Şimdi Ara

Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
51
Favori
28.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sepette indirim başlamış sanırım ama ilk alışveriş indirimi düşmüyor. Sizde de aynı durum mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt

benim sipariş alındı olarak bekliyor hala 5inde almışım

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

evet düşmüyor. indirimsiz fiyatını baz alıyordu çünkü 1250 olmadan 250 düşüyordu, onu düzeltemediler heralde komple kapatmışlar. min kargo 1000 olmuş ayrıca

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bizde şans ne gezer şimdi pahalıya geliyor. O gün teb kodu yok diye almadım o halinden de pahalı

• Cebteteb den alınan kod gastroclup kampanyası olduğu için oldubilde de var oldubil olanlar 1000 200 kodu oldubil gastro kampanyaları bölümünden alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan aldı zamanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sipariş düşmüyor
    Yine İlk üyeliğe 250 TL düşmüyor
    Gurme sucuk stokları bitmiş veya kaldırılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 11 Kasım 2024; 10:20:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

yeni numara ile yeni üyelik açınca da düşmüyor değil mi? müşteri hizmetleri daha önceden sipariş iptaliniz varsa düşmez dedi ancak ikinci alışverişe düşmesi gereken rakamda düşmüyor?

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Denemedim hocam iptal edilen bir siparişim vardı.

• üyelikten çıkış yapıp yeniden girdim 1570tl olan ürün şimdide 1683tl gözküyor? ilk sipariş indirimide yapmıyor.. durumu anlayabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 11 Kasım 2024; 10:44:39 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Bende beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Kaşar aldığında düşüyor mesela ama sucuktan kaldırmışlar 250 yi

• Pınar gurme sucuk paketinde fermente yazıyordu daha önce.Şimdi dana sucuk yazıyor.Migrosta paketinin üzerindeki yazıları okudum.Ne fermente yazıyor ne de ısıl işlem görmüş yazıyor.Alanlar memnun mu acaba?Sizce fermente mi?

• müşteri temsilcisine bağlanıp da durum sorgulayan oldu mu :) uyguna aldık diye iptal edilmesin topluca :)))

• TEB. Kodu özelden verebilecek var mı

• bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    Özel olarak sordum. Fermente denildi

• Chippin de olur

• bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt

daha önce marketten pınar şölen, pınar illaki ve pınar gurme sucuk alarak denemiştik, hepsini kötü değerlendirmiştik. baharatı vs çok az yavan bir tat gelmişti.

herkesin kendi damak tadı tabi. (süt ürünlerini beğenerek tüketiyoruz bu arada)

• Hala siparişiniz alındıda bekliyor. Pınar ne yapmaya çalışıyor neye varmaya çalışıyor. Koca firma bu kadar siparişin altından kalkamıyor mu.

• 05.11 de ürünleri iptal etmeme rağmen bugün geldi.Aradım mh kargoya götürebilirmisiniz dedi bende işyerindeyim götüremem dedim.Bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.