chippin kodu başka kampanyalar ile birleşmiyor |
Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6. sayfa)
-
-
Cepteteb kodu verebilecek var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyalı aldık diye bize özel tereyağ üretimi yapıyor herhalde pınar hâla sipariş alındı da bekliyor
IN1J2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ne aliyyorsunuz şuan uyguna ne geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tam 1 haftadır ses yok
-
Adamlarin MH arıyoruz isterseniz iptal edelim diyorlar şaka gibi firma
Çok sipariş varmış 😡
nerden nerelere be üstad, haziranda ağustosta bunlar beni kaç defa aradı, pınaronline üyelik açmışsınız sipariş vermemişsiniz de nasıl yardımcı olalım falan diye öylesine bakmak için dediğimde öve öve bitiremiyorlardı şimdi de altından kalkamıyorlar gibi bir durum söz konusu ben dahil çoğu 3 lü tereyağı kombinini yaptı zaten. düşününce 10 litreden tereyağı çıktığını 30 litre süt sütün litre fiyatı 20 liradan alsa üstüne bir de 200 ml 27 adet sipariş de var ve verdiğimiz para belli. bence gerçek anlamda zararına kampanya oldu. öyle bir kampanya kombolu bence imkansız neredeyse maliyetin altında kalıyor gibi tabi daha aydınlatıcı bilgi verecekler vardır bu konuda
-
İptal ettigim siparisi yollamislar.. iptal ettigim fiyati dusmelerini istiycem. Ama guncel fiyati yukselmis.. simdi gelde anlat bunlara
iptal etsinler koşa koşa thh verelim , canım sıkılıyordu zaten .
-
iptal gözüküyor yolda. 1 haftadır ürün göndermiceksen niye satış yapıyosun anlamadım.
-
Acelesi olmayan iptal etmesin, geç de olsa gelir.
firma büyük ama e-ticaret departmanında sınırlı sayıda operasyon personeli var
normal dönemin 10x-20x katı sipariş gelince patladılar, 15-20 güne gönderirler sırayla
zaten kredi kartı ile alanların borcu provizyonda duruyordur, ödenecek borca yansımamıştır, beklemenin bir zararı olmaz bu durumda
-
Beklemedeyiz 1 aya gelir muhtemelen
-
Pınar gibi bir firma da bunu yapıyorsa biz ne yapacağız
1 haftadır ürün bekliyoruz
150 TL gibi bir rakama 1 kg tereyağı aldık ondan mı göndermiyorlar artık bilmiyorum
Valla hocam ben borcunu bile ödedim
siz 150 tl ye almışsınız, paranızı bir kaç ay faizde değerlendirip öyle gönderecekler sizin ürünü , başka türlü kurtarmaz
-
Nasıl bir devire geldik arkadaş işleten işletene evde yağ kalmadı şimdi pahalı almak çok koyacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X