.
daha önce telefondaki watch uygulamasından hücreseli ayarlamaya girdiğimde türk telekom desteklenmiyor şeklinde uyarı çıkıyordu. bugün baktığımda ise türk telekom hesabınız uygun değil şeklinde uyarı vermeye başladı.
apple web sitesinin apple watch cellular desteklenen operatörler bölümünde türk telekom da görünmeye başlamış.
cellular bir apple watch ve türk telekom e-sim kullanan birisi varsa, saatin hücresel bağlantısını aktif etmeyi deneyebilir mi? eğer aktifleşiyorsa e-sim' e geçeceğim. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Alıntı
metni:@epilvaç 1.İlk 3 ay ücretsiz deniyor ama siz servisi başlatır başlatmaz faturanıza anında 40 TL yansıyor ve servisi iptal etseniz bile 12 ay boyunca ayda 40 TL vergi ödeyeceksiniz. Onay verir vermez vergiden dönüş yok 12 ay boyunca bunu ödeyeceksiniz. 3 ayın sonunda ise 40 TL vergiye ek aylık 45 TL hizmet bedeli eklenmeye başlanacak 2- Telefonunuzda E-Sim kullanmak zorunda değilsiniz fiziki simde de saati eşleştirebilirsiniz. Mantık şu, Turk Telekom sizin adınıza yeni bir hat açıyor. Bu hattı saate yüklüyor ve birbirine paralel bağlıyor. Bu yeni hattın telsiz ruhsat vergisi yeni hat tesis vergisi aylık telsiz kullanım ücretini alıyor. Boşuna paranızı kaptırmayın. Çünkü ilk 3 ücretsiz ay vergi maliyeti 40 çarpı 3 = 120 TL 3 ayın sonunda 40 TL vergi artı 45 TL hizmet bedeli ile aylık maliyet 85 TL... Toplamda hizmeti 1 dakika bile kullansanız 1 yıl boyunca toplamda 480 TL minimum (vergi) ödeme yapacaksınız. Paranızı çöpe atmayın Bilginize...
@epilvaç
Viomi V3 Süpürme Deliği Contası
Merhaba, viomi v3 kullanıyorum. Toz kutusunun oturduğu boşlukta tozların zeminden çekilip toz kutusuna aktarıldığı deliğin etrafındaki conta aşınmış. Bu nedenle tozların bir kısmı toz kutusu yerine kutunun oturduğu alana toplanıyor. Bu contayı değiştirmek istiyorum ancak viomi tr’yi aradığımda bu parçanın ellerinde olmadığını belirttiler. Viomi global’a mail gonderdim ama donüş yapmadılar. Bir kaç yetkili olmayan tamirciyle görüştüm ancak onlarda parçayı bulamayacaklarını söylediler. Bu parçayı bulabileceğim bir yer arıyorum. Farklı bir malzemeyle de olsa, işlev görecek şekilde o contayı değiştirmek istiyorum. Ankara’da bunu yapabilecek, bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Facetime ve iMessage Etkinleştirme Problemi
1 hafta önce iPhone XS Max' tan iPhone 12' ye geçtim. geçiş sonrası facetime ve iMessage' da mail adreslerimi kullanabiliyorum ancak telefon numaram "etkinleştirme bekleniyor"da kalıyor. bir süre sonra etkinleştirme başarısız oldu şeklinde uyarı veriyor. Türk telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetleri yaptığım görüşmede, hattımın yurtdışına sms alıp gönderme hizmetinin açık olduğunu, akıllı fatura özelliği bulunmadığını teyit ettim. Hattın kullanım detayında da 447.... ile başlayan numaraya sms gönderdiğini görebiliyorum.
Apple tarafında da kıdemli danışman ile görüşüyoruz. Apple web sitesinde bulunan makaledeki önerileri sırasıyla uygulatıyor. Her yeni yöntemden sonra 24 saat etkinleştirmenin tamamlanabilmesi için bekliyoruz ancak henüz başaramadık. Son öneri aşamasındayız, bu aşamada da çözüme ulaşamazsak konuyu mühendislere aktaracaklar.
Babam da, benim eski iPhone XS Max' ımı kullanıyor. o da türk telekomlu. onda da aynı problem var.
daha önce başına gelip çözüme kavuşturabilen varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.
iyi forumlar.
Millenicom Nakil Hakkında
|
|
Port Değişikliği Sorunu
|
Masaüstü Simgeleri Bozuk Çıkıyor
|
SUPERDRIVE KUTUSU
|
MacBook Pro Mid 2012 SSD
|
4-5-6-7 Nisan Zorlu Randevusu Olan
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 292
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 27.224 (Bu ay: 942)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar