Şimdi Ara

Türk Telekom 2021’e hızlı başladı (sektörel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede türk telekom tekeli devam ettiği sürece ülkenin internet altyapısında gelişme beklemeyin bence.

Ülkemize ilk kotalı interneti getirip yıllarca kotayla süründürenlerde bunlar.

Ayrıca superonline, uydunet, vodafone net olmasa fiber internetle kim bilir 2015 yılından sonra ancak tanışıyor olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 8 Mayıs 2021; 0:35:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana da 5.9 upload geliyor. Kısaca direkt 6 upload, saha ekibi bulsanız o sizin upload'a karışmadan düşürse?

Ya da ek upload paketi felan vardır TT'de.

Saat x"e kadar x upload diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Mayıs 2021; 0:35:42 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam, ülkede dev bir tekel var. Ve yanındaki piyonları her geçen gün yutuyor. Acil birşey yapılması gerek.

Ya adam TurkNet kullanıyor, interneti bozulmuş. Türk Telekom ekipleri bakacak DSL altyapıda olduğu için. Ekip diyor ki sen Türk Telekom kullanmıyorsun, o yüzden internetini düzeltmiyorum.

Böyle bir şey olabilir mi ya, ben böyle birşey yaşasam cinnet geçiririm.

• Ek upload yok diye biliyorum.

KabloNet'de var binamda o hem hız düşümlü hem de upload 4,70mbps falan.

Türk Telekom'a muhtacız şuan Türk Telekom 2021’e hızlı başladı (sektörel)

• Superbox kullandığımda 2 mbps hız alıyorum. Müşteri temsilcisi normal hız diyip benden rica ediyor aramamam için. Kısaca biz bunu sana sattık, ister kına yak ister neyse ban yemiyelim.

• Ee hocam Kablonet varsa hemen geçin ne uğraşıyorsunuz Türk Telekomla?

Kablonet'te ek upload paketi var alırsınız bakın linkide veriyorum bir bakın.

Ve de kablonet güncel olarak kimlere altyapısını veriyor?

• KabloNet'de hız düşümü olduğundan geçiş yapmak istemedim.

Ve her halükarda Türk Telekom en iyi ping sürelerini sunuyor. Hizmet kalitesi farkı var bence.

Şimdi yeni eve taşınırsam birinde (site içinde) Turkcell FTTH ve Türk Telekom FTTH mevcut.

Diğer seçeneğim olan evde 100mbps VDSL mevcut.

Arada kaldım.

• Sınırsız Kablonet Tarifeleri (Hız düşümü yoktur!)
    Türk Telekom 2021’e hızlı başladı (sektörel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Mayıs 2021; 0:49:27 >
  • Hocam fiber en iyisidir ama 100 mbps VDSL'de fena değil.

• TSoL en mantıklısı, 200 ya da 100 paketleri var ve upload 10 diye biliyorum. Altyapısını kullanan ISP'lerde de geçerli.

• Kablonet altyapısı sadece kablo TV olan yerlere veriliyor sanırım.

Zaten sitesinde yazıyor nerelerde altyapısı olduğu. Daha İstanbul'un göbeğinde bile çoğu yerde altyapısı yok, ttnet saolsun yatırım yapmalarını engelliyor.

Ttnet ise bilmem kaç yıllık kablolardan internet hizmeti sağlıyor, 15 liralık sabit telefon haracına maruz kalıyoruz bu yüzden. Tabii bu firmaları denetleyen olmayınca böyle olur işte.

• Onlar taahhütsüz fiyat sanırım, yoksa türk telekom bile bu fiyata paket satmaya korkar açıkçası.

Kablonet, Kablo TV altyapısı farketmiyor hocam. Sadece KabloNet altyapısı çekili olsun ister KabloTV alın, ister KabloNet.

Karşı binama 500, 600 metre fiber çektiler yerleri köstebek gibi kazıp. İnsan kıskanıyor, karşı binada hem tt, hem kablonet altyapısı var.

Maalesef taahhütlü.

• Son cümlene yüzde yüz katılıyorum maalesef ki benim de evde fiber yok 50 metre ileride var ama. Tam komediler valla.

• Hocam bizim karşı siteden bir ara arkadaşın evine gitmiştim. Vodafone Fiber kullanıyorlar, modem, gpon herşey Vodafone logolu. Speedtest yaptığımda Turkcell Superonline çıkıyordu. Modemin arayüzüne baktım kullanıcı adının sonu @vodafone ile de bitiyor ama neden Turkcell Superonline çıkıyor anlamadım.

Vodafone çıkması lazım. Biliyorum Vodafone TSoL altyapısı kullanıyor ama aklıma takıldı.

Bütün sitede böyleymiş.

• Hocam takma kafana ya, ben benden düşük hızlar alanları görünce unutuyorum, fiber hayalimi unutuyorum.

VDSL'de bir nebze iyi ama neden diğerleri 100 alırken 35, 50 mb'ye mahkum olalım. 100 mb alamayalım. Adalet sadece saray ismi bu ülkede. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Mayıs 2021; 1:1:30 >
  • Telefonun yazılımından yazılımına göre değişiyor hocam, misal android 9 ve üzeri sürümlerde samsung cihazlarda Paycell Turkcell yazarken android 8 ve aşağısı sürümlerde sadece turkcell yazıyor.

Aynısı vodafone ve bimcell içinde geçerli. A9 ve sonraki sürümlerde sadece vodafone yazarken, a8 ve önceki sürümlerde vodafone te yazıyor speedtest yazarken.

Bimcell'dede a9 ve sonraki sürümlerde speedtest yaparken türk telekom yazıyor, a8 ve önceki sürümlerde ise bimcell yazıyor.

• Ev internetim kablonet (100mb fiber ve full TV paketi var 85TL) Sene 2021 olmuş İstanbul'un göbeğinde Şişli'de 3 4 mbit adsl veriyor telekom. Gerçi bir aydır mahallede altyapı çalışması yapıyorlar her yere büyük dolaplardan koydular. Heralde bir kaç aya fiber gelmiş olur. Gerçi gelse de 1 kuruş para verip kullanmayı düşünmüyorum.

Mobilde 2 hattım var ikisi de turkcell. Anne babaya da Vodafone faturasız aldım. Yıllardır Türk Telekomun hiç bir ürününü kullanmıyorum. Çok mutluyum. Iyi ve kaleteli iletişim için Türk telekomdan uzak duruyorum. Allah mecbur bırakmasın kullanmaya 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtunski -- 8 Mayıs 2021; 2:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Maalesef mecburum. Altyapı sahibi olduğu için, ülkede çoğu insan mecbur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.