Şimdi Ara

Apple Watch Cellular ve Türk Telekom Kullanılmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
6
Favori
9.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, apple watch 7 cellular ve iphone 14 pro max kullanıyorum. hattım da türk telekom ve fiziksel sim kart kullanıyorum.

daha önce telefondaki watch uygulamasından hücreseli ayarlamaya girdiğimde türk telekom desteklenmiyor şeklinde uyarı çıkıyordu. bugün baktığımda ise türk telekom hesabınız uygun değil şeklinde uyarı vermeye başladı.

apple web sitesinin apple watch cellular desteklenen operatörler bölümünde türk telekom da görünmeye başlamış.

cellular bir apple watch ve türk telekom e-sim kullanan birisi varsa, saatin hücresel bağlantısını aktif etmeyi deneyebilir mi? eğer aktifleşiyorsa e-sim' e geçeceğim. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Alıntı

metni:
    @epilvaç1.İlk 3 ay ücretsiz deniyor ama siz servisi başlatır başlatmaz faturanıza anında 40 TL yansıyor ve servisi iptal etseniz bile 12 ay boyunca ayda 40 TL vergi ödeyeceksiniz.
    Onay verir vermez vergiden dönüş yok 12 ay boyunca bunu ödeyeceksiniz. 3 ayın sonunda ise 40 TL vergiye ek aylık 45 TL hizmet bedeli eklenmeye başlanacak
    2- Telefonunuzda E-Sim kullanmak zorunda değilsiniz fiziki simde de saati eşleştirebilirsiniz. Mantık şu, Turk Telekom sizin adınıza yeni bir hat açıyor. Bu hattı saate yüklüyor ve birbirine paralel bağlıyor. Bu yeni hattın telsiz ruhsat vergisi yeni hat tesis vergisi aylık telsiz kullanım ücretini alıyor.
    Boşuna paranızı kaptırmayın. Çünkü ilk 3 ücretsiz ay vergi maliyeti 40 çarpı 3 = 120 TL
    3 ayın sonunda 40 TL vergi artı 45 TL hizmet bedeli ile aylık maliyet 85 TL...
    Toplamda hizmeti 1 dakika bile kullansanız 1 yıl boyunca toplamda 480 TL minimum (vergi) ödeme yapacaksınız.
    Paranızı çöpe atmayın
    Bilginize...

@epilvaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslan724 -- 20 Aralık 2023; 14:42:29 >

• Merhabalar; ben bu konuya cevap yazıp bilgi paylaşmak için yeni üye oldum.

1.İlk 3 ay ücretsiz deniyor ama siz servisi başlatır başlatmaz faturanıza anında 40 TL yansıyor ve servisi iptal etseniz bile 12 ay boyunca ayda 40 TL vergi ödeyeceksiniz.

Onay verir vermez vergiden dönüş yok 12 ay boyunca bunu ödeyeceksiniz. 3 ayın sonunda ise 40 TL vergiye ek aylık 45 TL hizmet bedeli eklenmeye başlanacak

2.Telefonunuzda E-Sim kullanmak zorunda değilsiniz fiziki simde de saati eşleştirebilirsiniz. Mantık şu, Turk Telekom sizin adınıza yeni bir hat açıyor. Bu hattı saate yüklüyor ve birbirine paralel bağlıyor. Bu yeni hattın telsiz ruhsat vergisi yeni hat tesis vergisi aylık telsiz kullanım ücretini alıyor.

Boşuna paranızı kaptırmayın. Çünkü ilk 3 ücretsiz ay vergi maliyeti 40 çarpı 3 = 120 TL

3 ayın sonunda 40 TL vergi artı 45 TL hizmet bedeli ile aylık maliyet 85 TL...

Toplamda hizmeti 1 dakika bile kullansanız 1 yıl boyunca toplamda 480 TL minimum (vergi) ödeme yapacaksınız.

Paranızı çöpe atmayın

Bilginize...

Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Watch Cellular ile Türk Telekom Şimdi Birlikte

Apple Watch Cellular kullanıcıları artık Türk Telekom sim kartlarına sahip olarak cihazlarını hücresel ağlarla kullanabilecekler. Bu yenilik, Apple Watch kullanıcılarına mobil hizmetlerden faydalanma imkanı sunuyor.

Türk Telekom sim kartını aktifleştirmek için şu adımları izlemelisin:

• Apple Watch'unu iPhone'una bağla.
    • Watch uygulamasını aç ve "Hücresel" seçeneğine git.
    • "Hücresel Ayarla"yı seç ve Türk Telekom sim kartını ekle.
    • Türk Telekom'dan aldığın aktivasyon kodunu gir.

Sim kart aktifleştirildikten sonra Apple Watch'un hücresel bağlantısı etkinleşecek ve cihazını iPhone'una bağlı olmadan kullanabileceksin. Hücresel bağlantı sayesinde mesaj gönderebilir, arama yapabilir, haritaları kullanabilir ve daha fazlasını yapabilirsin.

