Şimdi Ara

Türk Telekom 2021’e hızlı başladı (sektörel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce çektiğiniz kabloları taktığınız kutuları aktif edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi alt yapi ile olacak bunlar cikarsa turkcell gibi dusuk hizi 200 tl verirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    İsterse 20 g olsun alt yapi yetersiz olursa neye yarar bu her operatir icin gecerli bunun ornegi depremler

• Buyuk sehirlerde yatirim vdsl yapiliyor ama ulke buyuk sehir ile bitmiyor ki en bana gore en az ortalama 35 hiz olmali

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Suan icin turknet var oda her yerde degil turknet kendi gigafiber kurulumu olursa 85 tl 6 ay 1000 hiz sonrasi 100 hiz ama emin olun tt den daha uygun 1000 alsan bile

• Binada oturuyorsaniz ic tesisat baksinlar bi

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Türknetinkini kantar tartmaz, heykelini yapsak beton yetmez. Turknet olmasa hala kotayla cebelleşiyorduk.

• Bana kalsa ADSL anca köylere verilmeli. Hatta ne ADSL'i VDSL köylere, fiber şehire verilmeli.

Keşke tüm Türkiyeyi fiberle döşeseler. Gönüllü olarak elimde kazma kürek çalışırım.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Ulkenin yuzde 90 mecbur tt kullaniyor alt yapi tt ait

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Devlet hizli olsa onlarda hizli olacak

• Ben de eve 2 ay once turknet aldim memnunum alt yapi saglam ise adamlar verebildigi kadar hiz veriyor uyguna

Evet Türknetin elinde olsa imkanı olsa 10 Gbps interneti satacak 85 liraya, ama ülkenin hali belli

• Az da olsa tt musteri kaybedince yatirima basladi suan turknet milenicom ve netspeed abone kazanmaya basladi cogu iss ayni fiyata paketler en az 5 mbps artirildi tt den dolayi

Şuan Türk Telekom bütün müşterilerinden taahhütü kaldırsa 10 milyon ttnet müşterisinden 100 bin müşteri kalır.

Geriye kalanlar turknet, millenicom, netspeed gider...

• Gitse ne olacak alt yapi tt olunca bu seferde sikiti olunca islem gecikiyor

Türkiye de yok böyle küfür yiyen bir firma ya, benim ettiğim küfürler ile burdan marsa gidersin o derece

• Fiber yatırımını neye göre yaptıkları belli değil. Benim bölgemde saha dolabına yakın olan bazı evlere eski yeni farketmiyor düzensiz olarak fiber çekiyorlar. Benim gibi saha dolabına uzak olduğu için 100 mbps pakete geçemeyenlerin isteğini ise gözardı ediyorlar ısrarla. Üst üste BTK şikayeti açıncada BTK şikayetine cevap vermeyi kesiyorlar böylece bir daha yeni şikayet kaydı açamıyorsun.

Çok sağlam dümen kurmuşlar. Sesini kes ve bulduğuna şükret düşüncesindeler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni gelen abonelerin çoğu bimcell abonesidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

4G altyapısını sınırsız mobil kullanıma uygun hale getirmek için gereken maliyet aynı işi 5G'de yapmaktan daha maliyetli. Bunun için 5G'ye geçmeyelim, ona harcayacağımız maliyeti 4G altyapısına harcayıp her köşeye yayalım demeleri gerekir. Bunun yasalarla da desteklenmesi gerekli tabi. Mesela bulunduğum yerde hızlar 50 - 100 Mbit arası ama ön bahçede 1 Mbit. Yeni istasyon kuramıyorlar, çünkü apartman bölgesi ve kimse istemiyor. Ancak kurulması gerekli. Bu durumda vatandaşın keyfine göre kurulum engellemesinin önüne geçilmesi gerekli. Ya da tüm camilere baz istasyonları kurulması şart olmalı. Ya da elektrik direklerine kurulumlar yaygınlaştırılmalı vs.

Deprem durumu ne yazık ki sıkıntı. Şebekeler yılda on dakika alacakları maks. yükü sorunsuz taşıma amaçlı kurulmamış bir kere. Bir restoranda böyle bir sıkıntı olursa müşteri az ileridekine gidip yemeğini yiyebiliyor. Ancak cep telefonunda bu imkan olmuyor. Müşteri o on dakika hizmetten yoksun kalıyor. Bunun için tüm santrallerindeki sesli görüşme donanımlarını kat kat arttırmaları gerekiyor ki bu da maliyetten işlerin gelmiyor. Devlet bunun için bir şeyler yapmalarını istiyor ama muhtemelen yapmadıkları durumda ödeyecekleri ceza bu yatırımların maliyetinden çok daha ucuz olduğundan bir şey yaptıklarını sanmıyorum.  

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

12 dolara gigabit veren hangi sağlayıcıymış hocam bu? Google'ın fiberi bile daha pahalı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.