Şimdi Ara

Apple Watch Cellular ve Türk Telekom Kullanılmaya Başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
9.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Apple saatlerde hotspot özelliği var mı? Bazen çocuklar telefona bağlı oluyor. Telefonu alıp gitsem saati bıraksam benim internet paketimi kullansalar diye düşündüm. Yada bu saate konulan e-simi başka bir telefona yükleyip iki telefondan aynı interneti kullanma şansımız var mı?

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Hotspot hakkında detaylı bilgim yok fakat saat üzerinden kullanım yaptığımda kendi peketimden kullanım yapılıyor
  • giogo G kullanıcısına yanıt

Turkcell'de verilen hizmetin adı ne olarak geçiyor. Web sitesini altüst ettim böyle bir hizmete ilişkin bilgi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? veya link varsa paylaşabilir misiniz?

• zupervisor Z kullanıcısına yanıt
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

teşekkürler, anladığım kadarıyla esim destekli huawei watch'lara bu hizmet verilmiyor.

• murlek kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben kurulumu yaptım, turktelekom'a yönlendirdiği sayfa hata verdi. Telefon üzerindeki Apple watch uygulamasında hücresel kısmına girdiğinde hücresel plan Türk Telekom ' Bekliyor ' olarak kaldı. Saatte de herhangi bir şebeke yok. Kısaca çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim.
    Apple Watch Cellular ve Türk Telekom Kullanılmaya Başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 29 Haziran 2024; 16:13:13 >
  • epilvaç E kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar değil 480 bin480 TL ile olsa böyle bir konfor için değer, spora çıkıyorum cüzdan telefon taşımak asla sevmiyorum, tek saat ile herşeyi halledebilmek ve spor takibini yapması ne büyük bir imkan benim için, öğrenciyken bizde parasızdık ama burda herkes öğrenci değil 🤷‍♂️ bu tür şeyler çok lazım

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

merhaba hocam çözüm bulabildiniz mi acaba

• Turkcelle geçiş şart oldu . Şimdi turkcelde her ay mı ücret alınıyor tek seferlik alınıp bir daha alınmıyor mu ? Orayı anlayamadım

NOt: ücret aylıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 18 Eylül 2024; 15:59:17 >
  • arazbayraktar A kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var, şu an işleminiz yapılamıyor… ekranı geliyor bankada.

• PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt

Ustad nasil cozdun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.