Görsel kaynağı: Türk Telekom Medya Merkezi https://medya.turktelekom.com.tr/turk-telekom-2021e-hizli-basladi// |
Türk Telekom 2021’e hızlı başladı (sektörel)
-
-
Bırakın 5G'yi şimdi, sınırsız mobil internet'ten haber verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6G'den önce ciddi bir sınırsız mobil İnternet beklemeyin. :D
-
Türkiye'nin hızını çok arttırmışlar, tam 4 Mbit arttırmışlar, zahmet olmuş. Lutfetmişler. :D
600 bin aboneyi ADSL'den fibere geçirdiniz ama ne kadar hız verdiniz? Yoksa abone yine ucuz olsun diye fiberden DSL hızları mı almaya devam etti? Malum, siz uçuyorsunuz ama abone düşük hızlı paketleri tercih ediyor. O kadar ucuz olmasına rağmen. :)
Sabit genişbant abonelerinin ortalama aylık tüketimi 230 GB imiş, gayet iyi. LTE tarafında aylık 9,5 GB ise garip. Hem Turkcell'den ucuz, hem daha az data kullandırmış. Ucuz diye daha çok tercih edilmeli, daha çok kullanılmalıydı.
-
Sınırsız Mobil İnternet istiyoruz, Türk Telekom getirmeni rica ediyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Haziran 2021; 14:3:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LTE tarafında Türk Telekom limitsiz çıkarmamasını da anlıyorum ama bir çaba sarfetmiyorki.
Mesela aylık 50 liraya 5 mbps hızında 150 GB kotalı mobil internet (hotspot dahil) olsa çok iyi olur.
5 Mbps'ye de 80 90 lira fiyat biçerse de ne diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Mayıs 2021; 23:44:3 >
Aylık 50 liralık bir paketle şebeke çöker. Şebeke çökmesini geç Turk Telekom bir ticari kuruluş ve kâr amacı var. 50 liraya 150 GB kota vermesi, sabit pazardaki abone sayısını olumsuz etkiler. Kendi eliyle kendi pazarını bozmaz yani.
-
Dişini sıksa cidden millet hevesini alır şebeke rahatlar.
-
-Giriş seviyesi paketlerimizi 12Mbps’den 16Mbps’ye çıkardık.
-Aboneler olarak bu sözü duymak en iyi tabirle utanç verici.
-
ADSL ülkeden kalkmalı. Daha çok VDSL yatırımı lazım.
ADSL ülkeden kalkmalı. Daha çok VDSL yatırımı lazım.
Çok maliyetli bir dış sıkma olur bu. Diş kalmaz ağızda.
-
16 Lık vizyon ile #Fiberliyoruz diyen kurumdan bunu beklemektense, Starlik'in uydularını beklemek daha hızlı olacak.
https://www.eminhaber.org/sultangazide-sasirtan-goruntuler.html
-
500 dolar kurulum ve 100 dolar aylık ücret ile Starlink projesi ülke için başlamadan bitmiştir.
Türk Telekom 1Ç'21 sonuçlarını açıkladı. Turkcell'i yeni yazdım, bunu da bu hafta içerisinde tamamlamayı planlıyorum. Sonuçlar finansal tarafta inanılmaz.
Konsolide gelir %20'nin üzerinde büyüdü. FAVÖK marjı %50'nin üzerine çıktı. Net kar 1.4 milyar TL ile Turkcell'i solladı.
Operasyonel tarafta Tukrcell'in başarısının gölgesinde kalıyor tabii ama beklentilerimin altında, özellikle mobilde artık toparlaması bence çok zor. Toparlamaktan kastım bir çöküş değil elbette ancak o TT mobil'in hızlı abone kazanımı İstanbul depreminden önceki, artık o ivmeyi yakalamasını zor görüyorum. Yine de abone kazanımı var. Yani Telekom, mobilde ikinci oyuncu olur mu? Geçen sene başında sorsalar evet derdim, bugün kesin konuşamam. Saibt tarafta normal diyebilirim abone kazaımı. Fiber abone sayısı ciddi artış gösterdi.
Fiber uzunluğu 336 bin km'ye. Fiber homepass 27,1 milyona çıktı.
Bu arada Telekom, UNDP için 2020 ilerleme raporunu paylaştı. Sürdürülebilirlik raporu da yakında gelecek
Yazacak çok şey var. uuzun bir analiz olacak. Özellikle sabitteki operasyonel sonuçlar hakkında.
-
Fiber konusunda ciddi eksiklikler var, aynı sokakta VDSL ve Fiber kullanan var saçmalık.
Fiber alt yapı bekleyen birisi olarak gelse de kurtulsak.
İnşallah gelir, fiber başkadır. Kuzenime gidince bir başka oldum 100 mbps TSoL kullanıyor. Modemi öpesim geldi, sarı kabloya sarılasım geldi.
Yeni taşınacağım evde Superonline Fiber mevcut, 200mbps tadini çıkaracağım sonunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiye'nin hızını çok arttırmışlar, tam 4 Mbit arttırmışlar, zahmet olmuş. Lutfetmişler. :D 600 bin aboneyi ADSL'den fibere geçirdiniz ama ne kadar hız verdiniz? Yoksa abone yine ucuz olsun diye fiberden DSL hızları mı almaya devam etti? Malum, siz uçuyorsunuz ama abone düşük hızlı paketleri tercih ediyor. O kadar ucuz olmasına rağmen. :) Sabit genişbant abonelerinin ortalama aylık tüketimi 230 GB imiş, gayet iyi. LTE tarafında aylık 9,5 GB ise garip. Hem Turkcell'den ucuz, hem daha az data kullandırmış. Ucuz diye daha çok tercih edilmeli, daha çok kullanılmalıydı. |
Bırakın 5G'yi şimdi, sınırsız mobil internet'ten haber verin
|
Benzer içerikler
- türk telekom internet kullanım önceliği değiştirme
- 0216 neden arar
- 444 lü numara nasıl alınır
- cepten internet ne demek
- türk telekom havuzdan numara seçme
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
- vodafone mobil imza
- wifi araması nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X