< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU]
-
-
Siz nasıl adamın dibisiniz 🤍 eyvallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl bu kadar numara sağlayabiliyorlar acaba
-
Kulllanip tavsiye eden var mi acaba işleyişi nasıl?
20 numara kullandım hiçbir sorun yok. SMS gelmezse eğer iptal edebiliyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı numaramı hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dicannio10 -- 15 Eylül 2021; 22:36:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o siteye para yükledim ama cevap veren yok gitti para sanırım 😅
gelişmeleri bildirin hocam ,siteyi acan muhtemelen dh ölücü teamden biri
-
Dün gece Papara ile yükledim mesaj attım,sabaha yüklemiş para
Edit: 2. sefere para attım 2 saatte onay geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 16 Eylül 2021; 11:5:19 >
Yemeksepeti aynı adrese birden farklı hesapla yemek getiriyor mu peki hocam? Adres aynı üyelik farklı, sıkıntı olmuyor mu
Bu Telegram ve Çek satışta onaylı hesap ve kod satanlar buradan mı alıyorlar? Onaylı hesabı 5 TL’ye filan satıyorlar. Çok hızlı ve pratik değilse 1 TL için uğraşmaya değmez gibi.
Arkadaşlar site benim değil bende tesadüfen keşfettim. Siteye para yatırma alt limiti 5TL.
Yemeksepeti için cüzdan hesabını açmanız gerekiyor. Nasıl yani derseniz numaralarim bölümünde üstte yemeksepeti ile ilgili bir bilgi var. Cüzdan açtıktan sonra kupon kullanabiliyorsunuz hesapta.
Bence çok hızlı ve pratik değil hocamquote:
Orijinalden alıntı: Lithium
Bu Telegram ve Çek satışta onaylı hesap ve kod satanlar buradan mı alıyorlar? Onaylı hesabı 5 TL’ye filan satıyorlar. Çok hızlı ve pratik değilse 1 TL için uğraşmaya değmez gibi.
Çoğu zaman gelmiyor sms
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dün akşam 20 TL gönderdim hala yanıt yok destek bölümüne yazdım yine yok cevap dönüş olmadıquote:
Orijinalden alıntı: xxxcemgelişmeleri bildirin hocam ,siteyi acan muhtemelen dh ölücü teamden biri
kredi karti ile yatırın dostlar otomatik geçiyor hesaba
yoksa beklersiniz
edit: sanal kart kullanın gerçek kredi kartı bilgilerini vermeyin ne olur ne olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 16 Eylül 2021; 10:42:59 >
dün gece 23 de para gönderdim desteğe yazdım hiçbir cevap yok parada hesaba geçmedi
-
Papara dan gönderin.Destek den yazın.Biraz zaman alıyor ama yükleniyor.
Vodafone pay gibi bir şey kullansak daha iyi olur gibi sanki düşünceleriniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sanırım çok kötü bir çocukluk geçirdin. Yoksa bu pahalılıkta insanların kuponlar sayesinde dışarıdan yemek alabilmelerine böyle düşmanlık etmezdin. Sen istiyorsun ki başkaları da benim gibi olsun, mutsuz olsun. |
Arkadaşlar rica ediyorum şu numara onay siteleri konusunu kapatalım artık. İllegal yollara başvurmak doğru değil. Konu amacından saptı. Eş dosttan istersin, o da bittiyse yapacak bir şey yok. Kimse bu tip indirimler için bu tip sitelere yönelmesin
|
Bu forumda sorsan herkes iktidara karşı, iktidarı yolsuzluk ile suçluyor ama her türlü daleveralar ile firmalara çöküp iliklerine kadar sömürüyorlar ve bu yaptıklarını da utanmadan savunuyorlar. Kusura bakmayın ama bu yapılanlar da hırsızlığın yan hali. Sırf bu uyanıklar yüzünden bir ara deli gibi kupon veren Trendyol, N11 gibi siteler kupon vermez oldu. Apple dünya da koşulsuz cihaz değişim olayını sadece Türkiye de kaldırdı. Yahu sırf bizim uyanık hırsızlar yüzünden taa Çin'deki Aliexpress satıcıları bile Türkiyeye mal satmayı durdurdu.
Kusura bakmayın ama böyle halka böyle yönetim. Tam da hak ettiğimiz bu |
Bu ne kadar aptalca bir mesaj ya ? bu arkadaş paylaşmasa 50 liralık yemeğe 50 lira vereceksin zaten bir de indirimi beğenmiyor 😄. 50/30 indirim kodu var da bu arkadaş mı paylaşmıyor sanki. İyilik olsun diye konuyu güncel tutuyor bi de bu tiplerle uğraşıyor.. |
Sürekli hesap almaktan ekonominin nasıl kötü olduğunu anlayamamışım malesef. Adana kebaptan pizzadan aşağı düşmeyen ben 2 saat düşünüp çiğköfte aldım hesap olmayınca. Bu fiyatlar ne ya artık dışardan yemek almam değil ALAMAM. |
10lira indirim nedir abi yil 2017 sanki
|
Yani bi insanların yiyip içtiklerine karışmadığınız kalmıştı, o da oldu. Alt tarafı tavuk döner dediğiniz şu an geçen senenin 1 kg kanat fiyatına denk geliyor. Alt tarafı döner değil yani o, bu gidişte lüks olacak. Boş yapmak yerine, forumda bir işe yarayın, o da yok |
Joker indirim oranları güncellenmiş. Eski oranlar şöyleydi: 30 - 20 (bir süre önce kaldırıldı) 40 - 25 70 - 45 120 - 75 Yeni oranlar şöyle: 80 - 30 140 - 50 200 - 75 Yemek fiyatları 4 katına çıktı. Bir de bu yemek sipariş uygulamalarına ödedikleri komisyonları da fiyatların üzerine bindiriyor restoranlar. Fakat bizlerin sayesinde kaç kere köşeyi dönen Yemeksepeti joker indirim diye hala 10 sene öncesinin indirim tutarlarını veriyor bir de üstüne minimum tutarları yükseltiyor. |
Benzer içerikler
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- hepsiburada premium worldcard
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- lego benzeri markalar
- amazon 120 tl indirim
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X