Şimdi Ara

Faturalıdan faturasıza geçişte ek ücret talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattım vodafone faturalı esnek tarifesiydi. Taahhütüm olmadığı için geçen gün faturasıza geçmek istediğimi belirttim kaydımı aldılar ve 3 gün için aranacağım söylendi bugün genel müdürlükten aradılar telefondaki kişi yarım saat dil döktü şöyle avantaj sağlarız falan filan derken istemiyorum dedim. Bu seferde yalnız faturanız 66 lira gelecek bunu göz önünde bulunduruyormusunuz dedi normalde 56 lira olması gerekiyor neyse neden olduğunu sordum işte geçiş ücreti vergi falan dedi. Bende vergi derken telsiz kullanım üretimi diye mi sordum bu seferde farklı cevaplar verdi. Biraz araştırdım faturalı hatlarda telsiz kullanım ücretini aylara bölüp faturaya ekliyorlarmış yani bu sene için 18lirayı aylık 1.5 lira şeklinde alıyorlarmış. Faturasıza geçtiğim için son faturaya hepsini bir ekliyorlarmış faturadızda iken yıl sonuna kadar tekrar bu ücret alınmıyormuş. Böyle bir durum yasalmı böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef, yasaldır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaldir,2015 aralik ayi dahil keserler,2013 de aynini turkcell e odemistim.

• Sadece tk ücretinin kalan taksitleri ise iyi. Avea havadan 20 lira ücret alıyor.
  • Tam anlayamadım işte telsiz kullanım ücreti mi yoksa geçiş ücret mi ilk başta geçiş ücreti vergiler dahil diye beyanda bulundu telefonda kişi bende ne vergisi telsiz kullanım ücreti mi diyince başka şeyler açıkladı henüz fatura açıklanmadığı içinde bilmiyorum ne gelecek neye ücret kesecekler.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Faturada belli olur, müşteri hizmetleri genelde pek birşey bilmez sadece önlerinde yazanı okur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Faturada belli olur, müşteri hizmetleri genelde pek birşey bilmez sadece önlerinde yazanı okur

Haklısın özellikle vodafone tam bir rezalet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yok bildigim kadari ile gecislerde ucret almiyor vodafone,ama sana yanlis yada eksik bilgilendirme yaptigini dusunuyorum,vodafone da isin erbabi temsilciye denk gelebilmek biraz sans isi,cikacak olan faturada ek kalemlere bakman lazim,2014 senesinde bende faturalidan on odemeliye gectigimde her hangi gecis ucreti odememistim ama komple telsiz ucretini odedim faturamda o sekilde yaziyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Yok bildigim kadari ile gecislerde ucret almiyor vodafone,ama sana yanlis yada eksik bilgilendirme yaptigini dusunuyorum,vodafone da isin erbabi temsilciye denk gelebilmek biraz sans isi,cikacak olan faturada ek kalemlere bakman lazim,2014 senesinde bende faturalidan on odemeliye gectigimde her hangi gecis ucreti odememistim ama komple telsiz ucretini odedim faturamda o sekilde yaziyordu.

Aynen öyle bencede yanlış bir bilgilendirme yaptı sanırım telsiz kullanım ücretinden bahsetti.Peki fatura detaylarında vergiler kısmında direkt telsiz kullanım ücreti diyemi gösteriyor acaba?Diğer faturalarıma baktım telsiz kullanım ücreti diye bir ibare göremedim.
    Son fatura olacagi icin yazabilir telsiz kullanim ucreti seklinde belirtilir,ama faturanda yazmiyorsa telsiz kullanim ucreti kampanyasindan faydalaniyor olmayasin oyle bisey varsa kesilmez extra ucret var olan faturani odersin.

• Öyle bir kampanyadan yararlanmıyorum ama yazmıyordu yani anlam veremedim bakalım şu son fatura bi çıksın teşekkürler ilgin için

• faturalıdan faturasıza geçişte vodafone yıl sonuna kadar muaf tutacağını söylemiş.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/telsiz-kullanim-ucreti.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin-88

faturalıdan faturasıza geçişte vodafone yıl sonuna kadar muaf tutacağını söylemiş.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/telsiz-kullanim-ucreti.php

Çünkü hepsini son faturada alıyor

• RoyalWatch55 R kullanıcısına yanıt
    Benim vodafone ile olan taahhütüm 15 Nisan'da bitiyor. Bende Faturalıdan Faturasıza geçmek istiyordum fakat bir araştırıyım dedim nasıl oluyormuş bu vs. diye daha sonra bu konuda yazılanları okudum ben faturasıza geçince benden yıl sonu bir ücret mi alınacak yani geçiş yaptığım için onu anlayamadım tam olarak ?

Düzenleme : 2017 nin vergileri toplu olarak kesiliyormuş sanırım. Ben geriye kalan vergileri mi öderim acaba bu durumla karşı karşıya kalan oldu mu hiç önceden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 31 Mart 2017; 20:21:53 >
  • numara taşıma ile diğer operatöre geçersen ekstra ücret alınmıyor.

aynı operatör içinde faturalıdan faturasıza geçişte ücret alınAbiliyor ama karşılığında alınan ücret kadar kontör hediye ediliyor.

bu bağlamda alınan ücret gereksiz miş gibi duruyor ancak ilk kontörü peşin peşin almış oluyorsun..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Peki ben zaten onu tekrar mh ye soracağım bir de vergiler ile ilgili olan bilgiyi biliyor musunuz faturasıza geçtiğimde 2017 vergileri toplu halde mi kesilecek ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce açtığım konuyu niye upladınız beyler :)

herkes aynı dertten muzdarip
  • Bugün başıma gelen olaydır. 30tl geçiş ücreti+ 1 yıllık vergiyi peşin alıyorlarmış. Ama baska operatöre geçersen almıyorlarmış. Ozaman sizin faturasız hattını zı neden kullanayım dedim sizin tercihiniz dedi. 10 yıldan fazladır kullanıyorum bu türktelekom u lanet gele hakkım helal değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.