Laptop Steam'de oyun oynarken bir anda donuyor
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken donuyor. Ne güç düğmesi işliyor, ne de reset deliği. Bios güncellemesi yapmıştım 4-5 ay önce, ondan sonra bu durum oluştu. Ben de ekran kartı sürücüsü ve steam'i kaldırdım. Lenovo Vantage ile ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Lenovo Diagnostics ile taradım uyarı çıkmadı, steam'i hala yüklemedim. Aşağı'da videaosunu gönderdim, ses açık izelerseniz bir de ses çıkıyor laptoptan. Pili bitince kapanıyor.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX3050 bilgisayar bu.
Sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu?
135 Bin Tl Muallak Hasarlı Araç İçin Değer Kaybı
Merhaba, ne yazık ki 2022 yılı kötü başladı benim için. Aracım park halinde yandaki araçta çıkan yangın nedeniyle kısmen yandı ve perte çıkmadı. Yetkili servis tarfından 138 bin tl’lik onarım yapıldı, kasko eksperi muallak hasarı 135 bin Tl olarak belirledi.
2020 yılı model, 10132 km aracım kısmi hasar nedeniyle değer kaybına uğradı. Benim hesabıma göre 71 bin Tl değer kaybı var, aracımın piyasa değeri 465 bin Tl. Karşı tarafın sadece trafik sigortası var, sigorta maksimum 50 bin Tl ödeme yapar diye biliyorum.
Geriye kalan tutar için mahkemeye başvurabilir miyim?Direkt mahkemeye başvursam daha yüksek değer kaybı çıkabilir mi?
Ruhsatta soyadı değişikliği
|
|
|
Notebook açılışta donuyor
|
Renault'tan 0 Araç Aldık Teslim Edildi!
|
A210-15J Ekran Siyah Oluyor-Dizüstü Donuyor
|
160 GB HDD WD Performans Berbat
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.202 (Bu ay: 364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası