Şimdi Ara

bu forumda en eski yada ucuz araba kimde acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en eskı veya en ucuz araba kımde merak edıyorum ve bakımlarına nasıl basa cıkıyor

• 88 model dizel Mercedes var. Arabanın masrafı için para biriktiriyorum. Çin malı lastiklerden kurtulacağım. Komple boya yaptıracağım. Döşemeleri yaptıracağım veya çıkmasına bakacağım. Alt takımda masraf yoktur diye dua ediyorum. Yoksa batarım. İşkembesi büyük. 6 litre yağ alıyor makinası. Araba masrafsız olsa bile bakımları para tutuyor.
  • Renault
    Kangoo
    2007 eski kasa (kc olmalı)
    Donanım Authentic (esktra boş, tek hava yastığı ve abs'siz)

2007 model Renalt Kango aracı sıfır almıştık. Evde 2 araç daha var.

Allah nasip ederse, şimdi lisede okuyan kardeşime yaşı gelince işe başlayınca aracı ona vereceğim.

Bakımları 13 yıldır serviste yapıldı, şimdiye kadar bir kez tüm amartisörler, bir defa rot milleri, iki defa kayar kapı fiberleri dışında bir sorun çıkarmadı.

Araç satılık değil ve çöpe gidinceye kadar kullanmaya devam.

Var mı daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 3 Mayıs 2020; 19:52:38 >
  • 2000 model cr-v vardı
    soğutma sistemi ile 1 yıl urgaştım
    32 ye aldığım aracı 1 sene sonra 38 e satmıştım
  • 88 model dizel Mercedes var. Arabanın masrafı için para biriktiriyorum. Çin malı lastiklerden kurtulacağım. Komple boya yaptıracağım. Döşemeleri yaptıracağım veya çıkmasına bakacağım. Alt takımda masraf yoktur diye dua ediyorum. Yoksa batarım. İşkembesi büyük. 6 litre yağ alıyor makinası. Araba masrafsız olsa bile bakımları para tutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73181344B

Renault
    Kangoo
    2007 eski kasa (kc olmalı)
    Donanım Authentic (esktra boş, tek hava yastığı ve abs'siz)

2007 model Renalt Kango aracı sıfır almıştık. Evde 2 araç daha var.

Allah nasip ederse, şimdi lisede okuyan kardeşime yaşı gelince işe başlayınca aracı ona vereceğim.

Bakımları 13 yıldır serviste yapıldı, şimdiye kadar bir kez tüm amartisörler, bir defa rot milleri, iki defa kayar kapı fiberleri dışında bir sorun çıkarmadı.

Araç satılık değil ve çöpe gidinceye kadar kullanmaya devam.

Var mı daha ucuz
    Hocam tebrik ederim, en doğrusu arabayı sanayi sokmamak

servis bilgisayardan kayıtları görünce kolaylık bile sağlıyor

• Amcamda eskiden, çok eski mavi bir minibüs vardı. Sanırım forddu. Uzun seneler bindi daha sonra onu Keşanlı Alı Destanı diye bir dizi vardı ona satmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

Hocam tebrik ederim, en doğrusu arabayı sanayi sokmamak

servis bilgisayardan kayıtları görünce kolaylık bile sağlıyor

Alıntıları Göster
    Hocam servis beni iyi tanıyor sağolsunlar ve hatırı sayılır indirim alıyorum. Ufak tefek şeyler için servise gittiğimde bir kaç kez ücret bile almadılar.

Hatta diğer aracı alırken eski servisten ayrılma bir eleman vardı. Yeni aracı diğer müşteriden 7.000 tl ucuzuna bana verdiler ki diğer müşteri ile yanımda pazarlık yaptılar. Onlar pazarlığı yaptı aracı ben aldım

Daha önceki aracımdan edindiğim tecrübe şu ki "bakımdan kaçtığın her kuruş yarın sana sorun olarak döner". Onu ikinci el almıştım ve araç basit bir yağ pompası hatası yüzünden çöp fiyatına gitti. Üstelik muhatabınız var, önceki bakımlar direksiyon hidroliği eksik bırakılmış. Bir kaç yıl içinde direkiyon pompası bozulurs bedava değişecekler.

