Şimdi Ara

Türk Telekom yüzünden yeni iPhone alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD’de yaşıyorum ama 2. hat olarak Türkiyede’ki banka hesapları vs. için Telekom kontürlü hattım var hep wifi üzerinden genelde sorunsuz kullanıyorum. Telefonumda (iPhone) 2 elektronik sim kayıtlı birisi buradaki operatör T-mobile, diğeri ise Türk Telekom. Şimdi yeni iPhone 15’e geçmek istiyorum ama sanırım burada okuduğuma göre Türk Telekom’da e-sim taşıma yokmuş, eski telefonumu verip yenisini alacağım için e-sim aktarabilmek önemli, çünkü gidip de bayiye gidemem Amerika’dan. Yapabileceğım her hangi bir şey var mı yoksa telefon değiştiremeyecek miyim artık bu salak operatörler yüzünden?

• TR de e-sım desteği yok şimdilik. E-sım dan şikayetçi değilim ama 5-G nin olmaması çok koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sayfadan oluşturabilirsiniz, 26 lira ücreti vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 13 Eylül 2023; 11:25:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

E sim var.

E sim var nasıl yok ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Eylül 2023; 16:10:24 >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

Oradan oluşturulamıyor, bayiye gidin deniyor diye yazmışlar burada başka bir konuda 2 hafta önce….

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-mobil-esim-tasima-tasinamama--156629044

1 yıldır e-sim kullanıyorum yazdım orada, okumadın sanırım.

Sıkıntı başka bir telefona bayiye gitmeden taşıyamamak o yüzden telefonumu değiştiremiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Türk Telekom için Modem.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

En son yoktu, ne zaman geldi  

• Hocam ABD de yaşıyorum dediğiniz için e sim i ABD de kullanıyorsunuz diye düşünüyordum. 🤔

Hem ABD hattım, hem Telekom hattım elektronik sim’de. Telefon değiştirirken ABD hattında sorun yok e-sim taşımak ya da yenisini çıkartmak basit ve bedava, evinden çıkmana gerek yok. Sorun tabii ki Türk operatörlerde, para istemelerini geçtim, bayiye gitmeden yapılmıyor diye okudum burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 13 Eylül 2023; 17:9:42 >
  • Hem ABD hattım, hem Telekom hattım elektronik sim’de. Telefon değiştirirken ABD hattında sorun yok e-sim taşımak ya da yenisini çıkartmak basit ve bedava, evinden çıkmana gerek yok. Sorun tabii ki Türk operatörlerde, para istemelerini geçtim, bayiye gitmeden yapılmıyor diye okudum burada.

Ücreti küfrede küfrede veririm de bayiye gitmem gerekiyorsa o imkansız buradan, sıkıntı orada.

Bir senedir kullanıyorum demiş ya adam.  

www.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom eSIM
    https://www.turktelekom.com.tr/e-sim/index.html
  • E sim aktarma tr de yok, illaki bayiden işlem yapılacak, yurt dışı teslim fiziki sim isteyebiliriz vaktinde prime ile böyle bir hizmetten sim almıştım

• Bir bayi ile aranızı yaparsanız size kolaylık sağlarlar, tanıdık bayi arayın, uzaktan da olabilecek bir şey. Bayinin risk almasına bağlı.

• maaart M kullanıcısına yanıt

yine takamaz ki iphone a . sim girişi yok artık 14den beri

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Doğru US cihazlarda kalmadı fiziki giriş, haklısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.