ABD’de yaşıyorum ama 2. hat olarak Türkiyede’ki banka hesapları vs. için Telekom kontürlü hattım var hep wifi üzerinden genelde sorunsuz kullanıyorum. Telefonumda (iPhone) 2 elektronik sim kayıtlı birisi buradaki operatör T-mobile, diğeri ise Türk Telekom. Şimdi yeni iPhone 15’e geçmek istiyorum ama sanırım burada okuduğuma göre Türk Telekom’da e-sim taşıma yokmuş, eski telefonumu verip yenisini alacağım için e-sim aktarabilmek önemli, çünkü gidip de bayiye gidemem Amerika’dan. Yapabileceğım her hangi bir şey var mı yoksa telefon değiştiremeyecek miyim artık bu salak operatörler yüzünden? |
Türk Telekom yüzünden yeni iPhone alamıyorum
-
-
TR de e-sım desteği yok şimdilik. E-sım dan şikayetçi değilim ama 5-G nin olmaması çok koyuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onlineislemler.turktelekom.com.trhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/e-sim-profil-olusturma
bu sayfadan oluşturabilirsiniz, 26 lira ücreti vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 13 Eylül 2023; 11:25:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E sim var.
-
E sim var nasıl yok ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Eylül 2023; 16:10:24 > -
Oradan oluşturulamıyor, bayiye gidin deniyor diye yazmışlar burada başka bir konuda 2 hafta önce….
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-mobil-esim-tasima-tasinamama--156629044
-
1 yıldır e-sim kullanıyorum yazdım orada, okumadın sanırım.
Sıkıntı başka bir telefona bayiye gitmeden taşıyamamak o yüzden telefonumu değiştiremiyorum.
-
En son yoktu, ne zaman geldi
Hocam ABD de yaşıyorum dediğiniz için e sim i ABD de kullanıyorsunuz diye düşünüyordum. 🤔
Hem ABD hattım, hem Telekom hattım elektronik sim’de. Telefon değiştirirken ABD hattında sorun yok e-sim taşımak ya da yenisini çıkartmak basit ve bedava, evinden çıkmana gerek yok. Sorun tabii ki Türk operatörlerde, para istemelerini geçtim, bayiye gitmeden yapılmıyor diye okudum burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 13 Eylül 2023; 17:9:42 > -
Hem ABD hattım, hem Telekom hattım elektronik sim’de. Telefon değiştirirken ABD hattında sorun yok e-sim taşımak ya da yenisini çıkartmak basit ve bedava, evinden çıkmana gerek yok. Sorun tabii ki Türk operatörlerde, para istemelerini geçtim, bayiye gitmeden yapılmıyor diye okudum burada.
Ücreti küfrede küfrede veririm de bayiye gitmem gerekiyorsa o imkansız buradan, sıkıntı orada.
-
Bir senedir kullanıyorum demiş ya adam.
-
E sim aktarma tr de yok, illaki bayiden işlem yapılacak, yurt dışı teslim fiziki sim isteyebiliriz vaktinde prime ile böyle bir hizmetten sim almıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir bayi ile aranızı yaparsanız size kolaylık sağlarlar, tanıdık bayi arayın, uzaktan da olabilecek bir şey. Bayinin risk almasına bağlı.
-
yine takamaz ki iphone a . sim girişi yok artık 14den beri
-
Doğru US cihazlarda kalmadı fiziki giriş, haklısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- benim numaramdan mesaj atılmış
- kullanılmayan numaralar
- sınırsız mobil internet
- e sim etkinleştiriliyor da kaldı
- sim kart seri numarasından telefon numarası öğrenme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- wifi araması nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X