|
Neden bu kadar ucuz?
-
-
2k 8 mi var kardeş firildaklik dönuyordur.8 plus cihazi 7k satmiştim yurtsişi kayitliydi bulaşma daha iyi -
Bence de bulaşmaması daha iyi ama dinlemiyor bilmiyorum ben de -
Cihaz çok yüksek ihtimalle çalıntıdır. Cihaz sahibinin şifresini unuttuğu iCloudu açması için tonla yolu var. O cihazda iCloud kırmanın yöntemi var mı gerçi o da şüpheli ben yüksek iOS sürümlerinde kırılmıyor diye biliyorum.
Cihazın çakma olma ihtimali de bir o kadar yüksek. Ama onu da anlarsınız herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Kasım 2024; 23:31:11 > -
Yanlış anlamadıysam cihaz sahibi cihazın şifresini unutmuş icloudun değil ama detayları ben de bilmiyorum. Bana da bu iki ihtimalden biri gibi geliyor ama kardeşim ne desem dinlemiyor. -
Cihazın normal şifresini eğer iCloudu biliyorsan cihazı fabrika ayarlarına döndürüp sıfırlarsın. Başıma geldi sıfırlayıp işi çözdüm. "Kırma" denen şey ile pek alakası yok o direkt cihaza müdahale ile yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Kasım 2024; 23:52:43 > -
Kusura bakmayın android kullandığımdan pek anlamıyorum bu işlerden ama şimdi anladım. Her halükarda şüpheli bir durum değil mi -
Evet bence şüpheli. Eğer cihaz düşündüğüm gibi çalıntı ise ve sahibi cihazı bir şekilde sizde bulursa zaten yasal açıdan baya sıkıntılı bir durum. Ucuza telefon kullanacağım derken kendinizi ifade verirken bulma riskine hiç gerek yok. (Zamanında iPhone satarken sırf faturayı kaybettiğim için bile alıcı bu riski alamam diyerek vazgeçmişti. Kimse kimseye güvenmiyor doğal olarak.)
Bu telefonu verdiği durumdaki risk bu arada. Başka yollarla da dolandırmaya çalışabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Kasım 2024; 0:24:23 > -
Haklısınız telefon çalıntıysa başımız belaya girer. Kardeşime anlatmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X