Şimdi Ara

Neden Herkeste Son Model Telefon Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samuray_x Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
428
Cevap
5
Favori
11.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimi görsem elinde iPhone vb son model telefon var.Simitçide,minibüste,öğrencilerde,teyzelerde.5 yaşındaki çocukta bile iphone var.Bu insanlar son model telefonlardan çok mu anlıyorlar yoksa bu telefonlar çok basit.İnsanlar 2 milyar parayı nasıl veriyorlar onu anlamıyorum.Elinde iphone 4s dolaşan adam 2 ay sonra 5 ile dolaşıyor.Bu telefonu bilinçli alanlara lafım yok.Bazen sadece hava atmak için aldıklarını düşünüyorum ama herkesin elinde olduğu için pek de havası olmuyor.Hatta CMYLMZ:MMXI'da bu konuya değiniliyordu.Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum

• Bende HTC One XL var cokta son model degil yani.1 yil daha goturur beni.
  • bilinçsiz bir toplumuz da ondan herkes ihtiyacı var yada yok adı için havası için telefon alıyor bunu iphone için ya da s3 için söylemiyorum.Adam sadece arama yapacak nokia c3 yetecekken gidiyor atıyorum galaxy wonder alıyor diğeri internette gezecek sadece gidiyor s3 alıyor oysaki 500 liralık bir cihaz işini görecek.
  • Hakkını verenin çok az olduğunu düşünüyorum. Garip işler gerçekten aşırı masraflı bir telefon. Bunu aldınmı internet paketide alman şart oda malum kaç lira aylık.
  • 5 sene nokia 6600 kullandım.içini açıp bir çok parçasını değiştirdim.Kullanılmaz hale geldi 2011 de nokia c5-03 aldım kullanılmaz hale gelene kadar kullanacağım...Asgari ücretle geçindiğini iddaa edip elinde s3 olan adamın haline acımam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurgokhan

5 sene nokia 6600 kullandım.içini açıp bir çok parçasını değiştirdim.Kullanılmaz hale geldi 2011 de nokia c5-03 aldım kullanılmaz hale gelene kadar kullanacağım...Asgari ücretle geçindiğini iddaa edip elinde s3 olan adamın haline acımam!

Aynen be kardeş.Bende 2-3 sene 6300 kullandım.1.5 senedirde t20 kullanıyorum.400 Tl ye daha iyi bir telefon yoktu :)
  • Çünkü Türkiye çok fakir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden hep aynı telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

bilinçsiz bir toplumuz da ondan herkes ihtiyacı var yada yok adı için havası için telefon alıyor bunu iphone için ya da s3 için söylemiyorum.Adam sadece arama yapacak nokia c3 yetecekken gidiyor atıyorum galaxy wonder alıyor diğeri internette gezecek sadece gidiyor s3 alıyor oysaki 500 liralık bir cihaz işini görecek.

İhtiyaçlarının bi hayli fazlasını alıyor.Ya 5 yaşındaki çocuğun iphone la ne işi olur :)
  • Haklısın kardeş, bi telefona çok işini görmeyecekse 2000 Tl vermek akıl işi değil. Çalışıp çalışıp parayı ona yatırmak, bi yeni versiyonu çıkınca yine ona yatırmak bu böyle devirli bi şekilde gidiyor.
  • Hiç sorma, arkadaşın evinde bilgisayar yok babası s3 almış hiç birinin haberi yokken.
  • bizim doktorda 200 liralık samsung var ama biri öyle diğer 10 u iphone 5
  • Benim acimdan gerekli ama illaki son model olmasi gereksiz 4s mevcut suan elimde beni 2 yil daha goturur yani gidip 5 i almanin luzumu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinçli alan mı yazdın ? Ne bilinci, hangi bilinç ? Arkadaşıma 50 defa söyledim yapma olum neyine yarıcak s3 dedim dinletemedim. Gitti 1600e aldı telefonu, neye yarıyor ? Telefonu kullanmıyor bile. Samsung'un klavyeli modellerinden biri var onu kullanıyor, s3 sadece görüntü. Telefonda oyun yok, uygulama 0, facebook, twitter vs kullanmıyor. Ne anladın o işten ? Bilinçsiz toplum, sadece gösteriş için almak istiyor.

Ben android telefon almayı istedim ama almadım. İsteme sebebim uygulama geliştirmekti. Şimdide windows phone 8 düşündüm ama bunda uygulama geliştiremiyoruz. Daha doğrusu geliştirecek sisteme sahip değilim. Microsoftun yaptığı resmen adam kazıklama. Madem ki uygulama geliştircen gel önce seni düdükleyelim diyor, win8 yüklü 64bit vs vs özelliklerde pc istiyor.

• Yoo ben 5110 kullanıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Kimi görsem elinde iPhone vb son model telefon var.Simitçide,minibüste,öğrencilerde,teyzelerde.5 yaşındaki çocukta bile iphone var.Bu insanlar son model telefonlardan çok mu anlıyorlar yoksa bu telefonlar çok basit.İnsanlar 2 milyar parayı nasıl veriyorlar onu anlamıyorum.Elinde iphone 4s dolaşan adam 2 ay sonra 5 ile dolaşıyor.Bu telefonu bilinçli alanlara lafım yok.Bazen sadece hava atmak için aldıklarını düşünüyorum ama herkesin elinde olduğu için pek de havası olmuyor.Hatta CMYLMZ:MMXI'da bu konuya değiniliyordu.Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum
    bizim bi akraba çocuğuna ipad almış en fazla 6 yaşında çocuk kafamı duvarlara vurdum

• ideos x5 im var son model degil 1 yil daha idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800 kullanıyorum 2 sene daha idare eder beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Bilinçli alan mı yazdın ? Ne bilinci, hangi bilinç ? Arkadaşıma 50 defa söyledim yapma olum neyine yarıcak s3 dedim dinletemedim. Gitti 1600e aldı telefonu, neye yarıyor ? Telefonu kullanmıyor bile. Samsung'un klavyeli modellerinden biri var onu kullanıyor, s3 sadece görüntü. Telefonda oyun yok, uygulama 0, facebook, twitter vs kullanmıyor. Ne anladın o işten ? Bilinçsiz toplum, sadece gösteriş için almak istiyor.

Ben android telefon almayı istedim ama almadım. İsteme sebebim uygulama geliştirmekti. Şimdide windows phone 8 düşündüm ama bunda uygulama geliştiremiyoruz. Daha doğrusu geliştirecek sisteme sahip değilim. Microsoftun yaptığı resmen adam kazıklama. Madem ki uygulama geliştircen gel önce seni düdükleyelim diyor, win8 yüklü 64bit vs vs özelliklerde pc istiyor.

Bilinçli alan tabii var.Telefonun her özelliklerini kullananlar var.

• para batıyor insanlara.ee kapitalizme harcamayacak da nereye harcayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname17

ideos x5 im var son model degil 1 yil daha idare eder

ideos x5 candır garanti süresi dolsun bir sonra düşünürüz gerçi garanti kalmadı da canın sıkılırsa rom at yeni telefon almış gibi olursun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.