Şimdi Ara

bu forumda en eski yada ucuz araba kimde acaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk bindiğimde arkadaşım sert bir viraja öyle bir girmişti ki aklım yerinden çıkmıştı ama bx çizgisinden çıkmamıştı hydropnömatik süspansiyonla ilk kez o zaman tanışmıştım. Birde yanlış hatırlamıyorsam el freni önden tutan nadir araçlardandı keşke elden çıkarmasaydiniz şimdi arasanızda bulamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 model 1.4 clio I var. yakıt şamandırası bozuldu parça bulamıyoruz araç reno bir de. belli bir modelden sonrasının bakımını, para olsa da yaptırmak zulüm..

• 14 sene önce elimdeki piaggio x9 takas ederek 91 plymouth laser aldım toplarım diye topladım ama belli parçaları ebay açıkken alıyordum sorunsuz ebay da Türkiye ye kapandı.. Sıkıntı oldu 3 sendir tüv muayenesi de yok bakalım ne yapıcaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Foruma sorsan 5 sene yaşaması mucize olan Fransız çöpü. Oysaki az çok araç kültürü olan bir insan için klasik esintileri taşıyan, kendine özgü iç ve dış tasarıma sahip eşine pek binilme ihtimali olmayan bir araç.
  • Citroen BX tasarımı birçok marka tarafından kullanıldı. İlk kullananlardan biri İngiliz Reliant. FW11 modelinde tasarım hatları benzerlik taşır.

• Ben cevabı biliyorum en eski için.

• bide eski arabayı yaptırıp yaptırıp sıfır hale getırdıkten sonra satmak ınsana zor gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

98 model 1.4 clio I var. yakıt şamandırası bozuldu parça bulamıyoruz araç reno bir de. belli bir modelden sonrasının bakımını, para olsa da yaptırmak zulüm..

Hocam googleye yazınca bile çıkıyor

• superhead kullanıcısına yanıt
    Parçaları yaklaşık 6-7ayda toparladım. Ama boya için 4750 verdim. Parçalarda 2 bin civarı tuttu. Hala da ufak tefek işleri var yavaş yavaş hallediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Ben cevabı biliyorum en eski için.
    Benimkinden eskisi vardır ya koca forumda. Yok mudur?

1957 Chevrolet Belair var gençler. Sayılır mı?

bu forumda en eski yada ucuz araba kimde acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 5 Mayıs 2020; 9:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu Xantia'lara hastayım. Şöyle en azından bi' 2.0 motor ve hidropnömatik süspansiyon off ne olurdu be.

Bende de 2000 model s40 var. 20 yaşında araba, askerlik yoklamasını yaptırdım geçen gün. Araba fiyatları böyle olursa emekliliğine kadar benimle gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

https://www.ozderrenault.com/urun/clio-2-yakit-depo-samandirasi-8200683203-8200159254?gclid=EAIaIQobChMIqrSQz5Ob6QIV5IBQBh37OQxZEAQYAiABEgINKPD_BwE

Alıntıları Göster
    Hocam arkadaş Clio 1'den bahsediyor sanırım. Onlar Fransız montaj olduğundan Türkiye'de parçası zor bir araba.

• 2000 model tek kapı A3 var 150000'de. En eski değildir ama yeterince eski bence
  • 83 230E vardı. geçen sene sattım. harika arabaydı.
  • GangstaBop G kullanıcısına yanıt
    Fransız üretimleri oyak üretimlerinden daha sağlam zaten orjinal klimasını bulursanız restore ederken o şekilde yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

https://www.ozderrenault.com/urun/clio-2-yakit-depo-samandirasi-8200683203-8200159254?gclid=EAIaIQobChMIqrSQz5Ob6QIV5IBQBh37OQxZEAQYAiABEgINKPD_BwE

Alıntıları Göster
    yok hocam parça kodları uyuşmuyor. bunun gibi 10 satıcıya sordum yok olmadı. kimisi de cevap dahi vermedi.

• Rover 216 si 1998 cvt otomatik.
    2 yıldır bende. Hemen hemen her gün şehir içi aktif kullanıyorum. 10 kere uzun yola da çıktım. Satmayı düşünmüyorum. Bende bitene kadar şehir içinde devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam arkadaş Clio 1'den bahsediyor sanırım. Onlar Fransız montaj olduğundan Türkiye'de parçası zor bir araba.

Alıntıları Göster
    Evet görüşünüze katılıyorum. Kangoo fransa üretimi ve 1 adet arka tampon için 9 ay bekledim.
  • Bizdeki de fransız hocam, daha henüz bi plan yapamadım aklımda duruyor öyle bütçe falan toparlamam lazım işi baya çok özellikle kaportada. Tavsiyenizi dikkate alicam, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.