Herkese merhabalar Düne kadar bu sorun yoktu. Youtube yorumlarını göremiyorum. Çoğu video gözükmüyor kendi kendine aile moduna geçmiş gibi. Ayarlardan kısıtlı mod kısmına girdiğim zaman kilitli bir şekilde duruyor. Aç veya kapat yapamıyorum. Sorunun vodafone kaynaklı olduğunu biliyorum çünkü Wi-Fi'dan girdiğimde hiçbir sorun olmuyor. Az önce vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Güvenli internetin kapalı şimdi açıyorum dedi. Zaten onu da dün kapatmıştım ben dedim. Güvenli interneti açtı aynı sorun devam ediyor. En yakın bayiye git dedi. 🤦♀ Bunun başka bir çözümü yok mudur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 12 Mayıs 2022; 19:32:7 > |
YouTube Kısıtlı Mod Sorunu ve Çözümü
YouTube'da kısıtlı modla karşılaşabilirsin. Bu mod, belirli türde içerikleri filtreleyerek daha güvenli bir izleme deneyimi sağlar. Ancak bazen bu filtreler, istediğin içeriklere erişmeni engelleyebilir.
Vodafone Kısıtlı Mod Kapatma
Vodafone abonelerinin YouTube kısıtlı modunu kapatması için şu adımları izlemeleri gerekir:
- Vodafone yan servislere giriş yap.
- "Vodafone Koruma" seçeneğini bul.
- "Filtre Ayarları"na tıkla.
- "YouTube Kısıtlı Mod" ayarını devre dışı bırak.
Wi-Fi Kısıtlı Mod Kapatma
Wi-Fi ağında kısıtlı mod etkinleştirilmişse, modem arayüzüne erişmen gerekir. Farklı modem modelleri için adımlar değişebilir, ancak genellikle şu adımları izleyerek kısıtlı modu kapatabilirsin:
- Modemin IP adresini tarayıcının adres çubuğuna yaz.
- Kullanıcı adı ve şifreyi gir.
- "Kısıtlı Mod" veya "Ebeveyn Kontrolü" ayarlarını bul.
- Kısıtlı modu devre dışı bırak.
YouTube Kısıtlı Mod Kapatılmıyor
Kısıtlı modu kapatmaya çalıştığın halde hala etkinse, şu nedenlerden kaynaklanabilir:
- Filtreler ağ yöneticisi veya okul gibi bir üçüncü taraf tarafından uygulanıyor olabilir.
- Cihazın veya tarayıcının önbelleği temizlenmesi gerekebilir.
- YouTube uygulamasını güncelleyerek sorunu giderebilirsin.
Eğer kısıtlı modu kapatmak için yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, internet servis sağlayıcınla veya modem üreticinle iletişime geçmeni öneririz.