Şimdi Ara

🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU] (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.014
Cevap
326
Favori
581.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selamlar kardeşim.Yemek sepeti daha önce hiç kullanmadığım için maalesef problemin ne olduğu konusunda bir fikrim yok. Kampanya şartlarında sanırım mobil uygulamadan ve ilk sipariş şartı var.
    Diğer bir ihtimal sizden erken davranan forumdaşların kodları kullanmış olabileceği

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    mobil uygulamadan ve alır almaz denedim. ilk sipariş , eğer hayatında ilk defa yemek sepetinden yemek sipasrişi ise, zaten anlamsızlık abidesi olur. öyle insan nerede bulunur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t6z1yoekmgoa

Yemeksepeti 200'e 150 indirim kodu

31 Ekim'e kadar geçerli.

1 Ekim'den sonra sipariş vermeyenlere geçerliymiş

🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU]www.yemeksepeti.com
    Access to this page has been denied
    https://www.yemeksepeti.com
  • takirti kullanıcısına yanıt
    Ekim ayında hiç sipariş vermedim ama bende kodu kabul etmedi.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Kullanım şartlarını ekleyeyim ben:

• Kupon kodu 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerlidir.
    • Kupon kodu Yemeksepeti mobil uygulamalarından verilecek yemek siparişleri için geçerlidir. Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle siparişlerini kapsamamaktadır.
    • Kupon kodundan, 1 Ekim 2023’ten itibaren Yemeksepeti’nde yemek siparişi olmayan kullanıcılar yararlanabilecektir.
    • Kupon kodu tüm Türkiye'de geçerlidir. 1 Ekim 2023’ten sonra Yemeksepeti’nden yemek siparişi olan kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır.
    • Kupon kodu, 150 TL indirim sağlayacaktır.
    • Kupon kodu sadece online kredi kartı/banka kartı ve cüzdan ile verilecek siparişler için geçerlidir.
    • Kupon kodunu kullanmak için minimum sepet tutarı 200 TL'dir.
    • Kupon kodu her hesap tarafından yalnızca 1 kez kullanılabilir.
    • Siparişin iptal olması durumunda kupon kodu yeniden kullanıma açılacaktır.
    • Kullanıcı, kazandığı kupon bakiyesini, nakit olarak alamaz ve iade isteyemez.
    • Diğer kuponlarla birleştirilemez.
    • İndirim tutarının sepet tutarını aşması durumunda, aradaki fark kupon veya nakit olarak ayrıca talep edilmez.
    • Yemeksepeti kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Hesabınızdaki bilgiler kişiye özeldir ve bu kayıtlı bilgilerin farklı Yemeksepeti hesaplarında da bulunması, sistem tarafından kontrol altında tutulmaktadır. Kuponu kullandığınız bir hesaptaki kullanıcı bilgileri, farklı bir hesaptaki bilgilerle eşleşiyorsa, sistem indirim sağlamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 30 Ekim 2024; 17:9:31 >

• takirti kullanıcısına yanıt
    Şimdi belli oldu. 1 Ekim 2023'ten beri, yani 1 senedir siparişi olmayanlarda geçerli.

• Yemeksepeti market 150tl kod nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Bir yıl içinde hiç alışveriş yapılmamış hesaplarda kullanılan kod 200/150 hopi chippin akban juzdan adımpara bunlarda vardı güncel bakmadım hangileri devam ediyor ı

• yemeksepeti için bu ay banka kampanyası gelmedi sanırım, 2 aydır bonus ile 400e 80 veriyordu, öncesinde world vs.. iyi de oluyordu..

• xmutti X kullanıcısına yanıt

migros yemek var 400/80 şeklinde bonusta

• 🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeksepeti benim telefonumdan sipariş verilmesini engellemiş. Farklı hesaplarla, çeşitli kartlarla denedim ödeme hatası veriyordu sürekli. Aynı hesaba başka cihazdan giriş yapınca aynı ödeme yöntemiyle sorunsuz sipariş verildi. Sadece cihaz engellenmiş, çok tuhaf geldi bana.

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.