@zotacing
    Araca yazık olmuş. Şimdi aramakla bulunmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En ucuzu değil ama en eskide yarışırım
    1973 Mercedes 230.6
    1978 Peugeot 504

• eskide olsa
    otobus ve yurumelerden sonra ınsana konforlu gelıyor oturuyorsun kapalı ortam sıcak yada klımalı vs

albea2003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 3 Mayıs 2020; 21:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

En ucuzu değil ama en eskide yarışırım
    1973 Mercedes 230.6
    1978 Peugeot 504
    Hocam ailemizin ilk aracı 504 tü.
    Anılarım canlandı, keşke bir fırsat bulsam da bir temiz bir tane alabilsem yahudi Mercedes’inden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 3 Mayıs 2020; 22:18:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sene öncesine dek broadway kullanıyoduk gayet memnunduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyundai era 2009 1.4 19500tl almiştim 6k idi..halen kullaniyorum baba yadigari biraz daha kullanip satabilirim.:) haşat oldu araba:)

• 85 model renault R9 1.4 aracımız var. Evin ikinci arabası olarak kullanıyoruz arada ön camları otomatik çoğu yeni nesilden sorunsuz bi araçtır. Bazen sırf zevkine alıp biniyorum. Planlarım arasında ona sağlam bi bütçe ayırıp restore etmek var.

• 1996 R9 kullanıyorum. Geçtiğimiz sene motor hariç söktürüp boyandı. Sıfırlanması gereken parçalar orjinal parçalar ile değişti. Ve halen zevk ile kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

Hocam ailemizin ilk aracı 504 tü.
    Anılarım canlandı, keşke bir fırsat bulsam da bir temiz bir tane alabilsem yahudi Mercedes’inden

Alıntıları Göster
    Hocam gerçekten çok tatlı araç elimdeki de Türkiye’de sayılı temizlikte olanlardan ancak ilgilenecek zaman bulamıyorum. Büyük ihtimal satmak zorunda kalacağım şimdilik duruyor ikisi de öyle bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

1996 R9 kullanıyorum. Geçtiğimiz sene motor hariç söktürüp boyandı. Sıfırlanması gereken parçalar orjinal parçalar ile değişti. Ve halen zevk ile kullanıyorum.
    Ayrı ayrı boya ve diğer işlemler için ne kadar para harcadınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1992 doğan sl meneviş mavisi 150.000 km

Babam yakın bir dostundan almış aile arabası bana üniversite hediyesi. 2 yıldır ben kullanıyorum. Şu ana kadar 4000 civarı masraf yaptım taban saçında çürük vardı onların tamiri 4 amortisör on ve alt takım komple frenler vb elden geçirdim. Şu zamanları da atlatırsak şanzıman açtırıp debriyaj değiştireceğim. 2 yıl gibi bir sürede de komple boya kaporta gireceğim. Zaten 2 yıla mezun oluyorum yeni araba alırsam bunu emekliye haftasonu keyfi için ayıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmühendisi

1992 doğan sl meneviş mavisi 150.000 km

Babam yakın bir dostundan almış aile arabası bana üniversite hediyesi. 2 yıldır ben kullanıyorum. Şu ana kadar 4000 civarı masraf yaptım taban saçında çürük vardı onların tamiri 4 amortisör on ve alt takım komple frenler vb elden geçirdim. Şu zamanları da atlatırsak şanzıman açtırıp debriyaj değiştireceğim. 2 yıl gibi bir sürede de komple boya kaporta gireceğim. Zaten 2 yıla mezun oluyorum yeni araba alırsam bunu emekliye haftasonu keyfi için ayıracağım.
    Doğan modellerinin içinde en iyisi. Tempra motor ile güçlüdür. SLX modelinde olmayan gösterge ışık şiddeti ayarlaması bile vardır. En güzeli ise Meneviş Mavi rengi. Taban sacı da yapıldığına göre uzun dönem binilebilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.