Şimdi Ara

Neden hep aynı telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bilenler bilir 3,4 ay önce baya konu açmıştım g2 mi nexus 5 mi fal diye sonuçta s4 aldım ama aklım hep nexusdaydi ve herkes g2 onerdi bana s4 daha ucuz geldi tanidik sayesinde nexusu batarya ve hoparlor yuzunden almadim sorum su ben bayadir takip ediyorum forumu arkadaslar bana gore g2 nin s4 den veya htc den farki yok islemcisi hizli sp800 fln eyvallah da lg de birsuru sey ile telefonu sisiriyor rami bana bir aciklarmisiniz iyi telefon lafim yok fakat niye herkes belirli butceye hep ayni telefonu oneriyor (ozellikle stevejones)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsungun kalitesi ortada Touchwiz arayüzü ilk başlarda iyi fakat sonra kasmaya başlar hep aynı şeyi önerme nedeni ise sorular aynı istekler aynı htcden farkı yok demişsin işte burda saçmalanışsın senseyle Touchwiz arasında baya bi fark var

• stevejones bildigidenden oneriyor
  • Bunlar hep fanboyluktan

• ben kullaıdıgım ve memnun oldugum onerıyorum kı 1400e G2 yada z1compacttan baskası daha ıyı dıyen kendını sorgulasın,tabıkı bılıyorum yanı g2 yada nexus dururken s4 alman senın tercıhın,zamanla actıgın sorunun cevabını elındekı telefon sana verecek zaten,dıger yenı yetme fanboylar galaxy ace lı onerı lıstesı hazırlıyor mısal,yanı bılen var bılmeyen var oyle kabul edıyoruz onlarıda,cevabı aynı olan sorulardan cok ca gelmesı forumda bır dıger tekrar sıkıntısı
  • Senden beynini kullanmanı beklemiyorum steve evet ace önerdim ben

• Var belki kullanmiyorum,ama frolding gibi hic olmasaydi,yarimyamalk bilgi sandigi buradan okudugu ezberle kiytirik rehber.kres secimini yanlis yaparlara boyle olunuo demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Ya he he zevzek

• Bena sp600 lü yurtdisi model s4 sifir 900 e geldi arada 300 tl vardi almadim ama ben o iyidir falan demiyorum g2 dede birsuru sey ile rami sisirmiyorlar mi ben nexus kadar ileriye dönük bir telefon olacağını zannetmiyorum açıkçası:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.