Edit: Güncelleme Edit Güncelleme 2 Çark fırsatı eklendi. Yüzde 20 oranla 1000 tlye kadar veriyor ![]() PınarOnline - Online Market Alışverişiniz https://okutkazan.pinaronline.com/?okut-kazan=&utm_source=okutkazan&utm_medium=qrcode&utm_campaign=carkÇark linki için @C4H1T teşekkürler Fırsat eskidir Güncelde; ***Terayagı ***Şarküteri ürünleri Soguk zincire eklenmiş kargoyla gönderime başlamışlar. Dün %15 kampanyası ile birçok ürün uygun fiyata alındı. Adresinizi yazıp güncelde gönderdikleri ürünlere bakınız. Rekabet iyidir darısı 3 harfli marketlerin başına BAKALIM BU KAC SAAT/GÜN DAYANACAK Öncelikle soguk zincir ürünlerin istanbul izmir ankaradaki arkadaşlara fırsat olabilecegini söyleyeyim. Diger illerdeki arkadaşlar için teselli fırsatı süt 1 lt si 18 tl. Şimdi sisteme gelelim. Pınaronline ilk üyelik 150 veriyor. Sitede az gezinin (kagıt havlu kısmına tıklayarak gezindim) size özel 300 kupon cikacak mail isticek girin aninda kod ekranda. Kupon 1500/ 300 olacak totalde 1500/ 450 olacak ama sepetteki fiyatlari indirimsiz hesapliyor. 3 steak 1500 sartini sagliyor ancak 1200 sepette 1200 eksi 450 ornegin. Ettimi 450 kupon buna ek sepetteki tüm indirimlerle kayıplıda olsa birlesti.sütlerde yuzde 30 uyguluyor 450 yi 320 falan düsunun. 1600 civari sepet 800 e dustu 3 kampanya ile. Steakta tam birlesti. 400x3 eksi 450 748 tl 1.5 kg. Sitede 750 altı siparis yok. Steak alacaklar yanina 200 ml süt falan eklesin artık. Kıymalarada siz bakın . Hangisi hesabınıza geliyorsa. Gözüme çarpan piyasaya göre hesaplı bazı ürünler: Süt 18 tl Steak kg 500 tl Suzme peynir 55-60 tl %100 elma suyu 20 tl civari Üzerine Kart combosu olan arkadaşlar banka kampanyasıyla kombolayarak yuzde 10 / 20 daha düsürürler. ![]() Edit: %100 elma suyu ve sekerli karisik meyve sularıda var yuzde 20 uyguluyor. Sanirim elma suyu 20 civarına geliyordu. Kahve dünyasi kahve var 38 tl sepette ek indirimi yok ama sepet tamamlamak için degerlendirilir. Edit 2: Süzme peynir 110 tl proteinli olan 105 yuzde 30 sepet indirimle 77-73 tl 6 adet ekletiyor. Diger indirimlerle 55-60 tl arasına gelir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 22 Kasım 2024; 11:49:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

-
-
daha bugün 24 adet süt aldım migrostan acaba mandıra mı kurdum
%30 ve 150tl indirimle 31,92ye anca geldi süt diğer kupon ekrana düşmedi ben pas geçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 24 Ağustos 2024; 21:32:30 > -
12 li paketlere bakın 414 olan 430 olan sadece yuzde 30 la 24 25 e dusuyor zaten hic kuponsuz. Nasil 32 olur🙂 tek tek mi 750 sepet yapmaya calisiyorsunuz.
300 kuponda devam ediyor paylasmadan once aldim 1 tane simdide siz yazinca denedim aynı cihaz vermesede farkli cihaz veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baktım 540lira %3.3 yağlı 12adet süt adet 45tl normal fiyatı
-
Yarim yagli ve % 1 lere bakın tam yagli fiyati ucuk biraz ama piyasasida o pınar pahalı maalesef.
tam yağlı hariç almıyorum çünkü diğerleri süt kategorisine bile giremez
-
Illa tam yagli olacaksa buda baska kombo 12 12 12 4 seklinde. Digerinde 12 24 4 4 du. Bu sekilde 4 kutu azaliyor
süt hariç fiyatlar "getir"i bile geride bırakmış. hey maşallaaaahhh
-
Pınar genel olarak pahalı bir marka. Sütünü cok ovuyorlar ama ben fark goremedim cok.
Combolar olmasa yagli 45 az yaglilar 35 hala pahalı zaten 🙂
Steak fiyatıda iyi kiyma fiyatina tabi urun hakkinda fikrim yok. Sut kalite ben torkucuyum sutte bana en guzel o gelir 2 cide pınar sanırim bazisi pınarı 1 ci sırayada koyabilir tabi damak zevki
Tekli 12 li farketmiyor 45 tl adet fiyati. 12 li paket atip uzerine tekli doldurun 1500 e ama izin veririmi denemeniz lazim 34 süt alırsiniz 800 civarina 23.5 a gelir.
