|
Apple Watch Cellular ve Türk Telekom Kullanılmaya Başladı (2. sayfa)
-
-
Turkcell 1 sefer sadece 110-140 tl aliyor tek sefer!!
-
iOS 17.2 ile türk telekom operatör sürümü 57.0 olmuş. daha önce 56.1' di. benimle aynı özellikte cihazları kullanıp aktif edemeyenler operatör güncellemesini deneyebilir.
türk telekom' a konuyla ilgili kayıt açabilir en azından resmi bir cevap alınabilir.
-
Turkcell de her ay para alıyormuş.Tek sefer değilmiş,
-
Başka aktif edebilen oldu mu
benim hala uygun değildir diyor
kayıt oluşturdum herhangi bir sorun yok diye dönüş yaptılar
-
Sonunda aktif oldu prime tarifesine geçtim sonrasında çıktı aktif etme ekranı
-
-
Bende de aktif oldu fakat telekom sitesine yönlendirdi, Orada da sürekli hata veriyor. -
sistem yeni olduğu için olabilir, fazla zaman geçmeden düzeltirler inşallah -
Bende de aktif oldu telefonu açtım kapattım saati de -
Merhabalar; ben bu konuya cevap yazıp bilgi paylaşmak için yeni üye oldum.
1.İlk 3 ay ücretsiz deniyor ama siz servisi başlatır başlatmaz faturanıza anında 40 TL yansıyor ve servisi iptal etseniz bile 12 ay boyunca ayda 40 TL vergi ödeyeceksiniz.
Onay verir vermez vergiden dönüş yok 12 ay boyunca bunu ödeyeceksiniz. 3 ayın sonunda ise 40 TL vergiye ek aylık 45 TL hizmet bedeli eklenmeye başlanacak
2.Telefonunuzda E-Sim kullanmak zorunda değilsiniz fiziki simde de saati eşleştirebilirsiniz. Mantık şu, Turk Telekom sizin adınıza yeni bir hat açıyor. Bu hattı saate yüklüyor ve birbirine paralel bağlıyor. Bu yeni hattın telsiz ruhsat vergisi yeni hat tesis vergisi aylık telsiz kullanım ücretini alıyor.
Boşuna paranızı kaptırmayın. Çünkü ilk 3 ücretsiz ay vergi maliyeti 40 çarpı 3 = 120 TL
3 ayın sonunda 40 TL vergi artı 45 TL hizmet bedeli ile aylık maliyet 85 TL...
Toplamda hizmeti 1 dakika bile kullansanız 1 yıl boyunca toplamda 480 TL minimum (vergi) ödeme yapacaksınız.
Paranızı çöpe atmayın
Bilginize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epilvaç -- 20 Aralık 2023; 13:56:6 >
-
çok doğru bir bilgilendirme olmuş.
faturamda vergi tutarını görünce müşteri hizmetlerini aramıştım, aynı durumu ilettiler. uzun vadeli kullanılacaksa yeni hat tesis vergisi sadece bir yıllık olduğundan belki göz ardı edilebilir ama her yıl git gel yapılacaksa maliyet yüksek.
belirttiğiniz fiyatlandırma bilgilerini de ilk mesaja ekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslan724 -- 20 Aralık 2023; 14:16:51 > -
Merhaba;
Bence uzun vade kullanmak bile gereksiz gibi... Çünkü hem ücretlendirme olarak yüksek hemde dün saatimi eşleştirmemden sonra ciddi pil sorunu yaşamaya başladım. 2 Günü rahat çıkaran pil süresi an itibariyle %46 ve 1 günü zor çıkaracak gibi.
Açıkçası kimseye önermiyorum.
Hem gereksiz fatura kabarmasına neden oluyor
Hem de pil ömründen ömür yiyor..
Sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epilvaç -- 20 Aralık 2023; 14:58:28 > -
Merhabalar;
Turkcell'de bu hizmet 49 TL. Türk telekomda şuanda ortalama aylık 73 TL'ye geliyor. Acaba 3 ay sonunda, vergi dahil 45 TL alacak olabilirler mi? Yoksa Turkcell'den %50 daha pahalı bir sistemi kimseye satamazlar.
Ayrıca şarj konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Telefonunuz yanınızdayken, Hücresel veriyi deaktif hale getirin. Ne zaman telefonsuz bir yere giderseniz o zaman açabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giogo -- 20 Aralık 2023; 15:34:13 > -
45 tl ise tamam dedim ya alayım 3 ayda bedavaymış dedim... sonra baktım 45/aylık diyor altındada 40/aylık vergi diyor.. 85 tl... yuh..
-
Maalesef aşırı saçma Turkcellden daha pahalıya hizmet satıyorlar, Turkcell için pahalı diyorduk bir de -
şarj konusunda telefon ve saat birbirine bağlıyken saatin hücresel bağlantısı aktif olmadığı için çok bir fark ben göremedim. sadece ilk kurulumdan hemen sonra saatin mikrofonu sürekli açık kaldı. aşırı şarj tüketimi olmuştu. neden öyle olduğunu çözemedim ama telefon ve saati yeniden başlatınca sorun çözüldü. şu an telefon sürekli yanımda olduğu için önceki duruma göre şarj süresinde bir değişiklik yok.
ücretlendirme ile ilgili olarak; müşteri hizmetlerini aradığımda yeni hat tesis vergisi yansıtıldığını söylediler. 12 ay boyunca taksitle alınıyormuş. bir defaya mahsus bir durum vergi kısmı. alt yapı tarafında sanırım saate farklı bir yeni numara atanıyor, telefon çaldığı zaman gelen aramalar o yeni numaraya yönlendiriliyor. yeni atanan numaranın vergi ödemesi çıkıyor. vergi bir defaya mahsus(12 taksit) alındığı için ben sorun etmiyorum.
@epilvaç ' ın da belirttiği gibi, servis ücreti 45TL ancak ilk 3 ay ücretsiz. ilk 3 ay sadece vergi bedeli(40,53TL) sonraki 9 ay servis bedeli ve vergi bedeli(45TL+40,53TL) olarak faturaya yansıyacak. servis bedeli aynı kalırsa 13. aydan itibaren sadece 45TL ödenecek.
-
Sevgili @sarslan724
Telefon ile saatin bağlantısı kesildiğinde normal SMS bile gelmiyor. Alelacele acele kullanıma alınmış bir sistem. Maalesef yurtdışında böyle değil. Bunuda ayrıca belirtmek istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X