bir üstteki mesajımda sorunuzun cevabını verdim. |
🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Roket Onay hepsiburada almayın, üye olurken kod istiyor ve evet roketonay bu kodu veriyor ama HB ilk alışveriş 250/50 için sms bir kod daha istiyor ve bu kod için cep telefonuna bir kez daha ihtiyaç olduğundan koda ulaşamıyorsunuz. Yani iki kez koda ihtiyaç var HB için.
-
Nickiniz hatırlattı da.
Allah rahmet eylesin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 3 tane hattımdan 3 üyelik açtım 100 lira cepte
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalen87roketonay numara onayı çok sakıncalı bilginiz olsun, numara onayı yaptığınız numarayı arayıp sorun bakalım numarasının kullanıldığından haberi var mı? adamların tele yüklenen casus program vasıtasıyla sms ini görebiliyorlar, bazı numaraların çalışmama sebebi numara sahiplerinin uygulamayı yükleyip silmesi ya da bilinçli ise arama ve sms izni vermemesi. Saf olanlarınkini kullanabiliyorsunuz.
bu olay doğru mu ? eğer böyle birşey varsa ve bu olay patlarsa çok fazla canlar yanar
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06bu olay doğru mu ? eğer böyle birşey varsa ve bu olay patlarsa çok fazla canlar yanar
Alıntıları GösterMorbeyin vakasının benzeri...
-
10 TL'de matematik kitabı parası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Desident
10 TL'de matematik kitabı parasıRestoranlardada ilave indirim var 3-4 lira ;) belki 100 tlden fazladır düz hesap yaptım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 18 Eylül 2021; 20:49:25 >
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 18 Eylül 2021; 22:47:27 > -
ne alakası var sen beceremediysen
numaralarim bölümünde yemeksepeti servisi ile ilgili açıklama var
O kadar kişi beceriyor siz beceremeyip beni suçluyorsun
ys5025 vermıslere kod twitch de ılk uye kod sartı koymuslar dalga gecer gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Desident
ne alakası var sen beceremediysen
numaralarim bölümünde yemeksepeti servisi ile ilgili açıklama var
O kadar kişi beceriyor siz beceremeyip beni suçluyorsunSms doğrulama gelmiyor, Cüzdan üzerinden yapıyorum ama gelmiyor gelmiyor
-
Doğrulamak çok basit hesap onayı yapan arkadaşlar, hesap onayı aldığı numarayı arayıp sorsun, bakalım haberi var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yemeksepetinde 3 dakikada bir SMS gönderebiliyorsunuz
Bu süre dolmadan gönderirseniz SMS gitmez
Bir numaraya gönderdiniz ve numarayı iptal ettiniz diyelim 3 dakika beklemeniz gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Karqasa....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 18 Eylül 2021; 22:0:44 > -
Aga bu işlerin garantisi yok. Hem gayri meştu iş yapıyorsun hem de adama laf ediyorsunuz. Sms onayı o kadar kolay olsa millet çek satışta bu fiyatlara satmaz. Maliyet sms onaya gidiyor.
Arkadaşlar rica ediyorum şu numara onay siteleri konusunu kapatalım artık. İllegal yollara başvurmak doğru değil. Konu amacından saptı. Eş dosttan istersin, o da bittiyse yapacak bir şey yok. Kimse bu tip indirimler için bu tip sitelere yönelmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 18 Eylül 2021; 22:8:16 >
Bu bu siteden yaptım oluyor dedi, ona istinaden yazdım
34 numara içinde hiç mesaj gelmemiş , numara kısmının üstünde ki linke tıklayınca açılan sayfada ki gibi yapıyorum olmuyor.
Başkaların da oluyor ise de biz de hata var o zaman
Uzatmanın da anlamı yok
-
O siteyi denedim kodlar çalışmıyor 5tl boşa gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 19 Eylül 2021; 15:20:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X