Şimdi Ara

SUPERDRIVE KUTUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MacBook Pro Mid2012 cihazıma SSD takviyesi yaptım. Superdrive' ı söküp yerine eski HDD' yi taktım. Superdrive elimde kaldı. Buna kutu alıp harici kullanmak istiyorum. Birçok sitede bu tarz DVD Writer' lar için kutular var ancak kimse sorduysam superdrive ile uyumlu değil dediler. Yurtiçi nereden bulabilirim? Daha önce satın almış arkadaşlar varsa tavsiye verebilirler mi?

• http://www.aliexpress.com/snapshot/6619106539.html?orderId=66883127085397

yukarıdaki ürünü aldım, gelince deneyip sonucu yazarım.
  • ürün geldi. plastik bir kutu. plastik kalitesi iyi değil. boyası kolay çizilecek gibi. önemli olan çalışıp çalışmama konusu. ürün çok güzel çalışıyor. yalnız macbook üzerindeki dvd eject tuşu cihaza komut vermiyor. sağ tıklayıp diski çıkar komutuyla çıkartmak gerekiyor. bir de kablosu çok kısa. yanında bir de uzatma usb kablosu bulundurmak gerekebilir.

ürünün görünüşü için dışına sticker tarzı bir kaplama yapılabilir. ben bu şekilde kullanacağım. çok çizilirse ileride sticker gibi bir uygulama yapabilirim. alacak olanlara tavsiyemdir. boşta duran, macbook pro' da söktüğüm superdrive' ı harici olarak kullanabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.