Apple Watch Cellular ve Türk Telekom iş birliği, Apple Watch kullanıcılarının daha özgür ve bağlantılı olmasına yardımcı olacak. Bu yenilik sayesinde, cihazlarını her yerde kullanmanın keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konuyla ilgili türk telekom müşteri hizmetlerini aradım ama olaydan bihaber gibiler. görüştüğüm temsilci, apple watch' un hücresel özelliğinin ne olduğunu, nasıl çalıştığını bilmiyordu.

• sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Aynen bende dun sabah apple sitesinde farkettim turk telekom un eklendigini fakat tt web sayfasinda bilgi bulamadim. Haber alan yazsin.
  • e-sim' e geçtim ancak ekran hala aynı. denemek için e-sim' e geçmek isteyenler geçmesinler. gelişme olduğunda buradan yazacağım.

• Kurulum yaparken bu uyari cikiyor.

• sadece turkcell desteği var

• Apple'ın sitesinde de yer aldığına göre muhtemelen yakında bir lansman ile paketi yayınlarlar.

Şu an için Türk Telekom web sitesinde de böyle bir tarife görüntüleyemedim.
  • online işlemlerden oluşturduğum talebe aşağıdaki şekilde döndüler

• Konuyu takip ediyorum, umarım kısa süre içerisinde, Türk Telekom tarafında paket desteğini görürüz, muhtemelen şuan da paket çalışmaları yapılıyor, Turkcell tarafında da öyle olmuştu
  • türk telekom servisi aktive etti arkadaşlar. tek numara servisi, ilk 3 ay ücretsiz daha sonrasında aylık 45TL. Şu an yeni kurulum yaptım, iPhone' daki saat uygulamasının hücresel bölümünde Türk Telekom görünüyor ancak "bekliyor" ibaresi bulunmakta. kullanıma başladıktan sonra detayları aktaracağım.

konu başlığının "Apple Watch Cellular ve Türk Telekom Kullanılmaya Başladı" olarak değiştirilmesini rica ederim.

• iPhone 14 Pro Max TR Cihazı iOS 17.1.2

Apple Watch 7 GPS+Cellular TR Cihazı Watch OS 10.1.1

Operatör Sürümü Türk Telekom 56.1

Operatör Türk Telekom, iPhone üzerinde eSIM kullanıyorum

yukarıda belirtilen cihazlarla türk telekom operatörüyle apple watch' ta hücresel bağlatıyı aktif edebildim.

iPhone üzerindeki saat uygulamasında hücresel' i ayarla aktif göründü. ayarlaya basınca web sayfası gibi bir ekran açıldı. açılan sayfada türk telekom hesabımla giriş yaptım ve tek numara servisinin aktivasyon ekranı geldi, fiyat bilgileri de yazıyordu. servisi aktif ettikten sonra bir süre "bekliyor" ibaresi göründü sonrasında servisin aktive olduğuna dair sms geldi ve çalışmaya başladı.

iPhone uçak modundayken saate arama gelmiyor. muhtemelen iPhone kapsama alanı dışındayken de saate arama gelmeyecek, henüz deneyemedim. saat ve telefon bağlı değilken, telefona arama geliyorsa saat de çalmaya başlıyor.

Telefondaki Saat Uygulamasının Hücresel Bölümü

Saatteki Hücresl Bölümü

Telefona Gelen SMS

• Bende apple watch 4 cellular kayıtlı var bir şey farkeder mi ve iphone 6s le çalışır mı bilgisi olan var mı?

Denedim bende hala daha aktif değil

• Ben eSIM kullanıyorum. Fiziksel sim kullaniyorsaniz onunla alakalı olabilir.
  • Benim de esim

Watch 7 ara ara sira mesaj okuma gun içi sebeke baglantisi (e-sim) açık kac saat pil ömrü sunuyor?

15-20.000 lik cihazlar 1 gün cikartmiyor diye çok isyan eden oluyordu ios 13-14 zamanında

• ibo83 kullanıcısına yanıt

benim cuma gününden beridir şebeke aktif. ilk gün yazılımsal bir sorun oldu, mikrofon sürekli açık kaldı. şarj çok hızlı bir şekilde bitti ancak sonraki günlerde saati kapatıp açınca sorun düzeldi. 1 günü rahat çıkartıyor. saat 1 yıllık, watch 7 cellular. watch os 10 kullanıyorum.

• türk telekom uygulamasının tarife bölümünde servis adı görünüyor. ilk 3 ay ücretsiz sonrasında aylık 45TL.

• Ben 2 sene oldu e sime geçeli acaba ondan mi çünkü hala daha aktif görünmüyor bnde diğer bi hattım var onu da e sime geçirip deneyeceğim bugün

• 45 TL çok acımasız bir bedel.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.