arkadaşlar, apple watch 7 cellular ve iphone 14 pro max kullanıyorum. hattım da türk telekom ve fiziksel sim kart kullanıyorum. daha önce telefondaki watch uygulamasından hücreseli ayarlamaya girdiğimde türk telekom desteklenmiyor şeklinde uyarı çıkıyordu. bugün baktığımda ise türk telekom hesabınız uygun değil şeklinde uyarı vermeye başladı. apple web sitesinin apple watch cellular desteklenen operatörler bölümünde türk telekom da görünmeye başlamış. cellular bir apple watch ve türk telekom e-sim kullanan birisi varsa, saatin hücresel bağlantısını aktif etmeyi deneyebilir mi? eğer aktifleşiyorsa e-sim' e geçeceğim. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
@epilvaç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslan724 -- 20 Aralık 2023; 14:42:29 > |
Apple Watch Cellular ile Türk Telekom Şimdi Birlikte
Apple Watch Cellular kullanıcıları artık Türk Telekom sim kartlarına sahip olarak cihazlarını hücresel ağlarla kullanabilecekler. Bu yenilik, Apple Watch kullanıcılarına mobil hizmetlerden faydalanma imkanı sunuyor.
Türk Telekom sim kartını aktifleştirmek için şu adımları izlemelisin:
- Apple Watch'unu iPhone'una bağla.
- Watch uygulamasını aç ve "Hücresel" seçeneğine git.
- "Hücresel Ayarla"yı seç ve Türk Telekom sim kartını ekle.
- Türk Telekom'dan aldığın aktivasyon kodunu gir.
Sim kart aktifleştirildikten sonra Apple Watch'un hücresel bağlantısı etkinleşecek ve cihazını iPhone'una bağlı olmadan kullanabileceksin. Hücresel bağlantı sayesinde mesaj gönderebilir, arama yapabilir, haritaları kullanabilir ve daha fazlasını yapabilirsin.
Apple Watch Cellular ve Türk Telekom iş birliği, Apple Watch kullanıcılarının daha özgür ve bağlantılı olmasına yardımcı olacak. Bu yenilik sayesinde, cihazlarını her yerde kullanmanın keyfini çıkarabilirsin.