Yani o sizi baglar sut kategorisi girer girmez.
Kilosuna dikkat edenler olabilir veya sadece protein ve kalsiyum alabilmek icin sut icenler olabilir. Ilaki yagli kullanicak sevicek diye bisey yok. Herkesin ihtiyacida damak zevkide farklidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 24 Ağustos 2024; 22:42:26 >
Teşekkürler haber verdiğiniz için.steak fiyatı oldukça iyi yararlandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Afiyet olsun hocam umarim sorunsuz teslim alirsiniz
İzmirdeyim alırım inşallah.
Teşekkürler tereyağı,süt ve böreklerden ekleyip sipariş verdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cidden Pınar ın ürünleri size kaliteli geliyor ve böyle stokluyor musunuz? Bravo
-
Teşekkürler
Gecen cay konusu actim 33 kr a adet fiyati.
Abartisiz gidin konuya bakin 10 kisiden 9 u markayi kotuledi.
Paylastigimda 10 yorum vardi hbde 1 hafta sonra baktim 30 uzerine cikmis ve yorumlar hep iyi.
1 Allahin kulu da aldım demedi zaten o derece kotuledilerki iade edecektim. yok boya var yok oyle yok boyle piyasanin 3 de 1 fiyattaydi.
Sonuc cay demi az cikmasi disinda kotude degil boya olsa demide cikardi. O cayi icerken bu konuyu actim.
Ozetle markalar urunler hosunuza gitmeyebilir. Ki pinar kotu markada degildir yani tercih etmiyorsaniz bakar gecersiniz. Az emege sayginiz olsun.
28.5 tl market malı sut 18.5 lira kutuda 10 lira fark 45 tanede 450 lira yapiyor. Steak zaten suttende firsat bence ama luxe giriyor yorum yapmicam ona urunude bilmedigim icin.
Bu ulkede 10 lira ucuz diye izdiham yaratacak sabahları siraya girecek milyonlar var neydigi belirsiz markalara.
Güncel hala devam ediyor soguk zincir ürünlerde peynirlerde aşırı düşük olmasada 500 gr da 15 20 tl hesaplı alınabilir. Tereyagı ve kaşarlar çeşit bol güzel combo yapabilen olmayan ürünleride yazsınki ihtiyaçı olan faydalansın. Herkese iyi pazarlar.
Sektör ne olarak geçiyor pınar online da ?
Bence Türkiye çapında satışı yapılan kutu sütlerde en kalitelisi Pınar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gecen cay konusu actim 33 kr a adet fiyati. Abartisiz gidin konuya bakin 10 kisiden 9 u markayi kotuledi. Paylastigimda 10 yorum vardi hbde 1 hafta sonra baktim 30 uzerine cikmis ve yorumlar hep iyi. 1 Allahin kulu da aldım demedi zaten o derece kotuledilerki iade edecektim. yok boya var yok oyle yok boyle piyasanin 3 de 1 fiyattaydi. Sonuc cay demi az cikmasi disinda kotude degil boya olsa demide cikardi. O cayi icerken bu konuyu actim. Ozetle markalar urunler hosunuza gitmeyebilir. Ki pinar kotu markada degildir yani tercih etmiyorsaniz bakar gecersiniz. Az emege sayginiz olsun. 28.5 tl market malı sut 18.5 lira kutuda 10 lira fark 45 tanede 450 lira yapiyor. Steak zaten suttende firsat bence ama luxe giriyor yorum yapmicam ona urunude bilmedigim icin. Bu ulkede 10 lira ucuz diye izdiham yaratacak sabahları siraya girecek milyonlar var neydigi belirsiz markalara. |
tam yağlı hariç almıyorum çünkü diğerleri süt kategorisine bile giremez |
PınarOnline kampanya mesajları Migros yerine buradan devam edebilir.
Teb 1000/200 PınarOnline kodları; 9rTH dzq7 rZIe yC87 3i5g |
1 hafta oldu sipariş vereli ama hala kargoya verilmedi
Mh ile görüştüm kasım yoğunluğundan dolayı 3-5 gün teslimatlar gecikebilirmiş Hala kargolanmayan var mı benim gibi bekleyenler ? |
İçerikten bağımsız olarak vakit ayırıp emek harcadığınız ve fırsatla ilgili her soruya yanıt vermeye çalıştığınız için teşekkürler.
DH sıcak fırsatlarda görmek istediğimiz konulardan olmuş. Konuyu dallandırıp içerikten uzaklaştıran yorumlara çok takılmayın. Ürünün fiyatı piyasa fiyatlarından düşükse bölüm için uygun konu demektir. Markaya veya ürüne ilgisi olmayan birinin konu başlığını gördükten sonra konuya girmesine bile gerek yok zaten. |
Kampanyalı aldık diye bize özel tereyağ üretimi yapıyor herhalde pınar hâla sipariş alındı da bekliyor
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- adam blue parfüm
- bim kokoreç fiyat
- metro market columbia orjinal mı
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X