Bu ocak ayı sonunda faturalı tarifem bitiyor ve 30₺ ödediğim paket 40₺ oluyor. Bu salgın döneminde hep evde olduğum için işime yaramıyor zaten diye bu vesile ile faturasız hatta geçiyim dedim. Türk Telekom faturalıdan faturasıza geçiş ücreti olarak 30₺ istiyor. Ben Türk Telekom dan başka bir sağlayıcıya numara taşıma yaparak hiç ücret ödememe gibi bir şansım olabilir mi ? Hiç bilmiyorum bu işleri ayrıntılı bilgide bulamadım önerilerinizi bekliyorum, benim için hangisi sağlıklı olur |
Türk Telekom Faturalıdan Faturasıza Geçiş
Türk Telekom'da faturalı hattını faturasız hatta taşımak istiyorsan uygulayabileceğin adımları aşağıda bulabilirsin:
-
Bireysel müşteriler için Türk Telekom bayilerine giderek veya 0850 444 0 378 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak faturalıdan faturasıza geçiş talebinde bulunabilirsin.
-
Kurumsal müşteriler ise Kurumsal Müşteri Çözümleri departmanına ulaşmalıdır.
-
Faturasız hatta geçiş ücreti bulunmadığını unutma. Ancak, faturalı kullanımının devam ettiği süre için fatura düzenlenecek ve ödenmesi gerekecektir.
-
Online geçiş işlemi şu anda mümkün değildir.
Faturasız hatta geçiş yaptıktan sonra, hattını kullanmaya devam edebilirsin ancak faturanı ödemen gerekmeyecektir. Bunun yerine, yaptığın aramalar ve kullandığın hizmetler için yükleme yapman gerekecektir. Yükleme işlemlerini Türk Telekom bayilerinden, anlaşmalı bankaların ATM'lerinden veya online olarak gerçekleştirebilirsin.
Faturasız hatta geçiş konusunda herhangi bir sorunuz varsa, Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.